Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şu ilk resimdeki bayıldım :)))) salkım saçak ne tüy ne tüy :))) pofuduk pofuduk.............maşallah cennet gibi :)
bugun biraz hasta ama o bızdık, veterinere gidecek :)
isimlerde çok otantik yalnız :)) kız nasıl başediyon bunlarla.....
kızım marla bahcede zaten bu arada o iki aylık hali, suan onun uckatı kopegimiz :) kediler kendi kendine takılıyo zaten arada gelir sevdirir mamayı 15 kg luk alıyoruz zaten, bide kum temizligi kısırlastılar zaten, o sarı tontis haric :) o da haftaya kısırlasacak :)

kopegin adı marla dovus kulubu filmindeki marla singer karakterinden, digerleri de edip turgut ilhan ve cemal ogluslarım ikinci yeni sairlerinin adını aldılar, bu hafta da bi disi kedi daha gelecek ailemiz tamamlanacak o minnak da tomris olacak adı, ikinci yeniyi tamamlıycaz :)

vah vahh yazık onlara... özel hayatlarına niye karışıyonu hayvancıkların....

kıız çılgınsın sen.... bende de 5 tane kuş var mahvediyolar evi :) her yer yem kanat tüy.... o da benim hastalığım :))

saglıklı olmaları icin kısırlasmaları gerekiyo tatlım :)
ben evcil hayvan besleyenler icin uretilen bi supurge var ondan aldım, tuy sorununu cozduk buyuk oranda maması kumu da banyoda duruyo, oyle alıstım artık

ben evcil hayvan besleyenler icin uretilen bi supurge var ondan aldım, tuy sorununu cozduk buyuk oranda maması kumu da banyoda duruyo, oyle alıstım artık

bi de kuşlar eğitilebilse şöyle :))) bende philips maraton aldım çok rahat ettim valla kovalı kurtuldum toz torbasından ne eziyetmiş.....

isimler nevi şahsına munhasirmis

çok tatlilar

Şimdi geldim Dr dan deposilin iğne yazdı vuruldum ama sağ popolobumu hissetmiyom.
Neyse geçiyor yavaş yavaş.
Bir kutuda antibiyotik.
Boğazımda enfeksiyon varmış.
Geçmiş olsun canım göze geldin göze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…