- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.921
kaptanım ben cok acayip mutlu oldum bu birincilige ya bu hafta superdik valla, herkesi tebrik ediyorumsana güveniyorum tatlım memlekete gitmeden çok güzel bir performans sergilemiştin zaten aldığın kilolarda yeni olduğundan hemen gider
kızlar bu hafta çok iyi sonuçlarla geldiniz sizlere teşekkür ederim bireysellere bakmadım ama takım olarak birinciyiz
kız o saat kac kalori aldıgını da hesaplar onu da hesapla :) bszal metabolizma hızını hesapla birde netten kac kalori ekside oldugunu bilirsin, gunluk 1000 kalori ekside olursan haftada 1 kilo verirsinpatates kızartması mı o nasıl bir şeydi bize tarif etsene... nasıl bir tadı vardı onun... ya pilav.... ahhh aaahhhhhhhhh bi tencere pilav yerdim ben :)))
Cuma ya kaptanda kaçamak yapmıştır belkim.toplight kaptanım senin menu nirdeee???
O ne kız usenmedinmi gece gece.gece gece 1 kg dan kereviz yarım kilodan da pırasa yemegi yaptım haftasonu yemek derdim kalmadı :)
valla koydum eksilerini bizde torpil yoookCuma ya kaptanda kaçamak yapmıştır belkim.
ay valla bi gazla kalktım yaptım sonra kendime de sasırmadım degil hani :))))O ne kız usenmedinmi gece gece.
Eline sağlık canım.valla koydum eksilerini bizde torpil yoook
ay valla bi gazla kalktım yaptım sonra kendime de sasırmsdım degil hani :))))
sagol canım :) iyi gecelerEline sağlık canım.
Hadi iyi geceler benim uykum geldi.
kaptanım ben cok acayip mutlu oldum bu birincilige ya bu hafta superdik valla, herkesi tebrik ediyorum
kız o saat kac kalori aldıgını da hesaplar onu da hesapla :) bszal metabolizma hızını hesapla birde netten kac kalori ekside oldugunu bilirsin, gunluk 1000 kalori ekside olursan haftada 1 kilo verirsin
O da yaramıyor heralde her memlekete gittiğimdesen sopa istiyon bence....
Sor tabi canm sıkıntı yok :))Hmm iyiymis basladigin kiloda boyun kac peki ayy ne cok sordum :)
Gevişeme betüşpatates kızartması mı o nasıl bir şeydi bize tarif etsene... nasıl bir tadı vardı onun... ya pilav.... ahhh aaahhhhhhhhh bi tencere pilav yerdim ben :)))
Süpermiş yaa
O da yaramıyor heralde her memlekete gittiğimde
annem: obeziteye doğru ilerliyorsun diyip dövmekten beter ediyor ama nafile :))
Gevişeme betüş
Unuttuk pilavın tadını artıkzaten hiç hos ta değildi demi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?