- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.421
Canım boyum çok uzun değil aslında 1.68 ama benim kemiklerimin maşallahı var, daha önce bir kez 59a düşmüştüm çok kötü oluyor kemiklerim çıkıyo.senin boyun uzun sanırım ondan bana ancak olur
Olmuş, lan ben de bişey sandım siz kendinizi dev aynasında falan mı görüyosunuz yaw :) Evet kiloluyuz tabi rejim spor yapcaz da yani obez durmuyosun yani, haksızlık etme kendine
ahahahahahhahaa bu iyiymis, ipli derken yandan ipli g-string anlasılmasınÇayın liptonlusu kadinin ip donlusu diye Boşuna dememisler :)
o jillian yapılacak, ben burdayım diye demekle olmuyoSağolun kaptanım, çok gururlandım sizden gelen bu helale :))
İnşallah canım, merakla bekliyorum
:) süpersin ben daha jiliana bakmadım, korkuyorum bakmaya açıkçası :)))))
Ayyy ben de 69 u görsem uçucam sevinçten, helal sana
Aman kuzum motive et kendini spor olmayınca bi halta yaramıyo yaptıklarımız
Hayıııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))
Hay Allah iyiliğini versin :)
Aşkolsun :) burdayım kız ben ama dur söz vermiyim bakıcam şu jiliana
Ayyy bu da çok iyiydi :)
Meyvelerini almayı sabırsızlıkla bekliyorum :)
Günaydııınnnnnnn
Ben de aldım bir sürü malzeme, aslında annemlerin çatıda bir alet var fakat çok büyük eve sığdırabilsem alcam, önceden onda çalışıyodum. Uzun bi alet hem kürek çekiyosun hem bisiklet çevirebiliyosun.
Anaammmm korkulur senden
Rambo olma kız hatunlardan bir idol seç kendine :))))))
Ayyy ben daha yeni kahvaltı ettim şimdi içemem
Ben 55 istemem hortlak gibi olurum, en en az 60 o bile az
Ben giyerim de benimki izin vermez sanırım, kazak erkek :))))
Yaw burdayım tabi son günlerde yaptığım sporu görmüyon mu bakem sen :))ahahahahahhahaa bu iyiymis, ipli derken yandan ipli g-string anlasılmasınoyle bikiniyi benim adamın da bunyesi kaldırmaz, ilk ipli bikini giycem bu yaz dedim suratıma bakıyo nasıl ipli neresiipli diye
o jillian yapılacak, ben burdayım diye demekle olmuyokız aletler var dediysem oyle buyuk seyler yok bende mat pilates topları cemberleri agırlık topları lastik, dumbell twister falan var, oyle koca seyler benim eve gore degil ev 60 metrekare zaten 2 biz bes kedi ancak sıgıyoruz
kollontai gülüm ben jillianı şimdilik yapmıycam, baktım sanırım daha çok kas yapmaya dönük ve bu kadar kiloluyken değil de 68-66 arası ona başlarım.
kız ne kası yaaa dur bunu genel bi yorum yapacam ordan oku hemen :)kollontai gülüm ben jillianı şimdilik yapmıycam, baktım sanırım daha çok kas yapmaya dönük ve bu kadar kiloluyken değil de 68-66 arası ona başlarım.
ahahahahahhahaa bu iyiymis, ipli derken yandan ipli g-string anlasılmasınoyle bikiniyi benim adamın da bunyesi kaldırmaz, ilk ipli bikini giycem bu yaz dedim suratıma bakıyo nasıl ipli neresiipli diye
o jillian yapılacak, ben burdayım diye demekle olmuyokız aletler var dediysem oyle buyuk seyler yok bende mat pilates topları cemberleri agırlık topları lastik, dumbell twister falan var, oyle koca seyler benim eve gore degil ev 60 metrekare zaten 2 biz bes kedi ancak sıgıyoruz
once leslie yap vucut ısınsın sonra jillian :)çok korkunç dimi :)) ben tamamlayamadım.... akşama şey denicem önce jillian sonra leslie... leslinin üstüne jillian çok feci yorucu geldi.....
Evet çekelim ben de çekicemkeşke o zamanda şöyle bi foto çekineymiştim..... neyse aynı kıyafetle her 5 kg de çekineyim ben :)
tmm okuyim bakimkız ne kası yaaa dur bunu genel bi yorum yapacam ordan oku hemen :)
Gitti gidiyor canimbakın bakiiim becerebilmiş miyim?
tamam atarım az sonra :)enee kedi fotosu at bize....
Kız ben ondan mi vermedin acep inceldim ama istedigim sonuç değil ditopraks btlbetul spor yapan hanımlar, kas oyle olmuyo ha deyince ben nisandan berijillian yapıyorum hicbiyerimde kas yok, kas yapmak oyle kolay olaydı insanlar yıllar harcamazdı bu biiiiir yuksek kilodayken agırlık calısmakbhızlı yag yaktırır bu ikiiii esnemeleri dogru yaparsanız incelme olur kas olmaz bu uuuuuc yuksek kilodayken yapılmaması gereken pilates cunku oldugun kiloda sıkılastırıyo ve kas sisiriyo bolgesel oldugu icin bu da doooorrt
Gitti gidiyor canim
Gobis yumuşak olmuş
Aman iyi :)))))
topraks btlbetul spor yapan hanımlar, kas oyle olmuyo ha deyince ben nisandan berijillian yapıyorum hicbiyerimde kas yok, kas yapmak oyle kolay olaydı insanlar yıllar harcamazdı bu biiiiir yuksek kilodayken agırlık calısmakbhızlı yag yaktırır bu ikiiii esnemeleri dogru yaparsanız incelme olur kas olmaz bu uuuuuc yuksek kilodayken yapılmaması gereken pilates cunku oldugun kiloda sıkılastırıyo ve kas sisiriyo bolgesel oldugu icin bu da doooorrt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?