- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.401
Hani zayiflama reklaminda tarti göstergesi vardır ya 55 ne güzel sayı be
Betüs gobekler fora yaparken kaç kiloydun?
Hiç mi gulmeyecez hiç mi bikini giymeyecez
Bende açık alanda değil kuytu köşelerde ancak yapamam zatenbikini ben giymem herhalde utanırım ömrümde giymedim don südyen gibi geliyo bana giyene yakıştırıyom da bana bilmiyom :))) anaaaa düşenemiyom kendimi öyle.... göbüşüm açılırkene 48 - 52 aralarındaydım.... o zaman bile kendimi şişko sanardım var yaaa..... tam gitmiş kafa.... saçlarım up uzundu ayy ne güzelmiştim aahhhh......... ve sadece 1 tane fotom var o döneme ait :)) çok kötü yıllardı ama hiç keyfini süremedim :) ahhh gençliğim.......
Hep öyle oluyo hayat iki iyiligi aynı anda vermiyorbikini ben giymem herhalde utanırım ömrümde giymedim don südyen gibi geliyo bana giyene yakıştırıyom da bana bilmiyom :))) anaaaa düşenemiyom kendimi öyle.... göbüşüm açılırkene 48 - 52 aralarındaydım.... o zaman bile kendimi şişko sanardım var yaaa..... tam gitmiş kafa.... saçlarım up uzundu ayy ne güzelmiştim aahhhh......... ve sadece 1 tane fotom var o döneme ait :)) çok kötü yıllardı ama hiç keyfini süremedim :) ahhh gençliğim.......
ay insallah canım ya, sabit kalırsa haftaya 58 li bisey gorurum, en son lisede 58 dim heralde hatırlamıyorum bile :) ben hep tontistimDeğişmez bence sen kararlı kızın benim gibi değilsin mesela
aynen oyle cok sinsiler :) bugun de dikkat eedelim yarın bi yamuk olmayacak insallah :)tebrikleeer... inşallah bana da yamuk yapmaz :))) çok sinsi bu tartılar....
ay valla ben giyiyorum pek guzel gunesleniyo insan :) bu yaz 59 dum giydim, onumuzdeki yaz 53 olursam ipli bikini bile giyerim ben beeebikini ben giymem herhalde utanırım ömrümde giymedim don südyen gibi geliyo bana giyene yakıştırıyom da bana bilmiyom :))) anaaaa düşenemiyom kendimi öyle.... göbüşüm açılırkene 48 - 52 aralarındaydım.... o zaman bile kendimi şişko sanardım var yaaa..... tam gitmiş kafa.... saçlarım up uzundu ayy ne güzelmiştim aahhhh......... ve sadece 1 tane fotom var o döneme ait :)) çok kötü yıllardı ama hiç keyfini süremedim :) ahhh gençliğim.......
Hep öyle oluyo hayat iki iyiligi aynı anda vermiyor
Kız foto koyacaktin
Çayın liptonlusu kadinin ip donlusu diye Boşuna dememisler :)ay valla ben giyiyorum pek guzel gunesleniyo insan :) bu yaz 59 dum giydim, onumuzdeki yaz 53 olursam ipli bikini bile giyerim ben beee
Hani nerde yokkikoydum yaa :))
Çayın liptonlusu kadinin ip donlusu diye Boşuna dememisler :)
Bekliyorumgeçmişte kaldı profiliime ekliyim....
