- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.481
Yok anacım üşütmüşüm nazarla ne ilgisi var..nazar değirdik sanaa herhalde... maşallah diyim....
aa cok guzelmiş bunlar nereden aldın canım sen? ben zaten aletli yapıyorum ama evde de yapabilirim aslında alayım ben de.
aa cok guzelmiş bunlar nereden aldın canım sen? ben zaten aletli yapıyorum ama evde de yapabilirim aslında alayım ben de.
olur mesaj bekliyorum o zaman senden.sana bi site önereyim mi ben kondisyon saatimi ordan aldım piyasa fiyatlarına göre çok uyguna satıyor....
olur mesaj bekliyorum o zaman senden.
hepsini gittigidiyor dan aldım canım :)aa cok guzelmiş bunlar nereden aldın canım sen? ben zaten aletli yapıyorum ama evde de yapabilirim aslında alayım ben de.
hepsini gittigidiyor dan aldım canım :)
yok ipten pek memnun degilim canımipten memnun musun peki.... urgan gibi ya hafif kaldı dönmüyo .... ben pek beceremedim şimdi daha sertini sipariş ettim...
Eki Görüntüle 1750896 Eki Görüntüle 1750897 Eki Görüntüle 1750898 Eki Görüntüle 1750900 Eki Görüntüle 1750901 kızım marla, ve ogluslarım edip ilhan cemal turgut :)
Eki Görüntüle 1750896 Eki Görüntüle 1750897 Eki Görüntüle 1750898 Eki Görüntüle 1750900 Eki Görüntüle 1750901 kızım marla, ve ogluslarım edip ilhan cemal turgut :)
bugun biraz hasta ama o bızdık, veterinere gidecek :)şu ilk resimdeki bayıldım :)))) salkım saçak ne tüy ne tüy :))) pofuduk pofuduk.............maşallah cennet gibi :)
kızım marla bahcede zaten bu arada o iki aylık hali, suan onun uckatı kopegimiz :) kediler kendi kendine takılıyo zaten arada gelir sevdirir mamayı 15 kg luk alıyoruz zaten, bide kum temizligi kısırlastılar zaten, o sarı tontis haric :) o da haftaya kısırlasacak :)isimlerde çok otantik yalnız :)) kız nasıl başediyon bunlarla.....
kopegin adı marla dovus kulubu filmindeki marla singer karakterinden, digerleri de edip turgut ilhan ve cemal ogluslarım ikinci yeni sairlerinin adını aldılar, bu hafta da bi disi kedi daha gelecek ailemiz tamamlanacak o minnak da tomris olacak adı, ikinci yeniyi tamamlıycaz :)isimlerde çok otantik yalnız :)) kız nasıl başediyon bunlarla.....
bugun biraz hasta ama o bızdık, veterinere gidecek :)
kızım marla bahcede zaten bu arada o iki aylık hali, suan onun uckatı kopegimiz :) kediler kendi kendine takılıyo zaten arada gelir sevdirir mamayı 15 kg luk alıyoruz zaten, bide kum temizligi kısırlastılar zaten, o sarı tontis haric :) o da haftaya kısırlasacak :)
kopegin adı marla dovus kulubu filmindeki marla singer karakterinden, digerleri de edip turgut ilhan ve cemal ogluslarım ikinci yeni sairlerinin adını aldılar, bu hafta da bi disi kedi daha gelecek ailemiz tamamlanacak o minnak da tomris olacak adı, ikinci yeniyi tamamlıycaz :)
saglıklı olmaları icin kısırlasmaları gerekiyo tatlım :)vah vahh yazık onlara... özel hayatlarına niye karışıyonu hayvancıkların....
kıız çılgınsın sen.... bende de 5 tane kuş var mahvediyolar evi :) her yer yem kanat tüy.... o da benim hastalığım :))
saglıklı olmaları icin kısırlasmaları gerekiyo tatlım :)
ben evcil hayvan besleyenler icin uretilen bi supurge var ondan aldım, tuy sorununu cozduk buyuk oranda maması kumu da banyoda duruyo, oyle alıstım artık
Çok şekerler ya.. Bayıldım.Eki Görüntüle 1750896 Eki Görüntüle 1750897 Eki Görüntüle 1750898 Eki Görüntüle 1750900 Eki Görüntüle 1750901 kızım marla, ve ogluslarım edip ilhan cemal turgut :)
isimler nevi şahsına munhasirmisisimlerde çok otantik yalnız :)) kız nasıl başediyon bunlarla.....
çok tatlilarsaglıklı olmaları icin kısırlasmaları gerekiyo tatlım :)
ben evcil hayvan besleyenler icin uretilen bi supurge var ondan aldım, tuy sorununu cozduk buyuk oranda maması kumu da banyoda duruyo, oyle alıstım artık
Geçmiş olsun canım göze geldin gözeŞimdi geldim Dr dan deposilin iğne yazdı vuruldum ama sağ popolobumu hissetmiyom.
Neyse geçiyor yavaş yavaş.
Bir kutuda antibiyotik.
Boğazımda enfeksiyon varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?