- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.441
yani yuksek agırlıkla ben eskiden zayıfken calısıyodum kas yapmak icin, zayıflamak icin dusuk agırlıklar kullanıcan 0.5 kg mumkunse ustune cıkmıycan, bolgesel hareketler vucudu sisiriyo incelirsin ama tartıya yansımaz cok, o yuzden kardiyo yuruyus squat plank vs en faydalılarıKız ben ondan mi vermedin acep inceldim ama istedigim sonuç değil di
bende var yarım kiloluklar ayagıma baglıyorum ama jillian level 2 de agırlıga gectim ben, sen normali bi yapta agırlıgı sonra eklersinşu ayklarımıza ağırlık alsak mı?
bende var yarım kiloluklar ayagıma baglıyorum ama jillian level 2 de agırlıga gectim ben, sen normali bi yapta agırlıgı sonra eklersin
ben leslie de el bileklerime baglıyorum sadece ayakda cok zorlar bence :)yok bee o jillianda kullanılır mı maazaalllah.... leslie için düşündüm ben onu....
Benimki çok iyidir kızNe kV kız maşallah diyeyim
Ben onla yalnizken uyuyamam bile
Tamam kaptanım.muska cım sen kollontai e nasıl yardım edersin tatlım aranızda konuşup halledin valla seval cezalı takıma düzenli gelene kadar yardımcı yapmayacam
Muhteşem gider....:))Çin çayı içiyorum oklava ceviriyorum yeter allahım yeter yarım ekmek arası döner ayranla nasıl gider?
Merhabalar berbat hissediyorum...Gece ateşlendim acillik oldum öğleden sonra yine dra gidecem.
Benimki çok iyidir kız
kızı yok belkide ondan pek sever beni..
Tamam kaptanım.
Muhteşem gider....:))
Geçmiş olsun canısıMerhabalar berbat hissediyorum...Gece ateşlendim acillik oldum öğleden sonra yine dra gidecem.
Benimki çok iyidir kız
kızı yok belkide ondan pek sever beni..
Tamam kaptanım.
Muhteşem gider....:))
Napıyım hatun bizi hizaya sokacak ama zaten bir saati geçiyo yaptıklarım bir de jilianı ekleyince napıcam bakalım, yandım :)))noldu hemen hizaya geldin bakıyom :)))))
Kızlar ben çıkıyorum, biraz evi toplıyım sonra milli eğitim müdürlüğünün önünde protesto var oraya gidicem. Burdaki okullardan birinde bir din öğretmeni tayt giyen kızlar bende şehvet uyandırıyor deyip bir ekek öğrenciye sen de uyandırmıyor mu diye sormuş. İyice sapıttı adamlar artık. Çocukları da alıp oraya gidicem, akşama uğrarım. Öptüümmmmm
dikkat edin kendinizeKızlar ben çıkıyorum, biraz evi toplıyım sonra milli eğitim müdürlüğünün önünde protesto var oraya gidicem. Burdaki okullardan birinde bir din öğretmeni tayt giyen kızlar bende şehvet uyandırıyor deyip bir ekek öğrenciye sen de uyandırmıyor mu diye sormuş. İyice sapıttı adamlar artık. Çocukları da alıp oraya gidicem, akşama uğrarım. Öptüümmmmm
digerlerini cıkar jillianı ekle, jillian leslie tiffany yap leslieyi 2 mile indirNapıyım hatun bizi hizaya sokacak ama zaten bir saati geçiyo yaptıklarım bir de jilianı ekleyince napıcam bakalım, yandım :)))
Yok burda sopa falan olmaz, ben Ankara'daki koskoca bombadan kıl payı kurtulmuş kadınım bunlar bana bişey yapmaz.sopa yemeden gelin bak :) valla sapıtmışlar ilerliyeceğimize geriliyoruz... buna takılcaklarına eğitimdeki kaliteye takılsalar ya....
Yapıcam artık ortaya bi karışık :)digerlerini cıkar jillianı ekle, jillian leslie tiffany yap leslieyi 2 mile indir
belli olmuyo herbiseye saldırır oldular ddikkat edin kendinizeYok burda sopa falan olmaz, ben Ankara'daki koskoca bombadan kıl payı kurtulmuş kadınım bunlar bana bişey yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?