- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.901
artık öyle değil tam düzene girmiştin memlekete gittin yarın sabah aç karna bi tartılıp kilonu yazsana canım sende yol ödemi falan da vardır66 ile başladım ama hala yol alabilmiş değilim. Gruba da 64 de falan katıldım yanlış hatırlamıyorsam.
Bir verip iki alıyorum hep sonra birdaha vermek için çırpınıyorum. Benim durumum pek içaçıcı değil anlayacağın.
66 ile başladım ama hala yol alabilmiş değilim. Gruba da 64 de falan katıldım yanlış hatırlamıyorsam.
Bir verip iki alıyorum hep sonra birdaha vermek için çırpınıyorum. Benim durumum pek içaçıcı değil anlayacağın.
ben kaptanım şekerim hem döverim hem severim
evet bu hafta güzel bir giriş yaptın ama sakın gevşeme devamını bekliyoruz ona göre
bu yeniler hep böyle şekerim sende aslında listelere girsen tozunu attırırsın da girmiyon iştelafta sölenmiyo peehhhh havalara bak :)))
Garantiden vadesiz_faizsiz hesap açtıktan sora internet bankacılıgından sanal kart olusturabılırsin.Oradan kredi kartı gıbı alısverıs yapıyorsun ancak hesabında para olmak zorunda Yani nakit alışveriş gibiOnu bilmiyorum canim da bi arastirrim
Mmm olabbilir.. attigimiz mesajlari nasil silcez ben bulamadimda telefondan giriyorum sen biliyomusunbenim ilk engellenişimdi ama sebebini bile bilmiyorum :)) o daha önce de engellenmiş belki süresi vardır...
Teşekkür ederim kaptanım.artık öyle değil tam düzene girmiştin memlekete gittin yarın sabah aç karna bi tartılıp kilonu yazsana canım sende yol ödemi falan da vardır
bu yeniler hep böyle şekerim sende aslında listelere girsen tozunu attırırsın da girmiyon işte
H
Mmm olabbilir.. attigimiz mesajlari nasil silcez ben bulamadimda telefondan giriyorum sen biliyomusun
Hmm iyiymis basladigin kiloda boyun kac peki ayy ne cok sordum :)66 ile başladım ama hala yol alabilmiş değilim. Gruba da 64 de falan katıldım yanlış hatırlamıyorsam.
Yok kaptanim cezalar arasinda gevsemek ne mumkunben kaptanım şekerim hem döverim hem severim
evet bu hafta güzel bir giriş yaptın ama sakın gevşeme devamını bekliyoruz ona göre
Hmmm anladim canimaman aman o strese gelemiom ben..... böyle çok mutluyum :)
ilk 1 dakka içinde mi ne düzenleye biliyosun silme yok diye biliyorum.....
Selam fıstıklar
Anca kendime geldim ama zaman geçtikçe yürümem zorlaşıyor, bacağımın ağrısı artıyor. Krem sürdük teyzemle, biraz masaj yaptık. Akşam yemeği için fırça yiycem biliyorum şimdiden etiketliyim de fırça atması kolay olsunkollontai
tam menümü yeniden yazıyım
sabah
2 dilim ekmek
peynir+zeytin
son iki lokma bal kaymak
gün içinde fıstık yedim 50 gr
akşam
tavuk kavurma
içinde küp patates kızartması vardı
yanına pilav ve yoğurt
su 1,5 lt
spor yok günlük koşturma 200 cezam var gördüm ama gerçekten abartı değil bacaklarımı hareket ettiremiyorum. Bugünki ile birleşecek hafta sonu tamamlamaya çalışıcam. Yarın evdeyim, pazar günü annemlerin evine büyük temizliğe gidicez kardeşimle, cam kapı falan. O zamana kadar iyi olmama lazım.
Şimdi biraz geçmişe bakıyım, gerçi yolda biraz okudum ama yine de bakıyım.
Amaaaan bosver yedikte noldu az yeseydik daimi yerdik simdi mahrum kalmaya mahkumuz:) kizartmanin tadini bende unuttum gi yaparken ne de guzel kokuyo ben diyette oldugumdan beri evde patates bitmiyo tek yiyen benmisim yaaaa:)patates kızartması mı o nasıl bir şeydi bize tarif etsene... nasıl bir tadı vardı onun... ya pilav.... ahhh aaahhhhhhhhh bi tencere pilav yerdim ben :)))
Birinciyiz.... Wuuuuu!sana güveniyorum tatlım memlekete gitmeden çok güzel bir performans sergilemiştin zaten aldığın kilolarda yeni olduğundan hemen gider
kızlar bu hafta çok iyi sonuçlarla geldiniz sizlere teşekkür ederim bireysellere bakmadım ama takım olarak birinciyiz
Ya uyuz tablet inatla açmadı resmi ne yazıyo?
Acti acti ok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?