Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

siteye sabah giremedim,az önce de girmek için oldukça uğraştım...neler oluyor yafuu kafamçokkarıştı

bugün dışardaydım,aslında hiçbir işim yoktu ama turlayacağım ya :kedi: anneme kahvaltıya gittim filan.günü bomboş geçirdim.
kallisim maşallah bu ne kadar güzel bir resim böyle,vallahi bekliyordum ama bu kadarını beklemiyordum,ne yalan söyleyeyim...
kızlar bugün hava çok kötüydü,bir rehavet bir rehavet... siteye girip sizlerle de sohbet edemedim...neyse birazdan yaprak dökümünü izler,kendime gelirim :)) bu gece çalışıyorum,geçmişe bakayım birazcık..
bakabilirsem...

hahahah şimdi gördüm kallisim arabama kılıf yapıyormuş ... süper..tez zamanda bitsin ve ben takayım kılıfımı arabacağızıma :))
bu arada bijom ve kallisim, şok diyetinizin sonucunu merak ediyorum.meyve gününü atlattıysanız helal size,meyve beni de acıktırır çooook ...
reyhan ablam teşekkürler arabam için söylediklerine... öpüyorum seni de ...
,kimseler de yok sohbet edelim.ama zaten sayfalar çok zor açılıyor.

selamlarrrrrrrr..
sabah bende gelemedim. kallisimde beklemis beni oy kiyamam.. kallisim resmini cok begendim canim hos bir motif cok güzelde calisilmis tebrikler ellerine saglik. ne diyecektim sey benim elimdeki kazak bitmedi daha canim haftasonu biter ancak. ondan sonra basliyalim o modele

herkese günaydın opuyorumnanaktan

turkbayragiturkbayragiCUMHURıYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLARIM turkbayragiturkbayragi

sanırım sorun giderilmiş rahatça girebildim zemuszemus
kallisim haberin olsun 5 günlük diyeti 3 gün yapıp bugün sonlandırıyorum zira çok zorlanıyorum, acıkıyorum.. yoğurt ve çorba gününü yapmicam bugün normal diyetime geri dönüyorum.. en azından fazlalıklar gitti bakalım cumaya vermiş olurum heralde 3-5 yüz gram falan..

çikolatam gez gez arabanla ben gelince beni de gezidirceksin bak unutma sözünü. dün beni aradı çikolata alo dedim şarkı söylemeye başladı süper bi süprizdi opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
gunaydın herkese.ıkı gundur sabahları ugrasıyorum sıteye gımeye.msj yazmıyorum neysekı bugun duzelmıs gorunuyor.yedıklerımı yazayım gecmısı okuyup gelıcem
salı
sabah 2 dl tb ekmek peynır
ara 2 mandalına
ogle 6 yk kısır 1 tane kurabbıye
ara meyvelı yogurt
aksam yagsız fırında hamsı salata
ara 10 fındık
dun
sabah 2 dl tb ekmek suzme yogurt
ara meyve hurma
ogle 4 kasık mantarlı tavuk
ara cıleklı sut
aksam kasarlı tost
ara bardakda mısırdan bıkac kasık
yazınca farkettım sebzeyı az yemısım bugun sebzeye agırlık vereyım.ama cok mutluyum ıkı gunde de dısardaydım kısır yedıgım gun ev gezmesındeydım ve cok cesıt vardı ama sadece bu kadar yedım dunde dısarda olmama ragmen dıkkatlıydım.artık dıyetım yoluna gırdı sanırımkaydirigubbakcemile2

