- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.181
ooo supermis valla :)
yok bacım 60 olmadan bi yere gidemezsin valla
ben gayet iyiyim tatlım aynı tempo devam valla :) candy gorunmuyo valla, bildirimde yapmadı bu haftadort gozle yollarını bekliyoruz ugurlada kardesini gel yanımıza hayırısıyla :)
kızlar 14 subatta hedefim 57.9 benimde
Bnada kime zayiflamissin demiyo gidiyeti bırakmıcam hiç bırakmak yok bundan sonra kilo veremesem de aburcubur yok ve spora devam...... bundan sonra böyle kontrollü yaşıcam... ben çok verip aldım... o yüzden kimse aaa ne güzel kilo vermişsin demiyo hala.... gene geri almada inşallah diyolar :))) vermekten zor bir şey varsa verdiklerini geri almamak.... benim için en azından.....
btlbetul bende evde yogurt yapiyorum yogurt makinasi var tutmama ihtimali yok hic benim gibi sende mayalayamazsan makina alabilirsin:)
Bnada kime zayiflamissin demiyo gikiskaniyorlar galiba:)
tabi ki cok yakında 60 olacaksın 72 idin hatırlasana :) kız ben 72 den 62 ye dusene kadar bi allahın kulu zayıflamıssın demedi ya60 ooohoooooooo nasıl görcez onu :))) ömrümüz yetmeyebilir......
ooo hadi bakalım yaparsın sen :)
Bende tutturamamistim makina iyi oldu:)aaa iyimiş... benim tutturmam için baya bi denemem laızm zannımca :)
:) hemen etkisini gormus olmak istiyo insan 3 kilo verdigimde bile ben eski kiyafetlerimi denedim tabi olmadi:) sabirsiziz biraz ama senin spor menuler falan super gidiyosunbana da demiyolar ben göbeğimi açıp bak ben kilo verdim buralar hep yağdı diyorum :)) bi arkadaş yüzün zayıfladı senin dedi hemen göbeğimi açtım bak bu da küçüldü dedim :))) ayy napiim motive olmam lazım biraz ohaa süper falan demeleri lazım yani... de daha o seviyeye gelmedim herhalde :) valla bence geldim süperim maşallah seviyorum kendimi :)))) ben deliriyo olabilir miyim?
Anaaaam o yollardan sendemi gectin simdi benim istedigim kilolardasin ohh ne guzeltabi ki cok yakında 60 olacaksın 72 idin hatırlasana :) kız ben 72 den 62 ye dusene kadar bi allahın kulu zayıflamıssın demedi ya
Hadi kaç bakalım. Kendine iyi bak.Çok kiloda alma canısımm.Hadi ben kactim kızlar gorusuruz yine.
Öpüldünüz..
Çook sirin yaa
tabiki katılıyorum.Korumak daha zor. Hem kilomuzu koruyabilseydik bu halde olmazdıkkdiyeti bırakmıcam hiç bırakmak yok bundan sonra kilo veremesem de aburcubur yok ve spora devam...... bundan sonra böyle kontrollü yaşıcam... ben çok verip aldım... o yüzden kimse aaa ne güzel kilo vermişsin demiyo hala.... gene geri almada inşallah diyolar :))) vermekten zor bir şey varsa verdiklerini geri almamak.... benim için en azından.....
vayyy iyiymiişşş :))kızlar 14 subatta hedefim 57.9 benimde
Yine siz iyisiniz.Bana almışsın diyorlarrr...Bnada kime zayiflamissin demiyo gikiskaniyorlar galiba:)
İlk kez duydum. nasıl bi şey ki:))btlbetul bende evde yogurt yapiyorum yogurt makinasi var tutmama ihtimali yok hic benim gibi sende mayalayamazsan makina alabilirsin:)
Yok kız eminim ilk denemede olur.Çook kolay biseyciği yok.aaa iyimiş... benim tutturmam için baya bi denemem laızm zannımca :)
gözünaydın muskacımYok kız bi sene goremicem onu zehir yapsa yerim.
kaç kilo vermiştin toplam canım bende 8 kilo vermiştim farketmiyordu kimseBnada kime zayiflamissin demiyo gikiskaniyorlar galiba:)
:)))))bana da demiyolar ben göbeğimi açıp bak ben kilo verdim buralar hep yağdı diyorum :)) bi arkadaş yüzün zayıfladı senin dedi hemen göbeğimi açtım bak bu da küçüldü dedim :))) ayy napiim motive olmam lazım biraz ohaa süper falan demeleri lazım yani... de daha o seviyeye gelmedim herhalde :) valla bence geldim süperim maşallah seviyorum kendimi :)))) ben deliriyo olabilir miyim?
Yook kızzz aynısı bana da oluyor. :))bana da demiyolar ben göbeğimi açıp bak ben kilo verdim buralar hep yağdı diyorum :)) bi arkadaş yüzün zayıfladı senin dedi hemen göbeğimi açtım bak bu da küçüldü dedim :))) ayy napiim motive olmam lazım biraz ohaa süper falan demeleri lazım yani... de daha o seviyeye gelmedim herhalde :) valla bence geldim süperim maşallah seviyorum kendimi :)))) ben deliriyo olabilir miyim?
Evet yaa neden bu kadar aceleciyizz:) hemen etkisini gormus olmak istiyo insan 3 kilo verdigimde bile ben eski kiyafetlerimi denedim tabi olmadi:) sabirsiziz biraz ama senin spor menuler falan super gidiyosun
tabi ki cok yakında 60 olacaksın 72 idin hatırlasana :) kız ben 72 den 62 ye dusene kadar bi allahın kulu zayıflamıssın demedi ya
Bende tutturamamistim makina iyi oldu:)
:) hemen etkisini gormus olmak istiyo insan 3 kilo verdigimde bile ben eski kiyafetlerimi denedim tabi olmadi:) sabirsiziz biraz ama senin spor menuler falan super gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?