- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.041
Canim evli olupta sıkınti cekmeyen varmi cok merak ediyorum bnd3 felc gecirdim tedaviye gidiyorum herkes yasli felc gecirmis bi tek genc olarak ben vardimBaya bi sıkıntı yaşadım onları yasamazdim 28 yaşında kalp krizi geçirdim ben hayat bana pek adil davranmadi
Tatlim benim belim ince aslinda ama gobegim var onun gitmesi lazim bu hareketler iyi olur ins tiffanyi yapinca lesli 1 mil baya kolymismaşallah demek sen antremanlısın :) ama varya bir bel oyuntusu edinmeye başladım haaa....
@kollontai duy duuuuy belim olmaya başladı :))))
Kuzum ya geçmiş olsun icimize attiklarimizdan hep . Hayat felsefemi değiştirdim içine atiyon atmaCanim evli olupta sıkınti cekmeyen varmi cok merak ediyorum bnd3 felc gecirdim tedaviye gidiyorum herkes yasli felc gecirmis bi tek genc olarak ben vardim
Baya bi sıkıntı yaşadım onları yasamazdim 28 yaşında kalp krizi geçirdim ben hayat bana pek adil davranmadi
Tatlim benim belim ince aslinda ama gobegim var onun gitmesi lazim bu hareketler iyi olur ins tiffanyi yapinca lesli 1 mil baya kolymis
Evet doktorda demisti benim burda arkadasim ailem kimsem yok ondan sıkıntiya dustum simdi sizlede konusuyorumya valla iyi geliyo:)Kuzum ya geçmiş olsun icimize attiklarimizdan hep . Hayat felsefemi değiştirdim içine atiyon atma
Kızlar sıkı durun Eki Görüntüle 1749790
:) canim coraplarin tartinin basrolunu almis elinden:)Kızlar sıkı durun Eki Görüntüle 1749790
Evimizde net yok ya ondan ben pek bakamiyorum onlara oyuzden sporlarim azleslie 3 mil bile kolay :))) sadece biraz uzun sürüyor.... insan yaparken sıkılıyor....
Gunaydin kaptanimgünaydınlarrrrr
sende de benim gibi göbek problemi var ama benim bacaklarda maşallah azdaha ince olsa ne güzel olurbu bacaklarımın incelmiş ve farkedilmiş hali dicem bu mu ince diceksiniz :))))
canım kolay gelsinGünaydıııııııınnnnnnnnnnnnnn
Ben şimdi çıkıyorum, umarım öğlene kadar dönerim. Gece 2:30 da yattım, çok uykum var
çok doğru bir tespit tatlım yaaaa10kilo civarı fazlası olanlar zayiflama işini hep sallar bugün yarın diye çünkü fazla göze batmiyordur. Öyle böyle bugünlere kadar geldik bacim. Fazla kilosu olanlarda o arada dal gibi oldu bizde yerimizde saydik
ne var kız ben de 32 yaşında evlendim 2. bebemi de 40 yaşında doğrudumayyyy ne güzel duaa aldııım Allah razı olsun...
düğün fotosu mu bu yaştan sonra düğün olur mu yaa utanırım ben seda sayan mıyım :)))))
ooo benim de karın bi gitsemaşallah demek sen antremanlısın :) ama varya bir bel oyuntusu edinmeye başladım haaa....
yaa dün akşam tiffany nin 8 dk lık bi videosunu yaptım seni öldüren hangisi tatlım bu arada eskiden benim belim incecikti şimdi resmen kalınlaştı 2 çocuktan sonra karın çıktı bi de ip talarken dün çıplak atladım löp löp ses geliyo si,nir oldum acilen gitmesi lazım
@kollontai duy duuuuy belim olmaya başladı :))))
canım geçmiş olsunBaya bi sıkıntı yaşadım onları yasamazdim 28 yaşında kalp krizi geçirdim ben hayat bana pek adil davranmadi
sana da çok geçmiş olsun tatlımCanim evli olupta sıkınti cekmeyen varmi cok merak ediyorum bnd3 felc gecirdim tedaviye gidiyorum herkes yasli felc gecirmis bi tek genc olarak ben vardim
ayyy maşallah yalnız o çorapları çıkarsan 100 gr daha eksik çıkardın darısı başıma kızKızlar sıkı durun Eki Görüntüle 1749790
Aynen öyle yok canım taş gibiyim. Bünye çok saglammis sinirle kan pihtisi atmış kalbime 2 gün komada kaldım . Eşimi cagirmislar komadan çıkmaz demiş doktor. Çıktım burdayım.anjiyo temiz çıktı kalbimd Bana bunu yapanlara bedelini odetiyorum suan :)uwww geçmiş olsun... şimdi var mı bir problem kalple ilgili...
herkezin başından bir şeyler geçiyo malesef... bu yaşlara hasarsız gelinmiyor... bizimde yediğimiz ağar vurgunlar oldu... oluyo işte napıcan........
Evimizde net yok ya ondan ben pek bakamiyorum onlara oyuzden sporlarim az
sen cepten mi bakıyorsun evde net yoksa tatlımEvimizde net yok ya ondan ben pek bakamiyorum onlara oyuzden sporlarim az
Kızlar ben kıyafetle tartiliyorum kadife pijama var üzerimde kaç gr cekerki çok soğuk cikaramadimsende de benim gibi göbek problemi var ama benim bacaklarda maşallah azdaha ince olsa ne güzel olur
canım kolay gelsin
çok doğru bir tespit tatlım yaaaa
ne var kız ben de 32 yaşında evlendim 2. bebemi de 40 yaşında doğrudum
ooo benim de karın bi gitse
canım geçmiş olsun
sana da çok geçmiş olsun tatlım
ayyy maşallah yalnız o çorapları çıkarsan 100 gr daha eksik çıkardın darısı başıma kız
Cok saol kaptanimsende de benim gibi göbek problemi var ama benim bacaklarda maşallah azdaha ince olsa ne güzel olur
canım kolay gelsin
canım geçmiş olsun
ayyy maşallah yalnız o çorapları çıkarsan 100 gr daha eksik çıkardın darısı başıma kız
sende de benim gibi göbek problemi var ama benim bacaklarda maşallah azdaha ince olsa ne güzel olur
canım kolay gelsin
canım geçmiş olsun
Aynen öyle yok canım taş gibiyim. Bünye çok saglammis sinirle kan pihtisi atmış kalbime 2 gün komada kaldım . Eşimi cagirmislar komadan çıkmaz demiş doktor. Çıktım burdayım.anjiyo temiz çıktı kalbimd Bana bunu yapanlara bedelini odetiyorum suan :)
Evet kaptanim malesef telden takip ediyorumsen cepten mi bakıyorsun evde net yoksa tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?