Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Supersinn valla menunde baya az sporunda cok iyi bence yarin baya eksi gorursun

Ne günlere kaldık yaaaa inanmak istemiyorummm

Supersinn valla menunde baya az sporunda cok iyi bence yarin baya eksi gorursun

yarından 67 li bişi bekliyorum.... noel baba bana getirsin lütfen tartımın altına bıraksın :))) çok çalıştım hakettim :)) belki yarın şirinleri bile görebilirim :)))

Iyi gecelerrr
Oku oku bitiremedim geçmişi menümü yazayım okımaya devam
menümü yazayım
Sabah iki dilim ekmek bir kk peynir 5zeytin domates salatalık bir kupa çay
Öğlen bir kase etli taze fasulye 4 kaşık yoğurt
Akşam bir kase mercimek çorbası yoğurt iki kaşık kavrulmuş kıyma yarım dilim ekmek
Su 2 litre
Spor iki saat yürüyüş

Bende sabah tartida ne gorecegimi cok merak ediyorum uyumak istiyorum bian once uyku girmiyo gozume:)

yeminle akıl sağlığımızı kaybediyoz topikçek :))) biri kalkar beş günlük sporu bi günde yapar, kimi kalkar çiğ ıspanak yer kimi heyeecandan uyuyamaz :)))) hepimiz bi hoşuz :))

yeminle akıl sağlığımızı kaybediyoz topikçek :))) biri kalkar beş günlük sporu bi günde yapar, kimi kalkar çiğ ıspanak yer kimi heyeecandan uyuyamaz :)))) hepimiz bi hoşuz :))
Aynen valla napalim kilo vermek ugruna herseyi yapiyoruz belki bugunleri hatirlayip kilolari verdigimizde buyuk bi durum yemeyiz cikolatayi abartmadan birakiriz gece cislara ve yemege dokunmayiz cekecegimizi biliriz cunku:)

Betusum bak bugun ki menü iyi de kıymalı yoğurt nasıl oluyo
Bi de sen tiffany bırakıp jilliana mi gectin ne kadar tiffany yapıp jilliana gececez
Bu arada nerde kollontai bu kadar sessiz kalmazdi

Betusum bak bugun ki menü iyi de kıymalı yoğurt nasıl oluyo
Bi de sen tiffany bırakıp jilliana mi gectin ne kadar tiffany yapıp jilliana gececez
Bu arada nerde kollontai bu kadar sessiz kalmazdi

tiffany yapmadım jilliana alışmaya çalışıyorum.... jillianı da henüz tam yapamıyacağımı bildiğimden önceesinde 3 mil leslie yapıyorum.... tiffany de sabahları yapmayı düşünyorum hepsi bir arada çok ağar olur.

yoğurtlu kıyma benim uydurmam... kıymayı kendi yağında kavurdum bir kase yoğurda kattım :)

tadı nasıl peki ama çok sağlıklı bence tadı da iyi ise bizde yapalım

Menü
Sabah
Peynir 1kk
1dilim kaşar
4 zeytin
1dilim ekmek
Öğle
Yok
Aksam
Cheeskek 1bardak ayran
2litre şu
4 kupa yeşil çay
20 dakika yürüyüş
kollontai
Misafirlkteydim yeni geldim
Yemek yemeyecektim midem bulanmisti yollarda eve bi geldim geçti açlıktan ölüyor gibi oldum ellerim titremeye basladi yedim hemde ciss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…