Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

piacım hayırdır neden üzüldün.. burada dediğine göre takımdamı bir sorun oldu... yanlış bir şey..... anlamadım.....

hayir canim takim degil userler degil siteyle ilgiliydiyerimseniben
burdaki hatunlarin bir kanatlari eksik valla(cok samimiyim) sadece gördügüme hükm edebilirim? gördügümde böyleopuyorumnanaktan

veeeee aksami yemeden kapadimmmm yesil cayimi ictim ve birazdan yaticam herkese tatli rüyalarrrzemuszemusopuyorumnanaktan

halloooooooo siz nasil girdiniz siteye yaaaaa
ben dünden beri giremiyorum..
cikolatam araba almis yuhhuuuuuuuu cok sevindim güzelim hayirli olsun iyi günlerde kullan insallah..
on gündür harika diyet yapiyordum bu aksam yaz helvasi yedim niye bunu yaptim bilmiyorum. güzel bile degildi. trden gelirken getirmistim kocamanda bir dilimdi öffffff ya ne kadar kötü hissediyorum kendimi bilseniz.klava:klava:

bijom bakınayım ama basit birşey yok gibi.. piinç lapasını ben iki kez yaptım kilo aldım mafoldumben ödemi olmayana yaramıyor o diyet su attırıyor zaten..
zeki müren konusunu araştırıyorum kaydirigubbakcemile3

canzicim canım haklısın böyle tedirgin olmakla....dün mustangla konuştuk o bu hafta raporlu düğün telaşı var diye ama normal zamanda tedigin oldum çok diyor haklı olarak sürekli çocuklar etrafında.. aman allah korusun dün bir kişi daha vefat etti aklım çıkıyor..

reyhan ablacım sizin oralarda domuz gribi ne alemde, burada bir aşı tartışması sürüp gidiyor aman yaaa:bbo:
hala sorun var,son yazdığımı göndermek için 10 kere uğraştım
oy canımıniçiii kullanmışta arabasını yerim ben seni:hulya: kılıf örüyorum bak arabanakaydirigubbakcemile3

canm sitede ki sorun bir kaç ay öncede olmuştu diyet ilaçları hakkında olumsuz yorumlarla meydana gliyor bu yüzden diyet destekleri bölümü kapatıldı:1shok:
hadi işallah yalappim:Saruboceq:

:bbo: torktum tısss yerimseniben bilmeden kırdık mı diye aman aman sositososito
sitedeki sorundan yazamadım piam sen hala 5 diyetimi yapıyorsun:bbo: dünü nasıl geçirdin yaaa ben hiç memnun kalmadım:sinifsinif:

sanada hallloooo ablam ama hiç hoş bir hallo değil bu lmaz: yaz bitti artık sen çıkartta çocuklarına yesinler o helvayı senin gözün görmesin bide kocaman yemiş yaaaa:bbo: hadi hazırlan sende bir şok diyet yap bizimle 2-3 günlük yoksa motive olamayacaksın bir kç kilo atalımda kaçamağı keselim..yerimseniben

günayın güzel takımım inşallah bugün sitede sıkıntı olmazda rahat gireriz.. size burün resmimin fotosunu çekip ekleyeceğimhihoyyyt.. gece büyük kızımı yolladım antalyaya arkadaşına sürpriz yapacak 2 gün tatili vardı yolladıkkaydirigubbakcemile5
diyet harika gidiyor zemuszemus
hımmm başka ne yazımmmCADIARZU heh reyhan abla ben hırkamı bitirdim hani o önü şekilli hırka gibi bişi vardı onu yapacaktık sende işini bitir hemen haber ver başlayalım:lepi:

günnaaydınnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
eşim geldi yattı ben de hemen çayımı aldım koştum buraya az sonra da kahvaltımı yapıcam 1 patates haşlaması :kedi:

kallisim dün çok zor geçti be hakatten çok zor geçti :bbo: çok acıktım sabah gurultularla uyandım muz yedim 3 hakkımı o bile fayda etmedi düşün yani ve bu sabah tartıda anca cuma günkü kiloma dönebilmişim biliyor musun :bbo: bir daha yapmicam kaçamak maçamak hafta sonları kendime engel olucam mafoldumben toplamda kaç kilo olucak bakalım cumartesi sabah belli olur ben de son gün süt değil de mercimek çorbası içmeyi düşünüyorum 5 fincan.. ben de şimdi bakınayım bakalım pazar günü olmadı pazar dinleniriz, pazartesi günü başlamak üzere birkaç günlük bir diyet..

