- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.161
canım ben kendımı kotu hıssedıyorum ya ne bılıym buraya ılk gelırkende hanı kılosu fazla olanlar var benı anlarlar dıye dusunmusdum.cunku bılıyosun sende yasamısındır benım durumum 10 kılo vermeye benzemıyor.yemekolızm gıbı bıseyın tedavısı bu bence.sadece aclık bolumu degıl psıkolojısı de var ısın ıcınde.dedıgın gıbı kac kısı geldı olmadı.derın den cok umutluydum ama gıtmıs o da anlamadım.soylemedım ama ben psıkologa gıtmeye basladım dıyetle ılgılı inş daha ıyı olacak hersey sımdı sporum eksık bıtek onuda halledıcem bugun evımı bır toparlayımda yarın yuzmeye gıdıcem.benım utude tefal ama arızası gıderıldı.benden kaynaklı bıseymıs cok yardımcı oldular bıkac dk da halloldu.bundan oncekı utumde tefaldı cok memnundum ama tasınırken dusurdum arkası catladı bende ne zamandır ıstıyordum jeneratorlu utu aldım.bundan da asırı memnunum sıddetle tavsıye ederım.oyle bır buhar gucu varkı kısa surede butun utulerımı halledıverıyorumcanımın içi senin düşünceni biliyorum ama malesef kilosu fazla olanların azmi omuyor bak derini peşinde koşa koşa çağırdım ama olmadı başkalarınada mesaj attım fakat yazdıkları gibi kalıyorlar kilona eşit olmasın varsın azmiyle canlandırsın bijom gibiopuyorumnanaktan yinede rastlarsam mutlaka çağırıyorum haberin olsunopuyorumnanaktan ütüne üzüldüm ya bende tefal almıştım ama hiç memnun değilim altı yapışıyor pamuklularda bile öyle sinir oluyorum ki eskisinde değiştirsem diye bakıyorumlaelaelaelaelae
herkese günaydın opuyorumnanaktan
turkbayragiturkbayragiCUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLARIM turkbayragiturkbayragi
sanırım sorun giderilmiş rahatça girebildim zemuszemus
kallisim haberin olsun 5 günlük diyeti 3 gün yapıp bugün sonlandırıyorum zira çok zorlanıyorum, acıkıyorum.. yoğurt ve çorba gününü yapmicam bugün normal diyetime geri dönüyorum.. en azından fazlalıklar gitti bakalım cumaya vermiş olurum heralde 3-5 yüz gram falan..
çikolatam gez gez arabanla ben gelince beni de gezidirceksin bak unutma sözünü. dün beni aradı çikolata alo dedim şarkı söylemeye başladı süper bi süprizdi opuyorumnanaktan
gunaydın bijoux canım dıyetı bırakmısın bendemı yapsam dıyordum.ama senın gıbı ırade tımsalı bırı bıle zorlanıyosa ben hıc yapamam heralde
haklısın bıjoux zaten saglıklıda degıl.bıgun lapa yıyeyım dedımde 10 da pes ettım zorlanıyorum.bı tarafdanda bırden bıkac kılo vermek cazıp gelıyor
günaydın canım hayır bence yapmayı düşünme bile.. zaten bu yazdığın gibi yersen verirsin sen kilo.. kilon itibariyle benden daha çok acıkırsın çok zorlanırsın, ama düşük kilolarda deneyebilirsin bence..
bu yeme düzenin güzel bozma derim ayrıca destek alman çok iyi olmuş kaydirigubbakcemile5
power plate super bıseydır ablacıgım.spor salonunda var bıkac kez denedım.hatta salon bossa bır arkadasımla ustunde sarkı soylemeyı denıyoduk cok komık oluyorkaydirigubbakcemile3.cok ayıp olacak belkı ama fıyatı ne kadar reyhan abla cok merak ettımde.butun unluler bunla form tutuyormusgünaydinnn.
cumhuriyet bayraminiz kutlu olsun..kaydirigubbakcemile5
ben normal giremedim yine siteye.. googleden girdim nasil bir ariza anlamadim.
