- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.141
Evet yaa kızlar 14 gün var hadi gelin kendimize hedefler koyalım.Ve sevgililer gününde kendimize hediyemiz bu olsun.Ayyy sevgililer gunune 60 olayim dedim esimle yemege cikicaktik pert oldum resmen ins ozamana hedefimize ulasiriz
Benim hedefim 60 canim cuma gunu 63.4 tum simdi bilmiyorum 13 gund3 bukadar kilo verilirmi onuda bilmiyorum yaaaEvet yaa kızlar 14 gün var hadi gelin kendimize hedefler koyalım.Ve sevgililer gününde kendimize hediyemiz bu olsun.
Niye birakiyosunki muska gitti sıkıldın galiba canimhadi 65 i gördükten sonra bırakayım yarım iş yapmiim :) başım ağrır sonra
Niye birakiyosunki muska gitti sıkıldın galiba canim
Canım yapma ne güzel veriyrsun iştekızlar ben gruptan ayrılıyorum artık arda uğrarım yine....... zayıflamayı başarır isem gelir müjdemi veririm :)
kararım kesindir. ben zaten bu grupsal faaliyetlere işte bu yüzden katılmıyorum :) çabuk sıkılıyorum....
Canım neyine lazım kefir diyeti bak hep kefir yuzunden komple bırakmak istiyorsun.bu arada kefir kivi karşımı iğrenç bir şeymiş.... ayrı ayrı güzeller ama birleşince böğğğk.......... bu gün nasıl biticek bilmiyorum..... resmen öğüre öğüre içiyorum.... bi de az gelmişti gözüme.... demek ki 2 lt olsa hiç içemicem....
İstersek veririz.Bir kadının ısteyipte yapamayacağı hiç birsey yokturBenim hedefim 60 canim cuma gunu 63.4 tum simdi bilmiyorum 13 gund3 bukadar kilo verilirmi onuda bilmiyorum yaaa
Teşşekkür ederim muskacım.Selam kızlar,
Nasılsınız bakalım? Ben kilo aldım ya!
Ebrucum birinci olmuşsun tebrikler arkadaşım.
Takimimda ikinci olmuş. Harika!
Betüşüm izin aldım sadece tatlım seni birakirmiyim benHem gitmekte ne demek peşine düşerim valla
Kardeşimi çok ozluyorum idare et azıcık kız!
Canım neyine lazım kefir diyeti bak hep kefir yuzunden komple bırakmak istiyorsun.
Selam kızlar,
Nasılsınız bakalım? Ben kilo aldım ya!
Ebrucum birinci olmuşsun tebrikler arkadaşım.
Takimimda ikinci olmuş. Harika!
Betüşüm izin aldım sadece tatlım seni birakirmiyim benHem gitmekte ne demek peşine düşerim valla
Kardeşimi çok ozluyorum idare et azıcık kız!
Ay sorma kardeşim muhteşem tost yapar..Teşşekkür ederim muskacım.
Ne yapıyon bizsiz nasılsın??
Kilo alma yaa biraz dikkat etmeye çalış
Ay sorma kardeşim muhteşem tost yapar..
Boyuna tost yiyoz. :)
Severim seni fıstık.beni özlemiyosun ama....
Yiyom vallaeyvah yeme kız gram gram emeklerine yazık.... kardeşin gider kilolar sana kalır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?