evettt uçmuşlarr

kallisim spora gitmiyo musun sen artıkın? bi de dün nası geçti senin merak ettim bir daha tövbe yapmam bu diyeti ben :umursamaz:

spora eni düzenleme getiriyorlar bijom gidemiyorum bizim üyeliğimiz yıllıktı gelmeyenlerin 1 ay hakkı vardı bir ay sonra gelmezse üyeliği sonlandırılıyordu ama insanlar öyle anlamsız ve benciller ki davranışları yani bir ay gelmiyor son gün bir kez geliyor hatun sonra yine bir ay gelmiyor ve o kadar çok bekleyen var ki boşu boşuna.. şimdi 3 aylı yapıyorlarmış bakalım bize vuracakmı haber bekliyorum.. dün meyve benimde felaketti zaten normalde yemek arası bile meyve beni acıktırır süründüm resmen...

dur kallisim ben çevireyim resmini çorbada tuzum olsun ve harika olmuş ne cevherler var sende vallaha ha geleyim de elini bir sür bana kaydirigubbakcemile3

teşekkürler bijom bende sayfalar çok sorunluydu açamayınca çeviremedim bir türlü bu arada pcdede sorun var valla şimdi iyi olmuş eline sağlık canım...

elimimi süreyim :)) tacizcimi edecen sen beni heheheheee :)) ... bak şimdide reyhan ablamı beklerken oyuncak dikiyorum sanada dikeyim :) sana verdiğim siteden bul model istersen eğer valla evine süs filan olur.. yada bebene bir yastık yapim dur dur öle yapimmm...

haha kallisim olmayan bebege mi dikiceksin yastık oyy çok teşekkür ederim valla süpersin el işi yapabilen bayanlara hep gıpta etmişimdir valla değerinizi bilin..

bu arada o begendigim boleroyu annem örüyor :hulya:

bijo. kallisss merhaba

ohh aynen devam haaa

yok ben ben tam uygulamiyorum .. bu hafta programlarim vardi hep buaksamda bi yemege gidicem
dunde branch vardi
cumada var

ama 1. gun uyguladim dünde branchda bikac atistirmanin disinda meyve yedim sadece atistirdim diyede eksik yedim meyvemi

bugunde aksam davetliyim mecbur yiycem biseyler .. balik yemeyi dusunuyorum ..aslinda belliydi bu program onceden niye öyle dusunmeden hareket ettim bilmiyorum .. gaza geldim galiba..ama iyi gidiyor. dun gece bende o guruldamayla yatmanin keyfini yasadim eheh eh

bugün sabah yarim pomelo yedim öglen domates salatalik yiycem aksamda balik düsünüyorum..
yarinda sey yapicam cokacimcoook kereviz pek yenmez bizim evde bi arkadasim yapmisti bayilmistim zeytinyagli bir kereviz ama guzel oluyor.. sizin bitirin bu 5 gunu zaten kaldi 2 gün nedir ki
belki sizde denersiniz sonra.. tabi kereviz seviyosaniz

arkadaslar nete gıremıyorum sorun var dun bıraz kacırdım ama bugun cok ıyı gıdoıyor bugun yedıklerımsabah 1 dılım kepek ekmek 1 kasık yogurt yarım bardak sut ogle 1 kase yogurt corbası 1tane etımek 1 catal recel aksamada yıne 1 kase yogur corbası yemeyı dusunuyorum bırde meyva yarında aynısı olacak

oy hele şükür gelebildim siteye girebilmek için önce portal sayfasını açmayı deneyin yada direk diyet sayfasına gelmeye çalışın anasayfadan zor olur arkadaşlar siteye yine saldırı düzenleniyor çünkü

kalişim süperrrrrrrrr. valla ne diyim ellerine saglık .. darısı başıma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…