- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.421
Heee kiz yagsiz kotu oluyo:)Yağlı mı yapıyon ki :))
Bende güya salata yedim ama doymadım. :)Valla bende cok acim gi kafam agridi acliktan sinirim tavan yapti uffgg
Hımm ama küçük boyyRakibemde olsan yeme bence hatta yumurtayi 2 tane yeme bea ck bence
Deme deme oyle deme esimde benim sevdigim cikolatayi almis baslasam saniyede kutuyu bitircemde ama olmaz oglum uyusa uyuycam valla hemen yaaa karnim agryooBende güya salata yedim ama doymadım. :)
Dolapta yarım et dürüm bana bakarken doyamadım.
Organikmi ki markettenmi aliyosunHımm ama küçük boyy
Büyük bulamıyom.
Kiz buarada sen memlektte kacamak yaptin baya makarna yemek nerden cikti simdiHımm ama küçük boyy
Büyük bulamıyom.
Ben de yatayım yaa yoksa bu işin sonu kötü biter :))Deme deme oyle deme esimde benim sevdigim cikolatayi almis baslasam saniyede kutuyu bitircemde ama olmaz oglum uyusa uyuycam valla hemen yaaa karnim agryoo
Firsatin varsa uyu valla yeme sakin bisey bak yaristayiz bide bu hafta takimi sem kurtarcan yaniBen de yatayım yaa yoksa bu işin sonu kötü biter :))
Yerli marka :))Organikmi ki markettenmi aliyosun
Bilmiyom ki ? Makarna yemedim herhaldeKiz buarada sen memlektte kacamak yaptin baya makarna yemek nerden cikti simdi
Evet sözüm varr. Bekle beni cumaa günüü :))Firsatin varsa uyu valla yeme sakin bisey bak yaristayiz bide bu hafta takimi sem kurtarcan yani
Olsun sen hakkini baya tukettin yinede:)Bilmiyom ki ? Makarna yemedim herhalde
HAklısın canm desteğin için çook teşekkür ederimmOlsun sen hakkini baya tukettin yinede:)
Ben artık baya bi sabit olurum yollar senin canım gecersin beni:)Oooo hadi canm
Geçemeyecen çünkü ben bu hafta yakacam ortalığıı :)
Zatendysania canısıma yenildik
Sanada yenılırsem bünye kaldırmazz
yarın yazıcam topluca cezaları bugun yaptıgın bugunun sporuboynumuz kıldan ince :))) çekirde gibi zıplıyom artık alıştım....kollontai kız çabuk kes cezamı peşinen yapiim ben :)
bi iki kasık yiyeceksen bisey olmaz ama bi tabak yersen keserim cezayı !!Olurr oluurr da bi bakalım izin çıkacak mı??
aksam 60.2 tartı, umarrım sabah 59.2 cıkaracııııım aclıktan telefonu kemircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?