Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben kıyafetle tartiliyorum kadife pijama var üzerimde kaç gr cekerki çok soğuk cikaramadim

ooo çok çeker o olmaz cıbıl tartıl cıbıl ben her bi şeyleri atıveriyorum.... soğuk moğuk dinlemem 100 gr bile önemli benim için :))

Canim sanada cok gecmis olsun

Evet doktorda demisti benim burda arkadasim ailem kimsem yok ondan sıkıntiya dustum simdi sizlede konusuyorumya valla iyi geliyo:)
Kıyamam sana geçmiş olsun tekrar burdayiz yaninda:)

ayy ayyy ayyyy maşalllah darısı başımıza inşallah..... 59 olmadan gelmeee :))
O zor işte 60 direniyor bende
:) canim coraplarin tartinin basrolunu almis elinden:)
iç dünyam pek renkli :)

günaydınlarrrrr
Günaydın kaptanim
Sağol kaptanim

Kiz ALLAH korusun ya senin denginde birini versin rabbim sanada

Programa çıkınca benzin ve kuaför masraflarını saymayi unutma bana da Bağlan canlı yayında destek vereyim
Evet dinsizin hakkindan imansiz gelir :)

Programa çıkınca benzin ve kuaför masraflarını saymayi unutma bana da Bağlan canlı yayında destek vereyim
Evet dinsizin hakkindan imansiz gelir :)

:))))

EsRa erola diycektik herhal kiz kadin yeni dogum yapti kilosuda hic yok resmen ya bende bakiyom arada nasil olmus bugun diye:)

aayyyy esra erol du :))) şununda soyadını bi öğrenemedim :)))

EsRa erola diycektik herhal kiz kadin yeni dogum yapti kilosuda hic yok resmen ya bende bakiyom arada nasil olmus bugun diye:)
Yemiyolar kızım hamileykende yemiyolar aç yaşıyorlar. Sonra çocukları boş boş bakiyo kafa calismiyor. Hiç zeki ünlü çocuğu gördün mu?

Yemiyolar kızım hamileykende yemiyolar aç yaşıyorlar. Sonra çocukları boş boş bakiyo kafa calismiyor. Hiç zeki ünlü çocuğu gördün mu?
Dogru valla benim gibi kitliktan cikarcasina yememislerdir bidaha bende hamurisi abur cubur yemiycem ya zor oluyo sonra kiyafet bulunmuyo resmen giydiklerin yakismiyo ayy kocamla alisverise gittiydim dediki onceden giydigin herseyi al diyodum simdi hicbiri yakismadi dedi cok zoruma gittiydi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…