Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Meraba kizlar oglumla ugrasmaktan gece hic uyumadim bende hastalandim salgin varmis hastane bebeklerle dolu dikkat edin kendinize oglumada nerden gecti anlamadik ama simdi biraz daha iyi cok sukur ben biraz kotuyum tartilamadim sabah biseyde yiyemiyorum tatli seyler istiyo hep canim ama yemiyorum ins cuma gunune kilo almamis olurum ogluma gecmis olsun diyen herkese tesekkur ederim

Canım ya kıyamam. Bebişlerin hasta olması kadar kötü bişey yok bence. Sen de hastalanmışsın.Allah yardım etsin canm. Ihlamur kuşburnu falan iç. En kısa sürede iyleşirsiniz umarım.
Diyeti de çok asma :))

gnd herkese dün giremedim ama bütün gün dağ tırmanışındaydım epey terledim 750 mt tırmandık akşam 6 ya kadar 2 fincan çay bir muz bir dilim börek ve 2 dilim sucuk yedim. valla mangala bile yanaşmadım o kadar ciddiyim yane. öğleden sonra tartı alıp gelicem tartılıcam umarın az çıkar. dizimi sakatladım dağda yürüyebilirsem alıcam tartıyı yoksa sabah alırım. sevgiler herkese

maşallah maşallah..........süper....

Cok saol canim ihlamur falan alip yapcam birazdan evd3 herkesin hasta olmasi kotu ya oglum ve esime ben bakiyorum bende hasta olunca kotu oldu diyetide aksatmamaya calisiyorum ama cuma belliolur bakalim spor olmuyo cunku hic ayaga kalkcak halim yok

Yani bilmem ki doğru da olmaya bilir.
Bu yoğurt gibi mayalanıyormuş asıl faydalı olan dogal evde mayalananmış.

doğal kefiri nerden bulcaz kız bu devirde... ben köy yumurtasını zor buluyorum sırf doğal köy yumurtası alcam diye 1 saatlik yol tepiyorum :)

Günaydınn sizede
O ne güzel dağ tırmanışı:))Tebrik ediyorum bayağı azimlisiniz.

Cok saol canim ihlamur falan alip yapcam birazdan evd3 herkesin hasta olmasi kotu ya oglum ve esime ben bakiyorum bende hasta olunca kotu oldu diyetide aksatmamaya calisiyorum ama cuma belliolur bakalim spor olmuyo cunku hic ayaga kalkcak halim yok
Tekrardan geçmişolsun canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…