- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.821
çok güzel gidiyor tatlım helal sanaCuma:63.6
C.tesi:63.1
Pazar:63.1
P.tesi:63.0
Salı:62.1
Çarsamba:61.7
Sanırımtoplight kaptanımın yüzünü kara çıkarmayacağımm.
o zaten 2 haftada almıştı ve ilk kg su aç değil tokken ki kilosu idibu iş nasıl oldu çabuk cevap ver...
muska cım cuma gün bildirim yap ya da bugün istersen izinli yazalımtoplight kaptanım, kardeşim sürpriz yapıp bana geldi.
İki üç hafta bende kalacak. Sadece senede bir kere görebiliyorum.
O yüzden beni izne ayirmanizi istiyorum.
Şimdiden tesekkur ederim.
Fırsat buldukça size merhaba derim yine.
Hepinizi çok opuyorum.
günaydınlarrrrrr
çok güzel gidiyor tatlım helal sana
o zaten 2 haftada almıştı ve ilk kg su aç değil tokken ki kilosu idi
muska cım cuma gün bildirim yap ya da bugün istersen izinli yazalım
kızlar ben hiç keyifli değilim dünden beri yazılanları yeni okudum müsait olunca yazarım kusura bakmayın sizleri ihmal ediyorum
Bence sen direk tartını at bacımm
yok kız tartının derdi değil onunki bi de yolculuk ödemi vardı 12 saat yolculuk üzerine tok karna tartılmıştıhıııı bende tartıyı kırıcaktım senin benle derdin ne diye :) millet 4 günde iki kilo veriyo dedim..... bi de bana bak....
sakın tatlım sen ilk başlarda hızlı verdin ödemdi o şimdi yağlardan kg vermeye başlıyorsun o yüzden yavaşladı vucüt direniyorGunaydinnn kizlarrr bende bu hafta cok az kilo verdim niye boyle oldu anlamadim
Kacamak da yapmamistim boyle olunca insanin hem morali bozuluyo hemde sinirdeen biseyler yiyesi geliyo
Çook teşekkür ederim kaptanım.Bugun düne göre + dayım ama olsun. Bugün öğle ve aksam salata yiyeceğim. İnşallah harika bir sonuçla kapatacağim haftayı :))çok güzel gidiyor tatlım helal sana
Gunaydinnn kizlarrr bende bu hafta cok az kilo verdim niye boyle oldu anlamadim
Kacamak da yapmamistim boyle olunca insanin hem morali bozuluyo hemde sinirdeen biseyler yiyesi geliyo
Sorun değil Kaptanım. Siz iyi olun da gerisi önemli değilgünaydınlarrrrrr
çok güzel gidiyor tatlım helal sana
o zaten 2 haftada almıştı ve ilk kg su aç değil tokken ki kilosu idi
muska cım cuma gün bildirim yap ya da bugün istersen izinli yazalım
kızlar ben hiç keyifli değilim dünden beri yazılanları yeni okudum müsait olunca yazarım kusura bakmayın sizleri ihmal ediyorum
hıııı bende tartıyı kırıcaktım senin benle derdin ne diye :) millet 4 günde iki kilo veriyo dedim..... bi de bana bak....
yaaa zaten çok kazık yedim onu alırken asla atmam :)))
Yok kız sakin sen oturaklı veriyorsun. Verdiğini daha geri almassın.
Tabiki yani kilo verdim sayılmaz. Hem yolculukta insan şişiyor. Hemde 2 hafta yedim birden diyete başlayınca vücut şaşırdı.yok kız tartının derdi değil onunki bi de yolculuk ödemi vardı 12 saat yolculuk üzerine tok karna tartılmıştı
Öyle mi
Yaa önemli olan sağlıklı kilo vermekGunaydinnn kizlarrr bende bu hafta cok az kilo verdim niye boyle oldu anlamadim
Hayırlı yolculuklar şimdiden:))kızlar ben yarın sabah 5 te yola çıkacağım memlekete gideceğim 1 haftalığına bu bir hafta ne kadar girebilirim bilmiyorum aksilik yaa 2 cuma da yolda olacam o yüzden lütfen sizlerden ricam listemizi düzenli olarak elerletelim herkes yüzdesini eklesin listelere ben cepten kontrol ederim sonuçları
Yaa ççok mu takıyon kafaya :))inşallah alırsam doğrarım zaten kendimi :)
Hahhaahhh süper yaa :))5 yıll falan önceydi 150 tl ye aldımdı.... ben sağlamcıyımbi kere alayım sağlam olsun dedim... ablam 20 tlye aldı aynı işi yapıyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?