Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız ben ondan mi vermedin acep inceldim ama istedigim sonuç değil di
yani yuksek agırlıkla ben eskiden zayıfken calısıyodum kas yapmak icin, zayıflamak icin dusuk agırlıklar kullanıcan 0.5 kg mumkunse ustune cıkmıycan, bolgesel hareketler vucudu sisiriyo incelirsin ama tartıya yansımaz cok, o yuzden kardiyo yuruyus squat plank vs en faydalıları

Merhabalar berbat hissediyorum...Gece ateşlendim acillik oldum öğleden sonra yine dra gidecem.

Ne kV kız maşallah diyeyim
Ben onla yalnizken uyuyamam bile
Benimki çok iyidir kız
kızı yok belkide ondan pek sever beni..

muska cım sen kollontai e nasıl yardım edersin tatlım aranızda konuşup halledin valla seval cezalı takıma düzenli gelene kadar yardımcı yapmayacam
Tamam kaptanım.
Çin çayı içiyorum oklava ceviriyorum yeter allahım yeter yarım ekmek arası döner ayranla nasıl gider?
Muhteşem gider....:))

Kızlar ben çıkıyorum, biraz evi toplıyım sonra milli eğitim müdürlüğünün önünde protesto var oraya gidicem. Burdaki okullardan birinde bir din öğretmeni tayt giyen kızlar bende şehvet uyandırıyor deyip bir ekek öğrenciye sen de uyandırmıyor mu diye sormuş. İyice sapıttı adamlar artık. Çocukları da alıp oraya gidicem, akşama uğrarım. Öptüümmmmm

sopa yemeden gelin bak :) valla sapıtmışlar ilerliyeceğimize geriliyoruz... buna takılcaklarına eğitimdeki kaliteye takılsalar ya....

dikkat edin kendinize

sopa yemeden gelin bak :) valla sapıtmışlar ilerliyeceğimize geriliyoruz... buna takılcaklarına eğitimdeki kaliteye takılsalar ya....
Yok burda sopa falan olmaz, ben Ankara'daki koskoca bombadan kıl payı kurtulmuş kadınım bunlar bana bişey yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…