- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.801
Arkadaşlar merhaba,
Kaptanım bu Cuma bildirimden sonra beni izinli yazacak. İlginiz için teşekkür ederim. Biraz can sıkıcı bir ortamdayım şu an sizin de hem canınızı sıkmak istemem hem de konuya dahil olmak oldukça zor olacak şu süreçte benim için, affınıza sığınıyorum. Sizi seviyorum, çözer çözmez ( ki çözücem kesinlikle öyle pabuç bırakmaya niyetim yok), hemen gelicem. Öpüyorum hepinizi
hımmm iyiymişşş pizza yeriz o zaman
Ben bi tencere makarna yerim ogun hatta 60 olursam kesin yiycem yani:)pizzadan ödül mü olur verdiğimiz gramcıkları geri mi alalım olmaaaz :)) ödülümüzde kibar olsun.... ben 65 olmasam mı acaba siz komple cozutcanız bence o gün gelince :)))
Maşallah rakibem döktürüyorsun.Cezamı yaptımkollontai
Sabah
2 pişi
Öğle
Yok
Aksam
Et sote
1litre su 15 dakika yürüyüş
Kızlar öpüyorum hepinizi
Kız bi öğünden bişeycik olmazzz :))pizzadan ödül mü olur verdiğimiz gramcıkları geri mi alalım olmaaaz :)) ödülümüzde kibar olsun.... ben 65 olmasam mı acaba siz komple cozutcanız bence o gün gelince :)))
Tatlım meyve yee :))Cooook acimmmm
Ben 59 olursan kısır partisi yapcamm :))Ben bi tencere makarna yerim ogun hatta 60 olursam kesin yiycem yani:)
Ben bi tencere makarna yerim ogun hatta 60 olursam kesin yiycem yani:)
Yok vallaha
Her şey tam
Kız bi öğünden bişeycik olmazzz :))
Ben 59 olursan kısır partisi yapcamm :))
o zaman 61 olursun 59 a bu kadar yakınken bu yapılmaz bence :)
valla çok dikkat ediyorum.... o kadar hesap içindeyim ki bazen diyorum psikolojik olarak kilo veremiyo olabilir miyim acaba :)
olur bence.....
kısır gene masum :) ben gibi bi leğen yemezsin dimi :)
sekerden her turlu ceza yazıyorum dun ki menunu hatırlamıyorum bugun lokumdan yedin cezayı mesela, ama hergun neyden ceza yazdıgımı tek tek hatırlamıyorum canımAz şeker veya orta sekerli kahveye ceza varmı?
Yani nereden aldığımı biliyim de ona göre dikkat edeyim.
gozunaydın tatlım, ozletme kendini@toplight kaptanım, kardeşim sürpriz yapıp bana geldi.
İki üç hafta bende kalacak. Sadece senede bir kere görebiliyorum.
O yüzden beni izne ayirmanizi istiyorum.
Şimdiden tesekkur ederim.
Fırsat buldukça size merhaba derim yine.
Hepinizi çok opuyorum.
tatlım cok az yiyosun oglen bi meyve atsan agzına en azından ya da 1 ufak yogurt vs, miden cok bos kalıyoCezamı yaptımkollontai
Sabah
2 pişi
Öğle
Yok
Aksam
Et sote
1litre su 15 dakika yürüyüş
Kızlar öpüyorum hepinizi
kız sunları cig yeme nolur ya valla cok saglıksız mahvetcen kendini tatlımkollontai
menüm
sabah
1 yumurtadan lorlu
Yumurta
6 zeytin
öğlen
çiğ lahana
2 bardak süt
akşam
3 kaşık kıymalı patates
su 2 lt
spot yok
sekerden her turlu ceza yazıyorum dun ki menunu hatırlamıyorum bugun lokumdan yedin cezayı mesela, ama hergun neyden ceza yazdıgımı tek tek hatırlamıyorum canım
gozunaydın tatlım, ozletme kendini
tatlım cok az yiyosun oglen bi meyve atsan agzına en azından ya da 1 ufak yogurt vs, miden cok bos kalıyo
kız sunları cig yeme nolur ya valla cok saglıksız mahvetcen kendini tatlım
Bence sen direk tartını at bacımmtartım sanırım yeni pil istiyor bu gün o da kararsız kaldı 68 miyiiim 67 miiyiiim bilemedi....68 ile 67,7 rası gitti geldiii.... bi pil alayımda bakalım neymiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?