- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.061
Kızlar ben kıyafetle tartiliyorum kadife pijama var üzerimde kaç gr cekerki çok soğuk cikaramadim
Canim sanada cok gecmis olsunAynen öyle yok canım taş gibiyim. Bünye çok saglammis sinirle kan pihtisi atmış kalbime 2 gün komada kaldım . Eşimi cagirmislar komadan çıkmaz demiş doktor. Çıktım burdayım.anjiyo temiz çıktı kalbimd Bana bunu yapanlara bedelini odetiyorum suan :)
Cuma gunu kiyafeyltke tartilma dahada mutlu olursun:)Kızlar ben kıyafetle tartiliyorum kadife pijama var üzerimde kaç gr cekerki çok soğuk cikaramadim
Kıyamam sana geçmiş olsun tekrar burdayiz yaninda:)Evet doktorda demisti benim burda arkadasim ailem kimsem yok ondan sıkıntiya dustum simdi sizlede konusuyorumya valla iyi geliyo:)
O zor işte 60 direniyor bendeayy ayyy ayyyy maşalllah darısı başımıza inşallah..... 59 olmadan gelmeee :))
iç dünyam pek renkli :):) canim coraplarin tartinin basrolunu almis elinden:)
Günaydın kaptanimgünaydınlarrrrr
Sağol kaptanimsende de benim gibi göbek problemi var ama benim bacaklarda maşallah azdaha ince olsa ne güzel olur
canım kolay gelsin
çok doğru bir tespit tatlım yaaaa
ne var kız ben de 32 yaşında evlendim 2. bebemi de 40 yaşında doğrudum
ooo benim de karın bi gitse
canım geçmiş olsun
sana da çok geçmiş olsun tatlım
ayyy maşallah yalnız o çorapları çıkarsan 100 gr daha eksik çıkardın darısı başıma kız
Kiz ALLAH korusun ya senin denginde birini versin rabbim sanadaumut var diyosun :))) aday aday adayı bile yok :)))) ıssız bir ada da gibiyim daha da olmadı esra ceyhana çıkıcam emekli bi amcayla evlencem evide üstüme yaptırcam :))))
işte böyle yaşasın kötülük nihahahaaa :)))
Ben kaç kilo olduğumu unuttum bakalım yarın gorucez farkiCuma gunu kiyafeyltke tartilma dahada mutlu olursun:)
Kıyamam sana geçmiş olsun tekrar burdayiz yaninda:)
O zor işte 60 direniyor bende
iç dünyam pek renkli :)
Günaydın kaptanim
Sağol kaptanim
Coraplardan belli canim puantiyeli falan bende severim renkli renkli:)Kıyamam sana geçmiş olsun tekrar burdayiz yaninda:)
O zor işte 60 direniyor bende
iç dünyam pek renkli :)
Günaydın kaptanim
Sağol kaptanim
Kiz ALLAH korusun ya senin denginde birini versin rabbim sanada
Betusun dedigi gibi kiyafetsiz tartilsan 59 u gorursum darisi hepimizin basina ins sen benden 1 ay once baslamissin bende 1 aya gorurum insBen kaç kilo olduğumu unuttum bakalım yarın gorucez farki
Programa çıkınca benzin ve kuaför masraflarını saymayi unutma bana da Bağlan canlı yayında destek vereyimumut var diyosun :))) aday aday adayı bile yok :)))) ıssız bir ada da gibiyim daha da olmadı esra ceyhana çıkıcam emekli bi amcayla evlencem evide üstüme yaptırcam :))))
işte böyle yaşasın kötülük nihahahaaa :)))
EsRa erola diycektik herhal kiz kadin yeni dogum yapti kilosuda hic yok resmen ya bende bakiyom arada nasil olmus bugun diye:)şaka diyom gııı arada bakıyom esra ceyhana çıkan gacılara çaresizlik insana neler yaptırıyor diyom :)))))
Gelinim olur musun? A katıl her kaynana bir Betüs hakediyor delirt onlarışaka diyom gııı arada bakıyom esra ceyhana çıkan gacılara çaresizlik insana neler yaptırıyor diyom :)))))
:):):)Gelinim olur musun? A katıl her kaynana bir Betüs hakediyor delirt onları
Programa çıkınca benzin ve kuaför masraflarını saymayi unutma bana da Bağlan canlı yayında destek vereyim
Evet dinsizin hakkindan imansiz gelir :)
EsRa erola diycektik herhal kiz kadin yeni dogum yapti kilosuda hic yok resmen ya bende bakiyom arada nasil olmus bugun diye:)
Yemiyolar kızım hamileykende yemiyolar aç yaşıyorlar. Sonra çocukları boş boş bakiyo kafa calismiyor. Hiç zeki ünlü çocuğu gördün mu?EsRa erola diycektik herhal kiz kadin yeni dogum yapti kilosuda hic yok resmen ya bende bakiyom arada nasil olmus bugun diye:)
Gelinim olur musun? A katıl her kaynana bir Betüs hakediyor delirt onları
Yemiyolar kızım hamileykende yemiyolar aç yaşıyorlar. Sonra çocukları boş boş bakiyo kafa calismiyor. Hiç zeki ünlü çocuğu gördün mu?
:)))misal sibelcanın oğluşu :)))))
Dogru valla benim gibi kitliktan cikarcasina yememislerdir bidaha bende hamurisi abur cubur yemiycem ya zor oluyo sonra kiyafet bulunmuyo resmen giydiklerin yakismiyo ayy kocamla alisverise gittiydim dediki onceden giydigin herseyi al diyodum simdi hicbiri yakismadi dedi cok zoruma gittiydi yaaaYemiyolar kızım hamileykende yemiyolar aç yaşıyorlar. Sonra çocukları boş boş bakiyo kafa calismiyor. Hiç zeki ünlü çocuğu gördün mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?