- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.841
iyi yolculuklar kaptanım :) elimizden geldigince duzenli tutarız lisyeyi son halini sen kontrol edersin :)kızlar ben yarın sabah 5 te yola çıkacağım memlekete gideceğim 1 haftalığına bu bir hafta ne kadar girebilirim bilmiyorum aksilik yaa 2 cuma da yolda olacam o yüzden lütfen sizlerden ricam listemizi düzenli olarak elerletelim herkes yüzdesini eklesin listelere ben cepten kontrol ederim sonuçları
Yaa ççok mu takıyon kafaya :))
Biraz da oluruna mı bıraksan
Hahhaahhh süper yaa :))
Bende netten 30 a aldım. Yağ su kas kemik ölçüyor. Fakir herculas :)
Sen baya para saymışsın.Ama hala çalıştığına göre sağlammış.
Eee insan böyle kazık yiyerek öğreniyorr. :)bıraktım mecbur çünkü ne yapsam olmadı....
gülmesene yaaaa :))) ben hiç alışveriş yapmayı öğrenemedim zaten hep kazık yerim :)))
Oohh ohh afiyet olsun bacımmşimdi nescafe içiyom yeşil çaya sıra gelmedi daha :)))
Hayır yaa bıkmak yok :))yeşil çaydan da bıktım artık valla....
Hayır yaa bıkmak yok :))
Düsünsene 60 veya55 olduğunda ne kadar güzel bir vucudun olacak. Bence bu uğurda içilirrr
Vardır tabikisi de:))acaba faydası var mı içiyoz ama bilemiyorum... şüpheye düştüm.....
Kolay gelsin canm. İşin rast gitsin. Bende öpüyorumGünaydınnn akşama kayınvalide ve görümcemler gelecek öğleden sonrada sohbete gidicem çok işim var çokkk bugün uğrayamam gece bildirimimi yapmaya gelirim öpüyorum hepiniziiii
Tamam kaptanim birakmadim zaten diyeti oyle yada boyle gitceksakın tatlım sen ilk başlarda hızlı verdin ödemdi o şimdi yağlardan kg vermeye başlıyorsun o yüzden yavaşladı vucüt direniyor
emin ol sen devam et gidecek o kilolar
regli dönemin falan da yakınsa o da etkiler
benim o dedigim mor caydan ic kız super valla ben gunde 2 bardak iciyom hergun eksi valla :)yeşil çaydan da bıktım artık valla....
Yani elimiz mahkumkız beni görmüyon mu ne mücadele veriyorum burda... ben napiim öliim mi o zaman.... bak oynamıyo eşek sıpası tartı.... beklicez.....
Dolmalardandir o ben dun yogurtla zor durdum ya basim agridi acliktan az da gitse oyle yapmiycam bidahaÇook teşekkür ederim kaptanım.Bugun düne göre + dayım ama olsun. Bugün öğle ve aksam salata yiyeceğim. İnşallah harika bir sonuçla kapatacağim haftayı :))
:) yarisi kaybettimya ondan mizirdaniyorum simdi:)Yaa önemli olan sağlıklı kilo vermek
Çokveya az vermek değil ki?
Canım sen sakın bozma moralini :))
Her hafta aynı oranda kilo veremeyiz ki
benim o dedigim mor caydan ic kız super valla ben gunde 2 bardak iciyom hergun eksi valla :)
Bende herseyi pahali almaya calisirim o daha kaliteli gibi gelir bana hic sizin baktiginiz taraftan dusunmemistim:)bıraktım mecbur çünkü ne yapsam olmadı....
gülmesene yaaaa :))) ben hiç alışveriş yapmayı öğrenemedim zaten hep kazık yerim :)))
Sohbete mi ohh ne guzel bizede dua et canimGünaydınnn akşama kayınvalide ve görümcemler gelecek öğleden sonrada sohbete gidicem çok işim var çokkk bugün uğrayamam gece bildirimimi yapmaya gelirim öpüyorum hepiniziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?