canım ben kendımı kotu hıssedıyorum ya ne bılıym buraya ılk gelırkende hanı kılosu fazla olanlar var benı anlarlar dıye dusunmusdum.cunku bılıyosun sende yasamısındır benım durumum 10 kılo vermeye benzemıyor.yemekolızm gıbı bıseyın tedavısı bu bence.sadece aclık bolumu degıl psıkolojısı de var ısın ıcınde.dedıgın gıbı kac kısı geldı olmadı.derın den cok umutluydum ama gıtmıs o da anlamadım.soylemedım ama ben psıkologa gıtmeye basladım dıyetle ılgılı inş daha ıyı olacak hersey sımdı sporum eksık bıtek onuda halledıcem bugun evımı bır toparlayımda yarın yuzmeye gıdıcem.benım utude tefal ama arızası gıderıldı.benden kaynaklı bıseymıs cok yardımcı oldular bıkac dk da halloldu.bundan oncekı utumde tefaldı cok memnundum ama tasınırken dusurdum arkası catladı bende ne zamandır ıstıyordum jeneratorlu utu aldım.bundan da asırı memnunum sıddetle tavsıye ederım.oyle bır buhar gucu varkı kısa surede butun utulerımı halledıverıyorum

gunaydın bijoux canım dıyetı bırakmısın bendemı yapsam dıyordum.ama senın gıbı ırade tımsalı bırı bıle zorlanıyosa ben hıc yapamam heralde

gunaydın arkadaslar bayramınız kutlu olsun dıyete devam bugun sabah 1 bardak sırkelısu ve 1 bardak normal su ıctımkahvaltıda 3 dılımkepek ekmek bıraz yogurt bıraz peynır 2 zeytın 1 yumurta 1 catal recel domates salatalık sımdıde rezene ıcıyorum ogleye ve aksama yogurt corbası ıcmeyı dusunuyorum belkı 2 dılımde baklava yerım cok canım ıstıyor dun bıraz sutum azalmıs uzuldum bugun bolbol su ve bıtkı cayı ıcecem

gunaydın bijoux canım dıyetı bırakmısın bendemı yapsam dıyordum.ama senın gıbı ırade tımsalı bırı bıle zorlanıyosa ben hıc yapamam heralde

günaydın canım hayır bence yapmayı düşünme bile.. zaten bu yazdığın gibi yersen verirsin sen kilo.. kilon itibariyle benden daha çok acıkırsın çok zorlanırsın, ama düşük kilolarda deneyebilirsin bence..
bu yeme düzenin güzel bozma derim ayrıca destek alman çok iyi olmuş kaydirigubbakcemile5

günaydinnn.
cumhuriyet bayraminiz kutlu olsun..kaydirigubbakcemile5
ben normal giremedim yine siteye.. googleden girdim nasil bir ariza anlamadim.
bende helva kacamagindan sonra daha bir toparlandim cok sükür insallah tekrarlamaz. cünkü benim en büyük zaafim su atistirmalarim ve tatli krizlerim. cedricim destek alman cok iyi olmus güzelim insallah semeresini kat kat görürsün.. bende bir alet aldim heyecanla bekliyorum zayiflatmasada masaj yapar kan dolasimini kizlandirir diye düsünüyorum.. pazartesiye gelir herhalde.. power plate ismi.. kallisim sana verdigim linkteki alet degil baskasi böyle bir platformu var üzerinde duruyorsun sadece oda titresim veriyor. mustangim aramis bulmustu bunu kullananlarin bölümünü. ben bulamam herhalde..
kaan geldi kaan geldi öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan

off ya bu sorun bitmeyecek öyle canımı sıkıyor ki...

giderilebilecek bir arıza değil arkadaşlar bu siteye saldırı oluyor hala daha önce olduğu gibi...

cedricim bizimle paylaşsana kendini nasıl hissediyorsun destek almaya başlayalı..
canım ben durumu anlıyorum ve dediğim gibi kilosu sana eşit olanların takibini yapıyorum ama öyle sinir bir durum var ki yazan bir daha aldığı cevaba bile bakmıyor...takibi bırakmam merak etme :)