Sağolun kaptanım, çok gururlandım sizden gelen bu helale :))günaydınnnn
toprakss canım benim bayılıyorum senin gece yarıları spor yapmana helal sana
ankarada okullar tatil olmuş bakalım biz işe nasıl gidecez
İnşallah canım, merakla bekliyorumGünaydınn
Afyonda bembeyaz bugün ve halâ kar yağıyor okula göndermedim bende bugün
topraks maşallah canım yaaa cumaya çok güzel sonucunu alacağına inanıyorum canım
:) süpersin ben daha jiliana bakmadım, korkuyorum bakmaya açıkçası :)))))ayyy hadi inşallah... bırakma sen beni.... ben arada söyleniyom çemkiriyom ama idare et içimdeki huysuz tombul o :))) zor geliyo zooorr.... orda devirip totoyu yatmak varken kalk spor yap işkence yani... insan evladı bunu kendine niye yapar ki diye diye yapıyorum sporumu :))))
vur dedik öldürmüşsün ayol..... sen dedinya akşam tiffany yapçem diye kalk kız dedim kendime aşağı mı kalcen.... çevir ordan bir tiffanny anam 5. dakkada dalağıma bir ağrı gir hıkk diye gidiyodum dedim tamm jillian bacı bizi mahveetmiş oturabilirsin :)))
Ayyy ben de 69 u görsem uçucam sevinçten, helal sanaGünaydın canlar,
2 mil leslie mi yaptımda geldiiim :)) veee yusyuvarlak 68 ii gördüm dınınıdıııınınınnnnn.......... yavaş yavaş farkedilmeyede başlandım ayyy amaaaan sefaam olsun ohhh ooohhh.... hafta sonu ablamlara gidicem en son 71 falandım beni gördüklerinde :)))) bakalım ne dicekleeer :))) hafta sonuna kadar verdiklerimi alırmışım nooooooooooooo :))))
Aman kuzum motive et kendini spor olmayınca bi halta yaramıyo yaptıklarımızSpor yapmaktan öyle bir soğudum ki nasıl olacak bilmiyorum. Spora her gittiğimde boynum tutuluyor.
Hayıııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))Çin çayı içiyorum oklava ceviriyorum yeter allahım yeter yarım ekmek arası döner ayranla nasıl gider?
Hay Allah iyiliğini versin :)
Aşkolsun :) burdayım kız ben ama dur söz vermiyim bakıcam şu jilianasen bi gorunup kayboluyon arada kaynıyon bazen :) sende basla tatlım bugun jilliana tabi o squatlardan sonra saglamsan, level 1 le basla
kol lasların ve karın kasların yeterince guclu olmadıgı icin cekemiyosun, ben 5 le basladım sınava simdi 50 rahat cekerim, hepsi zmanla squata 10 la basladım simdi 200 yapıyorum bazen bisey olmuyo her kasın guclenecek zamanla :)
Ayyy bu da çok iyiydi :)
Meyvelerini almayı sabırsızlıkla bekliyorum :)dysania tatlım spor elbette kilo verdiriyor ama zmanla, ve en onemlisi saglık icin spor, ben 15 gun spor yapamadım iki gun once tekrar basladım sanki nefes almısım gibi hissettim, vuvudun alısıyo spora ve o kadar mutlu ediyo ki seni sakın sporu bırakma,bu kilolar yaglar 5 gunde gelmedi 5 gunde gitsin
Günaydııınnnnnnnkollontai 100 cezamk yaptim az once buarada herkese gunaydin kizlarrr
Ben de aldım bir sürü malzeme, aslında annemlerin çatıda bir alet var fakat çok büyük eve sığdırabilsem alcam, önceden onda çalışıyodum. Uzun bi alet hem kürek çekiyosun hem bisiklet çevirebiliyosun.ben o yuzden evde yapıyorum hepsini, evde tum malzelerim var pilates corabından dumbella kadar :) salona vercegim parayı onlara verdim :)
Anaammmm korkulur sendenmüşteri benle betülcüm diye konuştu... haaa bütün tüylerim dikeldi leeeeyyyynn sen nasıl bana cümlü mümlü konuşursun..... lavuk cüm müş... holttt....
Rambo olma kız hatunlardan bir idol seç kendine :))))))benim evde de her şey var şimdi spor pedi istiyorum 1 metreye 2 metre birde ev için spor ayakkabısı alıcam sonra yürüyüş bandı :))) rambo olucam rambooooo..............
