- 29 Ağustos 2012
- 1.182
- 966
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.961
sagol canımTekrar Merhabalar...geçmişi anca bitirebildim. :) aslında çok alıntı yapmıştım yanlışlıkla gitti hepsi.
sağlık olsun canım zaten bu hafta biraz yoğun olacak. Bu arada çok geçmiş olsun
Vur ula vur o değnek bizim elimize geçmez mi?Kibar feyzo kaptanım.
Resimler süper canım yaz cabuk gelsin ama biz zayiflamadan da gelmesinsagol canım
Canim biliyorum ama tutamadim kendimi ins tartiya etkisi olmazbende bende bende
sporunu kabul ediyorum, ama menune komple eksi yazıyorum bu diyet menusu degil hele ki hafta ici, cumaya iki gun kalmısken, bi daha boyle kacamak yaparsan hafta ici sporuna da eksi yazarım bilgin olsun!!!
Yihhuuuuuuuuuuuu kendime inanamıyorumbizde torpil yok anam
ooo daha iyi 3 yardımcı, takım hic bos kalmaz :)
kaptanım menuye de sporada yarım artı koymusum menunu tekrar eklersen nerden yarım artı oldugunu soylerim hemen :)
dun iki artıyı kapan tek kisi sensin tebrikler :)
3 lt yi gormeyip nerdeyse yarım artı koyacagıdım :) tatlım spor 1 saat ne acıkca yazman iyi olur? 150 cezan var birrde?
Hayırlı akiamlar kızlar yemeğimizi yedik bizimkileri berbere gönderdim geçmişi okuyayım dedim anam 100ü geçmiş maşallah... Yazayım sonra okumaya devam edeyim artık
Kahvaltı
Goji sadece yedim demlemedim
Bir kk peynir
5 zeytin
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Yeşilçay
Öğlen sohbete gittim artık salata oluyor günlerde öyle kurtarıyoruz biraz
bir kare yoğutlu patates salatası
Bir küçük peynirli börek
Çay
Akşam tavuk sote
Salata yoğurt
Su 2 litre
spor 200 ip atlama yarım saat yürüyüş
koridorda yürü sesi kıs keslie yapüOda iyiymiş..
Bende koridordamı yürüsem
Dışarısı çok soğuk..
tatlım ben genelde öğlenleri tempolu 5-6 km yaklsşık 1-1,5 saat yürüyünce bu çok tempolu değildi bi de azdı ondan öyle dedim sen bakma benim yürüyüşüme sen bebeklisin evde videodan yap ben bebiş küçükken nivea body diye bi cd vardı onu yapardım haftada 3-4 seferKaptanim simdi beni eziklediniz valla ben20 dk yurusem sevincimden duramiyom sen de onj begenmiyosun haaa
hay aklınla bin yaşa muskamKibar feyzo kaptanım.
sen ceza kesersinde ben yapmazmıyım bakalım bugnki menüme ne diycensen daha zalımlık gormedin, bu hafta bi agrıların gecsin ben sana o zman gostercem zalımlıgı
senin bu hafta sporlarını az da olsa kabul ediyorum rakibem hasta oldugun icin, afiyet olsun :)
bu seferlik atlayıver kaptanım 100 ip nolcek, yuruyusu sen yaz da yine sen saymasanda ben sayıyorum :)
dysania bi yazlık foto koyayım bari
amaaan gelsin de zayıf sisko farketmez, ben sıcak insanıyımResimler süper canım yaz cabuk gelsin ama biz zayiflamadan da gelmesin
hemen yaz bakalım kaptanım, ne diycemiyi akşamlarrr
koridorda yürü sesi kıs keslie yapü
tatlım ben genelde öğlenleri tempolu 5-6 km yaklsşık 1-1,5 saat yürüyünce bu çok tempolu değildi bi de azdı ondan öyle dedim sen bakma benim yürüyüşüme sen bebeklisin evde videodan yap ben bebiş küçükken nivea body diye bi cd vardı onu yapardım haftada 3-4 sefer
hay aklınla bin yaşa muskam
sen ceza kesersinde ben yapmazmıyım bakalım bugnki menüme ne diycen
öğleye fazla diyecenamaaan gelsin de zayıf sisko farketmez, ben sıcak insanıyımdondum valla bu sene
hemen yaz bakalım kaptanım, ne diycem
ben bilmeeeem gordum mu ekmegi cezayı keserimöğleye fazla diyecen
akşamki ekmeğe ceza kescen ams sporumu da yaptım
akşamki öakarna olmamış :)efsane olmasa da efsane sayılacak menulerimle dönüyorum sahalara
bugun ki menum
sabah
3 dlm kız tb ekmegi (50 gr)
30 gr kayymak
6 yesil zeytin
oglen
1 muz (150 gr)
aksam
1 tabak makarna (400 gr)
150 gr yogurt
toplam 950 kalori
su 2.5 lt
spor
leslie 2 mile
jillian level 2
tiffany 10 dk
ceza 200 ip atlama
o ne kız ip atlama kolay herkrs yaparda o dediğini bilmiyomben bilmeeeem gordum mu ekmegi cezayı keserimbu arada kaptanım senle ben ısınmadan olacak ama takımcak ip atlamaya alıstık, yarından itibaren cezaları jumping jacke cevircem, azcık da kollar calıssın
inanamadıgın icin hemen kek yedin dimiYihhuuuuuuuuuuuu kendime inanamıyorum
kaptanım sende oglen masallah yemissin, menu yarım artı spor artıkollontai
sabah
açkarna 3-4 batdak ılık limonlu su
kahvaltı
44 gr ekmekten tost
3 zeytin
ara
1/2 elma
öğle
3 ksşık çorba kaşığı kereviz
1 kaşık barbunya
2 kaşık kuru oatlıcan biber kavurması
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1/2 elma
akşam
1 kase çorba
1,5 kepçe bamya
1/2 dilim ekmek
su şu ana kadar 3 lt yatana kadar 3,5-4 ü bulur
spor
100 ü ceza toplam 500 ip atlama
leslie 1 mile express
tiffany 10 dk
yeşil çay sade kahveleri yazmadım
saatleri yazmayı unuttum makarnayı 16.30 da yedim cok aksam sayılmaz, ama kendime de yarım artı koydum zaten, bide adı makarna ay cok uzuluyorum kendime yaa suda yagsız tuzsuz hasladım oyle yedim :) kaymak yedim diye canım peynir istemedi, ogleye de yarın yogurt ekliycem yarın aksam corba dusunuyorum zatenakşamki öakarna olmamış :)
ha ekmek ha makarna aynı şey
peynir dokunuyo mu sabaha ekleyeydin öğle bi muz olmamış bişeyler daha yiyeyfin
kaptanım beden derslerinde yaptırıyorlardı ya kolları acarak zıplama hareketi ısınmak icin o iste :) oyle zor bisey degil yani duz zıplamıycaz da kolları bacakları acıp kapayarak zıplıycazo ne kız ip atlama kolay herkrs yaparda o dediğini bilmiyom
haaa kolaymış o da onu da yaparız ip atlamayı dakaptanım beden derslerinde yaptırıyorlardı ya kolları acarak zıplama hareketi ısınmak icin o iste :) oyle zor bisey degil yani duz zıplamıycaz da kolları bacakları acıp kapayarak zıplıycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?