Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla canım bende ilk defa eskisehirde duydum devlet hastanesinin bi birimi, yag kas olcumu ic organlardaki yaglanma karın basen bacak da ne kadar yaglanma vs var hepsini olcuyo, ben ilk gecen ay gittim, her ay gidicem duzenli :)

aaa süpermiş bende arayıp randevu alayım ölçsünler beni de.... acaba kan alırlar mı ki....

kızlar ben kacar manasız manasız esneyip duruyorum, uykum var azcık iyi geceler herkese

iyi geceleeeeer ..... yarın az cezalarla gel :)

valla canım bende ilk defa eskisehirde duydum devlet hastanesinin bi birimi, yag kas olcumu ic organlardaki yaglanma karın basen bacak da ne kadar yaglanma vs var hepsini olcuyo, ben ilk gecen ay gittim, her ay gidicem duzenli :)
Benim de tartım yağ su kas kemikölçüyor ama daha ayarlarını yapmadım.

İyi akşamlar
kombinin filitresi tıkanmış, ev şimdi ısınmaya başladı nihayet :)
menümü yazayım

sabah
2 etimek
süzme peynir
zeytin
çay

ara
1 elma

öğlen
2 dilim fırında yumurtalı ekmek
çay

ara
bir avuç fıstık

akşam
nohut
az pilav
1 salatalık turşusu

su 1,5 lt
spor yok

aaa süpermiş bende arayıp randevu alayım ölçsünler beni de.... acaba kan alırlar mı ki....

iyi geceleeeeer ..... yarın az cezalarla gel :)
yok kız kan falan almıyolar, senin cezan az zaten
daha iyisindir umarım, afiyet olsun canım :)

Bende iyiym sagol canm
Tatildeçok kilo alma he mi??
yok canım pek iştahım yok evde öyle değildim can sıkıntısından yemek istiyormuşum

direnemez dimi.... gider mi acaba yaa...
gider gider tatlım

kızlar @candy_candy gelmez birsure muhtemelen biz odul kisisini degistirelim btlbetul 65 olunca herkese bi ogun odul be hayal ediyosa
çok iyi yakın bi zaman da yeriz o zaman

kaptanım menu bildirimi yok sadece pazar spor var, haftasonu da cezalar iki katı :) ben heralde ev konusunda en sanslı olanım ev eski tas bina, 200 oduyoruz hep 35 de yanıyo ev sıcacık valla o eskisehir soguguna ragmen :)
Eskişehir soğuguna can dayanmaz universiteyi okumuştum ne güzel yerdir orası :)

o yuzden bu kıs evde oturcamben istanbul uni den mezunum istanbuldan sonra biraz alısmak zor oldu ama cok guzel bi sehir gercekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…