- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.881
Ben ugurlu bi giris yaptim yani takima:)
Ne
Ne guzelmis kaca aldin acaba interbet disinda nerde bulurz bende alirim blki
Napiyim ben takima geldim birinci olduk yani birakta azcik simariyim:)peesssss millet bir haftadır yırtınıyo kilo vercem diye sen gel bütün başarıyı sahiplen :)))))
Ben netten siparis veremiyorum canim kart kullanmadigimdan malesefdecathlon. com tr den aldım 94 tl diğer sitelerde çok daha pahalı.....
Teşekkür ederim kaptanım.güveninizi boşa çıkarmayacağım. Umarım hemen veririm.sana güveniyorum tatlım memlekete gitmeden çok güzel bir performans sergilemiştin zaten aldığın kilolarda yeni olduğundan hemen gider
kızlar bu hafta çok iyi sonuçlarla geldiniz sizlere teşekkür ederim bireysellere bakmadım ama takım olarak birinciyiz
en Kac kilosun canimTeşekkür ederim kaptanım.güveninizi boşa çıkarmayacağım. Umarım hemen veririm.
Bende bütün arkadaşları tebrik ederim.
Benim eksime rağmen birincilik muhteşemm
Vayy süper o zamn :))bu arada kalori sayım saatim geldi denedim bu gün aslında dünde denedim ama pek becerememişim ayarlarını bu gün çözdüm olayı.... saatin söylediğine göre 605 kalori yakmışım 4 mil lesli de 21,9 gr yağcık uçup gitmiş :)
Sanal kart da olabılır üye olursanBen netten siparis veremiyorum canim kart kullanmadigimdan malesef
2 hafta önce 62 ile memlekete gittim.Bugün 63.6 idimS
en Kac kilosun canim
Onu bilmiyorum canim da bi arastirrimSanal kart da olabılır üye olursan
Bizde de ceza alan alana :))Benim kelebegim bu saatlerde girerdin kiz halami cezalisin ozlettin kendini
Vayyy iyiymisti kilon cabuk gelen cabuk gider ins kac kilodan dustun bende 64 lerdeyimde dikkatimi cekti:)2 hafta önce 62 ile memlekete gittim.Bugün 63.6 idim
Valla betus hemen gelmisti ama benim kelebegim gelemedi cenesini tutamayan takim bizim takimmmm:)Bizde de ceza alan alana :))
Valla betus hemen gelmisti ama benim kelebegim gelemedi cenesini tutamayan takim bizim takimmmm:)
66 ile başladım ama hala yol alabilmiş değilim. Gruba da 64 de falan katıldım yanlış hatırlamıyorsam.Vayyy iyiymisti kilon cabuk gelen cabuk gider ins kac kilodan dustun bende 64 lerdeyimde dikkatimi cekti:)
ben kaptanım şekerim hem döverim hem severimyani teselli mi ettin dövdün müü anlamadım ben :))))
evet bu hafta güzel bir giriş yaptın ama sakın gevşeme devamını bekliyoruz ona göreBen ugurlu bi giris yaptim yani takima:)
ayyyy başıma taş geldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?