- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.501
Şimdi geldim Dr dan deposilin iğne yazdı vuruldum ama sağ popolobumu hissetmiyom.
Neyse geçiyor yavaş yavaş.
Bir kutuda antibiyotik.
Boğazımda enfeksiyon varmış.
Koca bir camiayi kirleten karaktersizler var bu onlardan sadece biri bu meslekten biri olarak kınıyorum bu gözler neler gördü beni çok soguttular kendi işimi yapmıyorum o yuzdenKızlar ben çıkıyorum, biraz evi toplıyım sonra milli eğitim müdürlüğünün önünde protesto var oraya gidicem. Burdaki okullardan birinde bir din öğretmeni tayt giyen kızlar bende şehvet uyandırıyor deyip bir ekek öğrenciye sen de uyandırmıyor mu diye sormuş. İyice sapıttı adamlar artık. Çocukları da alıp oraya gidicem, akşama uğrarım. Öptüümmmmm
selam kızlar kar alştında kaldık sabah güç bela geldik ama akşama nasıl döncez bilmiyorum bu arada yazılanları okudum muskam geçmiş ola tatlım
yaa dün yeterli ısınmadan yaptım heralde bugün dayak yemiş gibiyim inşallah akşama yapacak halim kalır sporu
kızlar benim pek keyfim yok sonra gene gelirim
Bak bu zavallı benim adam sayılabilir işteSelam.kizlar ise gitmem gerekti baya bişeyler kacirmisim Eki Görüntüle 1751004
Sağol datlummmisimler nevi şahsına munhasirmis
çok tatlilar
Geçmiş olsun canım göze geldin göze
Sağol kaptanım..selam kızlar kar alştında kaldık sabah güç bela geldik ama akşama nasıl döncez bilmiyorum bu arada yazılanları okudum muskam geçmiş ola tatlım
yaa dün yeterli ısınmadan yaptım heralde bugün dayak yemiş gibiyim inşallah akşama yapacak halim kalır sporu
kızlar benim pek keyfim yok sonra gene gelirim
KorkmuyorumdA..ıyy geçmiş olsun en korktuğum şey iğnedir....
Bak bu zavallı benim adam sayılabilir işte
.
KorkmuyorumdA..
Çok yaktı beeaa Ağırmış..
Sen çocukken de çatlakmışsın be yavrum..ayyy sonra tersine dönmüş :))
deme öyle bana batırıyolarmış gibi oluyo ...... çocukken beni köpek ısırdı o zaman 40 gündü iğneler o gün bu gündür hala aklıma geldikçe totom sızlar..... insan insana bunu yapar mı yaaa.....
bi kerede ilk okulda aşı olmuşuz gece uyanmışım anne kolum koptu kolum yok bak yok diyomuşum :))))) çocukluk ne saçma şey yaaa :)))
Onu bende demek istiyomda terslerler diye korkuyorum.sokakta gördüğüm bütün şişmanlara tutup sizde başarabilirsiniz demek istiyorum :))) kafayı yemek üzereyim biri beni durdursuun :)))
sormaa yaaa napıyım kızım sen yapıp duruyon yaa sana özendim hemde bişey yemedensana vur dedik sen öldürmüşün ondan hep bunlar :)
sağ salim eve varabilirsem yapacam cevizlidere de oturuyom sırf yokuş bizim oralar şimdiden 1-2 km yürümeyi göze aldım ya yanım da kreş bebesi var 5 yaşında karlı yollarda onunla nasıl yürüyecem onu bilmiyom eğer yolda yürürsem spor yapacak hal kalmaz bendeBak bu zavallı benim adam sayılabilir işte
Sağol datlummm
Çok kötüyüm be ya..
Sağol kaptanım..
Ay dönüş zor olur ankara kar altında..
Bu akşam azda olsa yap spor yoksa daha da artar agrların...
KorkmuyorumdA..
Çok yaktı beeaa Ağırmış..
O yolu yürürsen sporada gerek kalmaz zatensormaa yaaa napıyım kızım sen yapıp duruyon yaa sana özendim hemde bişey yemeden
sağ salim eve varabilirsem yapacam cevizlidere de oturuyom sırf yokuş bizim oralar şimdiden 1-2 km yürümeyi göze aldım ya yanım da kreş bebesi var 5 yaşında karlı yollarda onunla nasıl yürüyecem onu bilmiyom eğer yolda yürürsem spor yapacak hal kalmaz bende
sormaa yaaa napıyım kızım sen yapıp duruyon yaa sana özendim hemde bişey yemeden
sağ salim eve varabilirsem yapacam cevizlidere de oturuyom sırf yokuş bizim oralar şimdiden 1-2 km yürümeyi göze aldım ya yanım da kreş bebesi var 5 yaşında karlı yollarda onunla nasıl yürüyecem onu bilmiyom eğer yolda yürürsem spor yapacak hal kalmaz bende
Onu bende demek istiyomda terslerler diye korkuyorum.
Niye başarıyorsun ya küçümseme kız kendini.dimi insanın içinden geliyo hani yardımcı olmak uyandırmak istiyosun :))) sanki kendim başarabilmişim de :))))
Niye başarıyorsun ya küçümseme kız kendini.
Bir önceki doktor öğrendiğinde beni muayene etmedi soru sormaktan ama..yaaa ama sen ne güzel motivasyon olursun 45 kg verdim dersen karşı taraf kalp sıpazmı geçirir yeminle.... kapını aşındırırlar senin....
Bir önceki doktor öğrendiğinde beni muayene etmedi soru sormaktan ama..
Bu seferkine söylemedim..
Adam gibi muayene oldum..
kızlar yarın tartı günü ona göre haberiniz olsun bu akşam mümkün olduğu kadar erken kesin yemek yemeyi dikkat edin yarın güzel sonuçlar bekliyom sizden
Çaktırmada bazen bende inanamıyorumyaaaa ama hakkaten 45 kg müthiş yaaa rakama bak ayyy gene nazara gelcen maşallah sana.... insanın inanası gelmiyo... 3 - 5 kg için ağlıyo millet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?