Ayyy ben daha yeni kahvaltı ettim şimdi içememyeşil çay zamanııııııııııııııııııııııııı.......................
Ben 55 istemem hortlak gibi olurum, en en az 60 o bile azHani zayiflama reklaminda tarti göstergesi vardır ya 55 ne güzel sayı be
Ben giyerim de benimki izin vermez sanırım, kazak erkek :))))bikini ben giymem herhalde utanırım ömrümde giymedim don südyen gibi geliyo bana giyene yakıştırıyom da bana bilmiyom :))) anaaaa düşenemiyom kendimi öyle.... göbüşüm açılırkene 48 - 52 aralarındaydım.... o zaman bile kendimi şişko sanardım var yaaa..... tam gitmiş kafa.... saçlarım up uzundu ayy ne güzelmiştim aahhhh......... ve sadece 1 tane fotom var o döneme ait :)) çok kötü yıllardı ama hiç keyfini süremedim :) ahhh gençliğim.......
Birimizin fotolarina gir yukarda album var oraya tiklanasıl ekleniyo ki :)) bulamadım yerini....
Ben de görmek istiyooommmmm nerde yok kikoydum yaa :))
Sağolun kaptanım, çok gururlandım sizden gelen bu helale :))
İnşallah canım, merakla bekliyorum
:) süpersin ben daha jiliana bakmadım, korkuyorum bakmaya açıkçası :)))))
Ayyy ben de 69 u görsem uçucam sevinçten, helal sana
Aman kuzum motive et kendini spor olmayınca bi halta yaramıyo yaptıklarımız
Hayıııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))
Aşkolsun :) burdayım kız ben ama dur söz vermiyim bakıcam şu jiliana
Meyvelerini almayı sabırsızlıkla bekliyorum :)
Günaydııınnnnnnn
Ben de aldım bir sürü malzeme, aslında annemlerin çatıda bir alet var fakat çok büyük eve sığdırabilsem alcam, önceden onda çalışıyodum. Uzun bi alet hem kürek çekiyosun hem bisiklet çevirebiliyosun.
Anaammmm korkulur senden
Rambo olma kız hatunlardan bir idol seç kendine :))))))
Ayyy ben daha yeni kahvaltı ettim şimdi içemem
Ben 55 istemem hortlak gibi olurum, en en az 60 o bile az
Ben giyerim de benimki izin vermez sanırım, kazak erkek :))))
senin boyun uzun sanırım ondan bana ancak olurSağolun kaptanım, çok gururlandım sizden gelen bu helale :))
İnşallah canım, merakla bekliyorum
:) süpersin ben daha jiliana bakmadım, korkuyorum bakmaya açıkçası :)))))
Ayyy ben de 69 u görsem uçucam sevinçten, helal sana
Aman kuzum motive et kendini spor olmayınca bi halta yaramıyo yaptıklarımız
Hayıııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))
Aşkolsun :) burdayım kız ben ama dur söz vermiyim bakıcam şu jiliana
Meyvelerini almayı sabırsızlıkla bekliyorum :)
Günaydııınnnnnnn
Ben de aldım bir sürü malzeme, aslında annemlerin çatıda bir alet var fakat çok büyük eve sığdırabilsem alcam, önceden onda çalışıyodum. Uzun bi alet hem
Ben 55 istemem hortlak gibi olurum, en en az 60 o bile az
Ben giyerim de benimki izin vermez sanırım, kazak erkek :))))
Birimizin fotolarina gir yukarda album var oraya tikla
Ben de görmek istiyooommmmm nerde yok ki
Olmuş, lan ben de bişey sandım siz kendinizi dev aynasında falan mı görüyosunuz yaw :) Evet kiloluyuz tabi rejim spor yapcaz da yani obez durmuyosun yani, haksızlık etme kendinebakın bakiiim becerebilmiş miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?