- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.141
piacım hayırdır neden üzüldün.. burada dediğine göre takımdamı bir sorun oldu... yanlış bir şey..... anlamadım.....
bijom bakınayım ama basit birşey yok gibi.. piinç lapasını ben iki kez yaptım kilo aldım mafoldumben ödemi olmayana yaramıyor o diyet su attırıyor zaten..
valla kallisim ben bi de prinç lapasını biliyorum ama o bundan sonra olmaz ayrıca ben yiyemiyorum onu :bbo: sen geziniyosun daha iyi bilirsin şöyle dedigin gibi sade bişeyler olsun beni 60 kiloya indirsin mezun etsin zeki müren de bizi görsün haha :roflol:
canzicim canım haklısın böyle tedirgin olmakla....dün mustangla konuştuk o bu hafta raporlu düğün telaşı var diye ama normal zamanda tedigin oldum çok diyor haklı olarak sürekli çocuklar etrafında.. aman allah korusun dün bir kişi daha vefat etti aklım çıkıyor..canların merhabalar nasılsınız bakalım valla ben sağlık ocağında çaılştığım için domuz gribi riski altındayım odam ayrı hastalarla pek ilgim yok ama koridorda falan geçerken tedirgin oluyorum maskesiz dolaşmıyorum zırt pırt ellerimi yıkıyorumm ama allah korusun artık diyet olarakta sıkı birşey yapmamaya karar verdim bağışıklık sitemimi kuvvetli tutmam lazım kilo almayayımda yavaş yavaş vereyim artık şok diyet belli bir süre uygulamaycağımm
oy canımıniçiii kullanmışta arabasını yerim ben seni:hulya: kılıf örüyorum bak arabanakaydirigubbakcemile3hala sorun var,son yazdığımı göndermek için 10 kere uğraştım
canm sitede ki sorun bir kaç ay öncede olmuştu diyet ilaçları hakkında olumsuz yorumlarla meydana gliyor bu yüzden diyet destekleri bölümü kapatıldı:1shok:ayyy noluyo siteye giremiyorum ben((
inşallah bu yazdıklarım gelir..
sabah peynir,yumurta,2 zeytin yedim
ara öğün 1 mandalina
öğle yemeği yemedim gezmeye gideceğim diye.orada patates salatası yedim sadece
akşam taze fasülye,yoğurt ve salata...
hadi işallah yalappim:Saruboceq:herkese merhaba,
cedric sormuş bana diyete başladın mı diye?? başladım diil tam olarak ama başlamadım da değil işin komiği. yarından itibaren pazar gününe kadar bir şehirdışında olma durumum var maalesef ama pazartesi sabahından itibaren sıkı bir şekilde başlıycam diyete. hemen kilo takip çizelgemi de yapıp ekliycem sayfaya..
:bbo: torktum tısss yerimseniben bilmeden kırdık mı diye aman aman sositosositohayir canim takim degil userler degil siteyle ilgiliydiyerimseniben
burdaki hatunlarin bir kanatlari eksik valla(cok samimiyim) sadece gördügüme hükm edebilirim? gördügümde böyleopuyorumnanaktan
veeeee aksami yemeden kapadimmmm yesil cayimi ictim ve birazdan yaticam herkese tatli rüyalarrrzemuszemusopuyorumnanaktan
halloooooooo siz nasil girdiniz siteye yaaaaa
ben dünden beri giremiyorum..
cikolatam araba almis yuhhuuuuuuuu cok sevindim güzelim hayirli olsun iyi günlerde kullan insallah..
on gündür harika diyet yapiyordum bu aksam yaz helvasi yedim niye bunu yaptim bilmiyorum. güzel bile degildi. trden gelirken getirmistim kocamanda bir dilimdi öffffff ya ne kadar kötü hissediyorum kendimi bilseniz.klava: klava:
aaa hediyelerimiz nerdeeeee delikafadulden
teşekkürler bijom bende sayfalar çok sorunluydu açamayınca çeviremedim bir türlü bu arada pcdede sorun var valla şimdi iyi olmuş eline sağlık canım...
elimimi süreyim :)) tacizcimi edecen sen beni heheheheee :)) ... bak şimdide reyhan ablamı beklerken oyuncak dikiyorum sanada dikeyim :) sana verdiğim siteden bul model istersen eğer valla evine süs filan olur.. yada bebene bir yastık yapim dur dur öle yapimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?