- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.541
Canom birde ben görseydim merak ettimbu benim vermiş halim birde öyle düşün... gudum mıdım vardı benim bee.... şu halim ince yani ama 76 kg iken hiçte öyle değildim..... ve herhalde sporun etkisi önceki halimle şu halim arasında çok fark var.....
Canom birde ben görseydim merak ettim
Supersinn valla menunde baya az sporunda cok iyi bence yarin baya eksi gorursunkollontai
menüm
sanah : 1 yumurta yağsız tuzsuz tavada
1 parça peynir
10 fındık
öğlen : 1 kase kıymalı yoğurt
ara : 1 mandalina
akşam : activya çilekli kahvaltı
spor
sabah 2 mil leslie
akşam 3 mil leslie + 9 dk. jillian
Ne günlere kaldık yaaaa inanmak istemiyorummmKızlar ben çıkıyorum, biraz evi toplıyım sonra milli eğitim müdürlüğünün önünde protesto var oraya gidicem. Burdaki okullardan birinde bir din öğretmeni tayt giyen kızlar bende şehvet uyandırıyor deyip bir ekek öğrenciye sen de uyandırmıyor mu diye sormuş. İyice sapıttı adamlar artık. Çocukları da alıp oraya gidicem, akşama uğrarım. Öptüümmmmm
Supersinn valla menunde baya az sporunda cok iyi bence yarin baya eksi gorursun
Ben seni izliyırum sanıyordum sen beni gördünmüpofilimde var izleye basman lazım ordan görebilirsin
Ben seni izliyırum sanıyordum sen beni gördünmü
Ins gorurssun canim 67 yi:)yarından 67 li bişi bekliyorum.... noel baba bana getirsin lütfen tartımın altına bıraksın :))) çok çalıştım hakettim :)) belki yarın şirinleri bile görebilirim :)))
Ins gorurssun canim 67 yi:)
Bende sabah tartida ne gorecegimi cok merak ediyorum uyumak istiyorum bian once uyku girmiyo gozume:)inşalla :)
Bende sabah tartida ne gorecegimi cok merak ediyorum uyumak istiyorum bian once uyku girmiyo gozume:)
Aynen valla napalim kilo vermek ugruna herseyi yapiyoruz belki bugunleri hatirlayip kilolari verdigimizde buyuk bi durum yemeyiz cikolatayi abartmadan birakiriz gece cislara ve yemege dokunmayiz cekecegimizi biliriz cunku:)yeminle akıl sağlığımızı kaybediyoz topikçek :))) biri kalkar beş günlük sporu bi günde yapar, kimi kalkar çiğ ıspanak yer kimi heyeecandan uyuyamaz :)))) hepimiz bi hoşuz :))
Betusum bak bugun ki menü iyi de kıymalı yoğurt nasıl oluyokollontai
menüm
sanah : 1 yumurta yağsız tuzsuz tavada
1 parça peynir
10 fındık
öğlen : 1 kase kıymalı yoğurt
ara : 1 mandalina
akşam : activya çilekli kahvaltı
spor
sabah 2 mil leslie
akşam 3 mil leslie + 9 dk. jillian
Betusum bak bugun ki menü iyi de kıymalı yoğurt nasıl oluyo
Bi de sen tiffany bırakıp jilliana mi gectin ne kadar tiffany yapıp jilliana gececez
Bu arada nerde kollontai bu kadar sessiz kalmazdi
Kilo bildirimi kabusu goreni unuttunyeminle akıl sağlığımızı kaybediyoz topikçek :))) biri kalkar beş günlük sporu bi günde yapar, kimi kalkar çiğ ıspanak yer kimi heyeecandan uyuyamaz :)))) hepimiz bi hoşuz :))
tadı nasıl peki ama çok sağlıklı bence tadı da iyi ise bizde yapalımtiffany yapmadım jilliana alışmaya çalışıyorum.... jillianı da henüz tam yapamıyacağımı bildiğimden önceesinde 3 mil leslie yapıyorum.... tiffany de sabahları yapmayı düşünyorum hepsi bir arada çok ağar olur.
yoğurtlu kıyma benim uydurmam... kıymayı kendi yağında kavurdum bir kase yoğurda kattım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?