reyhan abla örgü için meraklanma ben oyalanıyorum yine malzemelerimin durduğu odayı düzenlemeye geçtim :) canım sıkıldıkça orayı düzenliyorum ama ufacık bir oda ve br dükkanın malzemesi ne yapayım bir şey alınca her şey darmadağın oluyor içeride bir kanepe varı onu kaldırdım örgü makinemi oraya geçirdim filan fişman işte dolanıp duruyorum..
bu arada asla el işim olmadan duramam ben bebek ve çocuklar için kırlentler dikiyorum satış bölümüne ekleyeceğim kimbilir belki alıcı çıkar diye düşündüm amann can sıkıntısı işte keşke dükkanımı hiç kapatmamak elimde olsaydıda geceli gündüzlü çalışsaydım bijomda atlar atlar gelir yardım ederdi ahh ahh bunalıyorum çok ... istanbulda olsaydım çok farklı olurdu bu şehir beni bunalımdan çıkartmıyor bu konuda.. istanbulda evden bile yapıp satarken yetiştiremiyordum el işlerimi ve süper para kazanıyordum şimdi ise evde ki malzemeye bakıp bakıp kahroluyoru işte bazı şeylerin yaşanması gerekiyor bende kötü bir deneyim yaşadım ama en istekli olduğum konuda en verimli yaşlarımda böyl evde pinekleyerek geçirmek duygusu beni yedi bitirdi.. ay pek döktüm içimi :))

cevap yazamadığım arkadaşlarım kusura bakmasın sorun düzelsin fazla fazla yazarım..

heh bijom bende bırakayım bari çocuklar evde tatil ya kaç gün eşimde erken geliyor iki gündür böyle geçireyim hafta sonunuda sonra yeni haftaya sebzeli çorbalı bir şokla başlarım ...

reyhan ablam bunu sana getirdim http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/37767-power-plate.html

haklısın bıjoux zaten saglıklıda degıl.bıgun lapa yıyeyım dedımde 10 da pes ettım zorlanıyorum.bı tarafdanda bırden bıkac kılo vermek cazıp gelıyor
power plate super bıseydır ablacıgım.spor salonunda var bıkac kez denedım.hatta salon bossa bır arkadasımla ustunde sarkı soylemeyı denıyoduk cok komık oluyorkaydirigubbakcemile3.cok ayıp olacak belkı ama fıyatı ne kadar reyhan abla cok merak ettımde.butun unluler bunla form tutuyormus

kallıste ıns hersey gonlunce gıbı olur canım ya.bazen bende kendıme bır dukkan acmayı dusunuyorum.amaan dertlı konularımı acmayım.
psıkolog olayına gelınce gercekden ıyı gıdıyor.ıkı seans danısmanlık aldım henuz ama kendımı daha ıyı hıssedıyorum.basarabılecegımı daha cok hıssedıyorum.bu uzun yolun bılıncındeyım.doktorumun bebek ıcın ıstedıgı kıloya ınıcem bebegı denıycem ve kalan kılolarımı sonrasında verıcem ıns.daha once dıyetısyene gıttıgım hastaneye gıdıyorum.eskı dıyetısyenımede gıttım ve bazı fıkırlerımın olabılecegını soyledı.mesela benım dıyet acısından en gucsuz kaldıgım sey tatlı .bununıcın cok ıstedıgımde lıght sutle yapılmıs tatlandırıcılı tatlı yada muzlu sut yada cekmecelı cıkolatalardan 1 tane yemeyı dusundugumu soyledım.hergun olmamak uzere ve 1 taneyle kalmak uzere olabılecegını soyledı.mutluyum su anda kısaca basarabılırım.bıde yapdıgım en buyuk yanlıs yolumun uzunlugunu dusunmemmıs.halbukıne kadar yol aldıgıma bakmalıymısım ne kadar yolumun kaldıgına degıl.işde boyle bakalım inş hep boyle gıder

selamlar takımcığım,
çoook yorgunum,dün gece çalıştım.bir de regl olacağım heralde,aşırı derecede bir bel ağrısı yaşıyorum.evi de temizlemem lazım ama nasıl olacak hiç bilmiyorum...
bijom sen gel yancağızıma,ben seni gezdiririm ne olacak ayol,araba köpeeeeeeeeeeeennnn olsun :))
evet cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
bu arada heralde regl olacağımdan olsa gerek,aşırı bir tatlı krizi yaşıyorum.sütlaç yaptım az şekerli,ondan yiyorum arada 1-2 kaşık ... artık herşeyden az az yiyorum,bakalım işe yarayacak mı...

