- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.101
Çok geçmiş olsun canm üzüldüm yaaKizlar oglum rahatsizlandi ben bi sure giremiycem ama cuma gunu girer kilomu falan bildirrim yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama yemek yapamazsam mecbur kacamaklar olabilir beni bu hafta mazur gorun
Yazdım kaptanım. pc sürekli açıktı ama girmeye vakit bulamadım.ebrusonmez canım yarın son gün birinciler sırlarını oaylaşıyor kısmına yazmayıunytma canım takıma ceza gelir değilse
Kizlar oglum rahatsizlandi ben bi sure giremiycem ama cuma gunu girer kilomu falan bildirrim yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama yemek yapamazsam mecbur kacamaklar olabilir beni bu hafta mazur gorun
candy_candy seni gecen hafta izne ayıralım dedim ısrarla haftaya ayrılacağım dedin bu saat oldu hala bildirim yapmadın bunun için gecerli bir sebebin vardır umarım gecen hafta hem artı gelerek ortalamayı düşürdün bu haftada bildirim yapmadın takımı zor durumda bıraktığının farkındasındır umarım
iyisin valla :) umarım sisirmez yine senibu gün kefir detoksu yapıyorum inşallah... bakalım fark görebilecek miyim......
sabah 67,6 idim.......
iyisin valla :) umarım sisirmez yine seni
o nasıl oluyor canm :))bu gün kefir detoksu yapıyorum inşallah... bakalım fark görebilecek miyim......
sabah 67,6 idim.......
Nerelerdesin tatlımÖzür dilerim kaptanım
Bende yazayım o zamnkızlar ben 59.5 im, yani +600 bugun dikkat edip cumaya eksi cıkarım insallah
herkes yazsın bakalım p.tesi tartısını
o nasıl oluyor canm :))
Hazır kefirle mi yapılıyor.
Şubatta özel bi gün mü var. Yoksa hedefin mi?Günaydınn
Bende artıdayım birazcık
Cuma 85,9
Bugün 86.5
Yuhhh diyorum kendime yazık ediyorum heppp
Şubata girdik önümde 15gün var ve ben 83 gürücem o gün inşallah bu rakamıda hiç görmedim yıllardırrr
başladın mı peki nasıl gidiyor.bir gün boyunca 4 bardak kefir ve 4 meyve blenderdan geçir ve iç.... evet hazır kefirle yapıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?