- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.201
Yok canim dondermiyo icinde kucuk kavanozlar var 1 lt sutten yapiliyo onlara bide buyuk kabi var onada 1.5 lt sutten yapiyosun sicaklik veriyo saatini ayarliyosun istedigin katiliga gore saat seciyosun olunca otuyo atiyosun buzdolabina 2 saatte orda kaliyo yemeye hazir:)İlk kez duydum. nasıl bi şey ki:))
Dönderiyormu yoğurdu
Bana burdakilerin demeyecegi kesin gorumcem eltim falan demz umrumdada degil zati esim desin yeter oda kacgundur biseyler yedirmeye zorluyo kendine iskence yaptin biraz ye diyo sonrada ama zayiflamaya devam tabi diyo:)Yine siz iyisiniz.Bana almışsın diyorlarrr...
Şaka bi yana da ne zaman ayy çook zayıflamışsın diyeceklerrr.
tşk ederim.Günaydınn sizede
O ne güzel dağ tırmanışı:))Tebrik ediyorum bayağı azimlisiniz.
9.7 kilo verdim canim ya 1.5 ay oldu 14 subatta tam 2 ay olcak bakalim kac kilo vermia olvam toplamdagözünaydın muskacım
kaç kilo vermiştin toplam canım bende 8 kilo vermiştim farketmiyordu kimse
:)))))
gerçekten baya kilo vermişsin maşallah farketmemeleri çok zor9.7 kilo verdim canim ya 1.5 ay oldu 14 subatta tam 2 ay olcak bakalim kac kilo vermia olvam toplamda
Evet yaa neden bu kadar aceleciyizz
Bilmiyorumki hemen istedigimiz olsunda istediklerimizi giyelim diyoruz ayni hamilelik gini ya sabir isi resmen:)Evet yaa neden bu kadar aceleciyizz
Giyebilirsin ins canim bende iatediklerimi giymek icin 40 firin ekmek yememem lazim:)ahhh inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.... bir versem şu kiloları da valla yemicem bi daha öyle kıtlıktan çıkmış gibi... şu psikolojiden kurtulayım yeter ki ....
benimde bir mini eteğim var habire onu deniyom olmuyo olmuyo :))) ona girersem tamam dicem oldum ben :)
Farketmislerdir de demezler diyete baslamadan once ilaclar beni sisirmisti onu herkes farkedipp aaaa sismissin diyodu zayifladigimi kesin anlarlar yanigerçekten baya kilo vermişsin maşallah farketmemeleri çok zor
benim için hep zayıfsın kuzummmtabi ki cok yakında 60 olacaksın 72 idin hatırlasana :) kız ben 72 den 62 ye dusene kadar bi allahın kulu zayıflamıssın demedi ya
Anneler hep boyle annem yeter zayiflama artik diyo bana diyete baslamam onun sayesinde olmustu tabi:)benim için hep zayıfsın kuzummm
aynen canım insanlar öyledir 1-2 kiloda alsan hemen söylerler, ama 10 kiloda versen söylemezler, kıskanmışlardır bencedeFarketmislerdir de demezler diyete baslamadan once ilaclar beni sisirmisti onu herkes farkedipp aaaa sismissin diyodu zayifladigimi kesin anlarlar yani
zamanla oluyo iste tatlım ya verirsin sende az kaldı 3 ay once 64 dum bak simdi 58.9 falan :) bende bi 53 olaydım :)Anaaaam o yollardan sendemi gectin simdi benim istedigim kilolardasin ohh ne guzel
Olursun canim sen sagligina bi kavusta kilo vermek kolayzamanla oluyo iste tatlım ya verirsin sende az kaldı 3 ay once 64 dum bak simdi 58.9 falan :) bende bi 53 olaydım :)
herşeyide en çok onlar bilirler, çünkü 10 kiloyu onlaar verdi :) aynen devam canımOlabilir valla daha cokk kiskanirlarr:) tatli seyler yemedigimi biliyorlar karsimda bi yiyolar sen de ye kiz tatli yemeden kastan verirsin diyolar bide bende cahil degilim cok sukur diyorum
Aynen oyle canim sen kac kilo verdin toplamda ve nekadar suredeherşeyide en çok onlar bilirler, çünkü 10 kiloyu onlaar verdi :) aynen devam canım
Senin makine hangi marka canım@btlbetul bende evde yogurt yapiyorum yogurt makinasi var tutmama ihtimali yok hic benim gibi sende mayalayamazsan makina alabilirsin:)
Arzum tatlimSenin makine hangi marka canım
Aayy çok güzelmişş.Yok canim dondermiyo icinde kucuk kavanozlar var 1 lt sutten yapiliyo onlara bide buyuk kabi var onada 1.5 lt sutten yapiyosun sicaklik veriyo saatini ayarliyosun istedigin katiliga gore saat seciyosun olunca otuyo atiyosun buzdolabina 2 saatte orda kaliyo yemeye hazir:)
Evet yaa eşlerimiz desin yeter :)Bana burdakilerin demeyecegi kesin gorumcem eltim falan demz umrumdada degil zati esim desin yeter oda kacgundur biseyler yedirmeye zorluyo kendine iskence yaptin biraz ye diyo sonrada ama zayiflamaya devam tabi diyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?