kalliste canım ben arada girp okuyorum fırsat buldukça ama enson bikaç mesaj yazdım karşılık alamayınca kendimi yalnız hissettim burada belki benim alınganlığımdır belkidse görülmemiştir ben diyetime devam ediyorum 125kiloya indim 128.5 tan tabi çok yavaş veriyorum çünki hergün misafirim var yada ben gidiyorum bebek gezmeğine yemedende duramıyorum ikramlardan azda olsa yiyorum sporda yapamıyorum artık çünki annem hergün bana gelince babamla arası açılmaya başiladı biraz o yüzden sporuda bıraktım artık sporsuz ne kadar olursa olacak

cedric canım sende 3 hanelerde olunca sendende ben destek bekliyordum çünki 3 hanelerdeki psikolojiyi anaca yaşayan bilir ama sende pek giremiyorsun görüşemiyoruz diyetimi bırakmış değilim diyet denilmez aslında dikkat ediyorum bağlı kaldığım liste yok sporsuz asla olmaz ben sporla 136 lardan 103 lere düşmüştüm tabii yediklerimede dikkat ederek ben 105 kiloya insem göbek atacağım manken gibi oluyorum boyum çok uzun olduğu için zaten moralim çok bozuk çok gerginim hızla zayıflayamadığım için çok üzgünüm birde kayınvalide ile altlı üstlü oturuyorum onunlada problemlerimiz var bazen yemeğe saldırıyorum işte arada o kaçamaklar olmasa daha hızlı gidecek

selamlarrrrrrrrrrr..
kallisim sagol canim bir güzelcene okuyayim power plate in marifetlerini.
ben durduk yerde beni zayiflatacagini düsünmüyorum tabiki. masaj gibi olur belki selülitlerimi toparlar diyorum. insallah.:Saruboceq:
cedric güzelim salonlardaki gibi 12bin euroluk power plate degil bendeki benzeri birsey düses aldim. özeline linkini birakayimda gör. sadece benzeri yani ben masaj amacli düsündüm.

ayy girene kadar göbeğim çatladı yaaa...
bu hafta hiç veremedim ben((
62.6 yım yine..
girebilmişken hemen yazayım dedim...

canima degsin merhaba canim.. normal yoldan bende giremiyorum googleden girebiliyorum ancak. kilo almamakta bir basari canim ne yapacaksin. kilon bu kadar azken kilo vermek iyice zorlasiyor zaten. sok diyet gibi birseyler yapsan bir iki gün kilon farkeder mutlaka

aaaa inanmiyorum,sayfa hic ilerlememis bu saate kadar,ama haklisiniz cok zor giriliyor siteye...
off yaa duzelsin artik,sohbet edemiyoruz.
kizlar ben regl oldum cok fena bel ve karin agrim var.umarim bu cuma kilom fazla cikmaz,dikkatli besleniyorum ama spor hala yarim yamalak... beni biri dofsun!
hepinizi opuyorum

aman ya girilmiyor girsen durulmuyor sinir oldum yazdiklarim gitmiyor. iyi geceler deyip yatayim ben. öptüm hepinizi. cikolatam isigin yaniyor öptüm güzelimi kocaman

unutmadan kilomu da söyliyim geçen haftayla aynı sayılır 77.700 .dün hayatımın en hızlı yürüyüşünü yaptım .hep bahsediyorum ya bizim burda orman kenarında yürüyüş yolu var diye dün aşkam üzeri çıktım saati hesaplamamışım ben tam ormanın yarısındayken ışıkar yanmaya başladı in cin top oynuyor .kaç km hızla yürüdüm tahmin dahi edemiyorum ormanın diğer ucuna ulaştım ama geri dönemedim hava karardı .mafoldumbeno arada eşim aradı nerdesin dedi şimdi ormandan çıktım dedim onndanda bir fırça yedim lmazrda dur gelip seni alim dedi .neyse beyaz atlı prensim geldi beni ormandaki kurtlardan kurtardı.45 dakkada yürüdüğüm yolu 30 dakkada gitmişim kendi rekorumu kırdım.kızlar kocama beli etmemeye çalıştım ama korkudan altıma edecektim.spor yapacam diye telef olacaktım az kalsın.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…