bende helva kacamagindan sonra daha bir toparlandim cok sükür insallah tekrarlamaz. cünkü benim en büyük zaafim su atistirmalarim ve tatli krizlerim. cedricim destek alman cok iyi olmus güzelim insallah semeresini kat kat görürsün.. bende bir alet aldim heyecanla bekliyorum zayiflatmasada masaj yapar kan dolasimini kizlandirir diye düsünüyorum.. pazartesiye gelir herhalde.. power plate ismi.. kallisim sana verdigim linkteki alet degil baskasi böyle bir platformu var üzerinde duruyorsun sadece oda titresim veriyor. mustangim aramis bulmustu bunu kullananlarin bölümünü. ben bulamam herhalde..
kaan geldi kaan geldi öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan
off ya bu sorun bitmeyecek öyle canımı sıkıyor ki...
giderilebilecek bir arıza değil arkadaşlar bu siteye saldırı oluyor hala daha önce olduğu gibi...
cedricim bizimle paylaşsana kendini nasıl hissediyorsun destek almaya başlayalı..
canım ben durumu anlıyorum ve dediğim gibi kilosu sana eşit olanların takibini yapıyorum ama öyle sinir bir durum var ki yazan bir daha aldığı cevaba bile bakmıyor...takibi bırakmam merak etme :)
reyhan abla örgü için meraklanma ben oyalanıyorum yine malzemelerimin durduğu odayı düzenlemeye geçtim :) canım sıkıldıkça orayı düzenliyorum ama ufacık bir oda ve br dükkanın malzemesi ne yapayım bir şey alınca her şey darmadağın oluyor içeride bir kanepe varı onu kaldırdım örgü makinemi oraya geçirdim filan fişman işte dolanıp duruyorum..
bu arada asla el işim olmadan duramam ben bebek ve çocuklar için kırlentler dikiyorum satış bölümüne ekleyeceğim kimbilir belki alıcı çıkar diye düşündüm amann can sıkıntısı işte keşke dükkanımı hiç kapatmamak elimde olsaydıda geceli gündüzlü çalışsaydım bijomda atlar atlar gelir yardım ederdi ahh ahh bunalıyorum çok ... istanbulda olsaydım çok farklı olurdu bu şehir beni bunalımdan çıkartmıyor bu konuda.. istanbulda evden bile yapıp satarken yetiştiremiyordum el işlerimi ve süper para kazanıyordum şimdi ise evde ki malzemeye bakıp bakıp kahroluyoru işte bazı şeylerin yaşanması gerekiyor bende kötü bir deneyim yaşadım ama en istekli olduğum konuda en verimli yaşlarımda böyl evde pinekleyerek geçirmek duygusu beni yedi bitirdi.. ay pek döktüm içimi :))
cevap yazamadığım arkadaşlarım kusura bakmasın sorun düzelsin fazla fazla yazarım..
heh bijom bende bırakayım bari çocuklar evde tatil ya kaç gün eşimde erken geliyor iki gündür böyle geçireyim hafta sonunuda sonra yeni haftaya sebzeli çorbalı bir şokla başlarım ...
reyhan ablam bunu sana getirdim http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/37767-power-plate.html
canım ben kendımı kotu hıssedıyorum ya ne bılıym buraya ılk gelırkende hanı kılosu fazla olanlar var benı anlarlar dıye dusunmusdum.cunku bılıyosun sende yasamısındır benım durumum 10 kılo vermeye benzemıyor.yemekolızm gıbı bıseyın tedavısı bu bence.sadece aclık bolumu degıl psıkolojısı de var ısın ıcınde.dedıgın gıbı kac kısı geldı olmadı.derın den cok umutluydum ama gıtmıs o da anlamadım.soylemedım ama ben psıkologa gıtmeye basladım dıyetle ılgılı inş daha ıyı olacak hersey sımdı sporum eksık bıtek onuda halledıcem bugun evımı bır toparlayımda yarın yuzmeye gıdıcem.benım utude tefal ama arızası gıderıldı.benden kaynaklı bıseymıs cok yardımcı oldular bıkac dk da halloldu.bundan oncekı utumde tefaldı cok memnundum ama tasınırken dusurdum arkası catladı bende ne zamandır ıstıyordum jeneratorlu utu aldım.bundan da asırı memnunum sıddetle tavsıye ederım.oyle bır buhar gucu varkı kısa surede butun utulerımı halledıverıyorum
gunaydın bijoux canım dıyetı bırakmısın bendemı yapsam dıyordum.ama senın gıbı ırade tımsalı bırı bıle zorlanıyosa ben hıc yapamam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?