Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

artık öyle değil tam düzene girmiştin memlekete gittin yarın sabah aç karna bi tartılıp kilonu yazsana canım sende yol ödemi falan da vardır

sen sopa istiyon bence....

bu yeniler hep böyle şekerim sende aslında listelere girsen tozunu attırırsın da girmiyon işte

aman aman o strese gelemiom ben..... böyle çok mutluyum :)

H

Mmm olabbilir.. attigimiz mesajlari nasil silcez ben bulamadimda telefondan giriyorum sen biliyomusun

ilk 1 dakka içinde mi ne düzenleye biliyosun silme yok diye biliyorum.....

Selam fıstıklar
Anca kendime geldim ama zaman geçtikçe yürümem zorlaşıyor, bacağımın ağrısı artıyor. Krem sürdük teyzemle, biraz masaj yaptık. Akşam yemeği için fırça yiycem biliyorum şimdiden etiketliyim de fırça atması kolay olsun kollontai

tam menümü yeniden yazıyım

sabah
2 dilim ekmek
peynir+zeytin
son iki lokma bal kaymak

gün içinde fıstık yedim 50 gr

akşam
tavuk kavurma
içinde küp patates kızartması vardı
yanına pilav ve yoğurt

su 1,5 lt
spor yok günlük koşturma 200 cezam var gördüm ama gerçekten abartı değil bacaklarımı hareket ettiremiyorum. Bugünki ile birleşecek hafta sonu tamamlamaya çalışıcam. Yarın evdeyim, pazar günü annemlerin evine büyük temizliğe gidicez kardeşimle, cam kapı falan. O zamana kadar iyi olmama lazım.
Şimdi biraz geçmişe bakıyım, gerçi yolda biraz okudum ama yine de bakıyım.

Hmm iyiymis basladigin kiloda boyun kac peki ayy ne cok sordum :)

patates kızartması mı o nasıl bir şeydi bize tarif etsene... nasıl bir tadı vardı onun... ya pilav.... ahhh aaahhhhhhhhh bi tencere pilav yerdim ben :)))

patates kızartması mı o nasıl bir şeydi bize tarif etsene... nasıl bir tadı vardı onun... ya pilav.... ahhh aaahhhhhhhhh bi tencere pilav yerdim ben :)))
Amaaaan bosver yedikte noldu az yeseydik daimi yerdik simdi mahrum kalmaya mahkumuz:) kizartmanin tadini bende unuttum gi yaparken ne de guzel kokuyo ben diyette oldugumdan beri evde patates bitmiyo tek yiyen benmisim yaaaa:)

Birinciyiz.... Wuuuuu!
Tebrikler kizlaaaaaaar!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…