Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

60 ooohoooooooo nasıl görcez onu :))) ömrümüz yetmeyebilir......

kızlar 14 subatta hedefim 57.9 benimde

ooo hadi bakalım yaparsın sen :)

Bnada kime zayiflamissin demiyo gi kiskaniyorlar galiba:)

bana da demiyolar ben göbeğimi açıp bak ben kilo verdim buralar hep yağdı diyorum :)) bi arkadaş yüzün zayıfladı senin dedi hemen göbeğimi açtım bak bu da küçüldü dedim :))) ayy napiim motive olmam lazım biraz ohaa süper falan demeleri lazım yani... de daha o seviyeye gelmedim herhalde :) valla bence geldim süperim maşallah seviyorum kendimi :)))) ben deliriyo olabilir miyim?

:) hemen etkisini gormus olmak istiyo insan 3 kilo verdigimde bile ben eski kiyafetlerimi denedim tabi olmadi:) sabirsiziz biraz ama senin spor menuler falan super gidiyosun

tabiki katılıyorum.Korumak daha zor. Hem kilomuzu koruyabilseydik bu halde olmazdıkk

Yok kız bi sene goremicem onu zehir yapsa yerim.
gözünaydın muskacım

kaç kilo vermiştin toplam canım bende 8 kilo vermiştim farketmiyordu kimse

:)))))

Yook kızzz aynısı bana da oluyor. :))
Tabiki kimseye göbişimi açıp bak zayıflamıs mıyım demıyom ama Bi gecede inceldiğimi düşünüyom. Eşime bak dün bişey yemedim nasıl da gitmiş diyorumm. Oda tabii yaa erimişsin diyorr

tabi ki cok yakında 60 olacaksın 72 idin hatırlasana :) kız ben 72 den 62 ye dusene kadar bi allahın kulu zayıflamıssın demedi ya

ahhh inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.... bir versem şu kiloları da valla yemicem bi daha öyle kıtlıktan çıkmış gibi... şu psikolojiden kurtulayım yeter ki ....

Bende tutturamamistim makina iyi oldu:)

:) hemen etkisini gormus olmak istiyo insan 3 kilo verdigimde bile ben eski kiyafetlerimi denedim tabi olmadi:) sabirsiziz biraz ama senin spor menuler falan super gidiyosun

benimde bir mini eteğim var habire onu deniyom olmuyo olmuyo :))) ona girersem tamam dicem oldum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…