- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.181
Ah yavrum yaz gelsin yaz .sıcak basuruma basuruma gelsin. YildikEvet ya bide benim ev sobalı dusun yanı.
Mutfağa gitmek morga gitmek gibi..
Hele WC aman allah
Hayır ama yenileri var sizde de var mı bu huy? Küçük beden şeyler alıp sakliyorum beğendiğim fakat bedeni bana olmayan şeyler
Brrrr yazın da cikarmam Karnım ağrıyor yaz bile.ben atlet hiiç giymem en sevmediğim şeydir.... şu an bile yok içimde :)))
Anam donarim ben.
K.validem seni gorse beben olmaz diye zorla giydirir seni :))
Hee adam istedi bi defne allah verdi iki tane
Bende yirim....
Objektif olacağına namusum ve şerefim üzerine and içerim.
Yok valla. Ben hala tamam diyeceğim kiloyu bekliyorum giyim alışverişi için.Hayır ama yenileri var sizde de var mı bu huy? Küçük beden şeyler alıp sakliyorum beğendiğim fakat bedeni bana olmayan şeyler
Ah yavrum yaz gelsin yaz .sıcak basuruma basuruma gelsin. Yildik
He yaa!Ah yavrum yaz gelsin yaz .sıcak basuruma basuruma gelsin. Yildik
Hepsini giyeceksin.bende de 3 tane pantalon var hala giremiyorum içlerine :))) teee geçen seneden beri bekliyolar..... ahhh etecikleriiim giymeyeli kaç yıl oldu sizi.... onlarda yepis yeni sayılır..... bşr anda şişmeye başlayınca hepsi kaldı öyle
yaptım canım fazladan bile oldu1300 atladım
yemeğimi yiyeyim arkasına içeceğimYeşilçay!!! ¡
Kolay gelsin canımhanımlar ben kacar 1 de pilates dersim var, hastaneden cıktım kuduz degilim imzamı atıp, birde gebelik de sorun cıkmassın diye yaptırmam gereken bi tahlil vardı, kan verdim, simdi eve kosup ustumu degisip derse yetiscem :)
Oooo maşallah!yaptım canım fazladan bile oldu1300 atladım
terzide kucultturursunkeske olaydı oyle huyum gecen ay 64 ken bi dunya pantolon aldım simdi hepsi bol
olursun biliyorumAnam donarim ben.
K.validem seni gorse beben olmaz diye zorla giydirir seni :))
Hee adam istedi bi defne allah verdi iki tane
Bende yirim....
Objektif olacağına namusum ve şerefim üzerine and içerim.
1demlik içtim bol limon luYeşilçay!!! ¡
Şimdiden afiyet olsun o zaman. :)yemeğimi yiyeyim arkasına içeceğim
He yaa!
Dondum anasını satayim.
Hepsini giyeceksin.
Az kaldı.
Yeşilçay!!! ¡
Afiyet olsun bacım.terzide kucultturursun
olursun biliyorum
1demlik içtim bol limon lu
Yersen seni duverim. Sakın!!Ooo baya kaynatmissimiz canlar ben simdi pogaca ve kek yapcam dunku pizzalardan sonra yememm lazim kizin bana kizin tamammi:)
Dimi muska tadina bile bakmayim tarti oncesi yerim diye korkudan yapmaya baslamadim bilee ama esim istiyo yapcam care yokYersen seni duverim. Sakın!!
Su anda mutfakta börek, kurabiye ve bisküvi pastası var.Dimi muska tadina bile bakmayim tarti oncesi yerim diye korkudan yapmaya baslamadim bilee ama esim istiyo yapcam care yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?