- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.261
Biraz geç oldu ama yazdım şekerimVildan80 ebrusonmez @sera59 menuler nerde hanımlar??? ycfa kuzun iyilesti mi canım, son durumun nedir?
Güzelmiş.
Olurda benim tane karabiberim yok. vekaranfil ben yarın aldırayım. Akşamdan başlarım.
İşe yarar umarım bende yapmayı düşünüyom. Aklımı çeldin.
tutmazsa birdaha aynı sütle çalabılırsın.
Nerelerdesin tatlım
Hiç görünmüyorsun.
Bi problem yoktur umarım.
Evet yapayım bugun gunde kaç bardak içilicekktadı da güzelmiş ben beğendim hoşaf gibi....
benimde karabiberim yoktu bu seferki karabibersiz oldu....
yap yap....
aaa ziyan etmem zaten öylede içerim ben onu :)
Gelmez insallah canm. Ama iyiymiş-500günaydın bacılar,
sabah 2 mil leslimi yaptım da geldim......
detoks sonucu 67,1 düne göre -500 ama o kadar aç kaldım ki kefirden mi bu eksi bilemedim doğrusu... bir daha yapar mıyım bilemiyorum..... bakalım bakalım bir de yarın geri gelirse giden hiç anlamı kalmaz.....
Yine de arada uğra ya çok özletme kendini :)izne ayrıldım canım bi sorun yok çok şükür
Evet yapayım bugun gunde kaç bardak içilicekk
Gelmez insallah canm. Ama iyiymiş-500
Dogru valla benim hastaliktan beyin hucrelerim yandii:)detoks yaptım ne yediğimi yazdım zaten sabah...
Dogru valla benim hastaliktan beyin hucrelerim yandii:)
Evet canim turuncu kapak 8.5 saat bekletiyorum ben sen ayarladigin saatti yukselt istersenTuruncu kapakmı yaa benimki sulu oluyor nasıl uapıyorsun
Hemen veriyorum canımVildan80 ebrusonmez @sera59 menuler nerde hanımlar??? ycfa kuzun iyilesti mi canım, son durumun nedir?
Yok canim ya sesi gitti bende daha kotu oldum doktorada gidemiyorum oglumu birakacagim kimse yokiyileştimi oğluşun....
8ns canim benim ilk diyet yapisim basarili olursam korumaya caliscam insben geçen sene 12-13 kilo vermiştim malesef fazlasıyla geri aldım. En sonda temmuzda başlamıştım yaklaşık 3 ayda 12 kilo verdim. 68,8 olmuştum tekrar aldım şimdi tekrar vermeye çalışıyorum inşallah son olur bu sefer
Y
Yok canim ya sesi gitti bende daha kotu oldum doktorada gidemiyorum oglumu birakacagim kimse yok
Hmm tuz ve seker bende deneyim bi:)slm kızlar gecmişi okudum candy sadece özür dikerim demiş ve gitmiş mazeret yazmasını özellikle istemiştim o kadar hatırımız yokmuş demekki
betüşüm bidenem bizi bırakma diyecektim ki bırakmıyomuşsun zaten çok sevindim tatlım listede klmasan bile sensiz bu takım eksik kalır unutma bizim için önemlisin
bak ben yoğurt için püf moktası vereyim sütü kavanoza ısıtıp koy serçe parmağını sok saymaya başla 10 a gelince parmagın yanacak kıvamda olmalı o sıcaklığa gelince 1 lt süt için 1,5 yemek kaşığı yoğurt içine 1 çimdik tuz ve şeker koy karıştırıp sütün içinde iyice karıştır fırının içine koy kavanozun kapağını kapatmadan fırının kapağını kapat akşam koy sabah fırından çıkar taş gibi yoğurt sana emin ol çok güzel olcak
Amin canim ya insAllah ortalikta salgin varmis ama ona iyi gelecek ilaclar bulunmuyo malesef bu kadar insan hasta ve ilac yok bunlari yapanlari RABBIM e havale ediyorumAllah şifa versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?