- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.281
Yok canim dahada kotuyuz ama yediklerime dikkat ediyorum ben sadece meyveyi cok yiyebilirim spor yok zaten cuma yuzunuzu kara cikarmam ins@ilkay80ebrusonmez @sera59 menuler nerde hanımlar??? ycfa kuzun iyilesti mi canım, son durumun nedir?
Dikkat edersen gelmez canim ben ayran detoksu yaptim 2 gunluktu ilk gun _700 gordum 2.gun yapamamistim cok tiksindim ama geri gelmedi gidengünaydın bacılar,
sabah 2 mil leslimi yaptım da geldim......
detoks sonucu 67,1 düne göre -500 ama o kadar aç kaldım ki kefirden mi bu eksi bilemedim doğrusu... bir daha yapar mıyım bilemiyorum..... bakalım bakalım bir de yarın geri gelirse giden hiç anlamı kalmaz.....
Dikkat edersen gelmez canim ben ayran detoksu yaptim 2 gunluktu ilk gun _700 gordum 2.gun yapamamistim cok tiksindim ama geri gelmedi giden
Korkma canim gelmez 1 gun yapiyosun sonuctaoda iyimiş bende bir hafta sonu denerim inşallah....dikkat ediyorum tabi ödüm patlıyor zaten kilolar geri gelecek diye... bu akşamda inşallah sporumu uzatabildiğim kadar uzatıcam.... sırf giden kalıcı olsun diye....
O zamn her gün ayrı mı hazırlanıyor.1,5 litre suyu bitircen ziyan etme bak hıııı...... yemeklerden önce ikii bardak.... sabh öğle akşam.... hepsini iç....
Kız bende mi deneyeyim yaaiyi ama çok aç kaldım... hafta içi hayatta denemem bi daha hafta sonları arada yapılabilir....
Maşallah canım menün çok güzel. Yürüyüş muhteşemmmHemen veriyorum canım
Kahvaltı bir dilim tbuğday ekmek
Bie haşlanmış yumurta
5 zeytin domates salatalık
Ara yeşilçay
Öğlen bir kase yoğurt zeytinyağlı pırasa 3 çatal
Akşam iki kaşık kuru fasulye
İki kaşık bulgur pilavı
Salata
Su 1.5 litre
So
Spor 3 saat yürüyüş yavaş tempp
Canım yaa geçmiş olsun. Dikkat et lütfennY
Yok canim ya sesi gitti bende daha kotu oldum doktorada gidemiyorum oglumu birakacagim kimse yok
İlk ise bayağı iyisin canmm8ns canim benim ilk diyet yapisim basarili olursam korumaya caliscam ins
Canım evet bool bool meyve yeeYok canim dahada kotuyuz ama yediklerime dikkat ediyorum ben sadece meyveyi cok yiyebilirim spor yok zaten cuma yuzunuzu kara cikarmam ins
Dikkat ediyoduk canim disari bile cikarmiyodum nerden olduysa oldu yaCanım yaa geçmiş olsun. Dikkat et lütfenn
Ilk diyetim normalde hic kilo alamazdim hamilelikten sonra dikkat etmeyince kaldi benimle ins gidiceklerİlk ise bayağı iyisin canmm
Elim kolum kalkmiyo hic oglumada yediremiyorum annem olsaydi bize cok iyi bakardi esimde iste offf ofCanım evet bool bool meyve yee
C vitamını alman çok önemli
Belki evinize gelen bi misafirden bulaşmıştır.Dikkat ediyoduk canim disari bile cikarmiyodum nerden olduysa oldu ya
Giderler canmIlk diyetim normalde hic kilo alamazdim hamilelikten sonra dikkat etmeyince kaldi benimle ins gidicekler
Sen kac kiloyla basladin canimGiderler canm
super olmus betusum bu :) bir de aklında bulunsun aksam 6 dan sonra yemezsen korumak cok kolay oluyo, benim oyle eksi cıkıyo hep ertesi gune hatta ben 16.30 da falan yemeyi kesiyorum :)günaydın bacılar,
sabah 2 mil leslimi yaptım da geldim......
detoks sonucu 67,1 düne göre -500 ama o kadar aç kaldım ki kefirden mi bu eksi bilemedim doğrusu... bir daha yapar mıyım bilemiyorum..... bakalım bakalım bir de yarın geri gelirse giden hiç anlamı kalmaz.....
cok gecmis olsun canım ya umarım bir an evvel saglıgınıza kavusursınız hastalık zor...Yok canim dahada kotuyuz ama yediklerime dikkat ediyorum ben sadece meyveyi cok yiyebilirim spor yok zaten cuma yuzunuzu kara cikarmam ins
super olmus betusum bu :) bir de aklında bulunsun aksam 6 dan sonra yemezsen korumak cok kolay oluyo, benim oyle eksi cıkıyo hep ertesi gune hatta ben 16.30 da falan yemeyi kesiyorum :)
cok gecmis olsun canım ya umarım bir an evvel saglıgınıza kavusursınız hastalık zor...
Evet canim cok zor iyilesmekten baska bisey dusunemiyorumsuper olmus betusum bu :) bir de aklında bulunsun aksam 6 dan sonra yemezsen korumak cok kolay oluyo, benim oyle eksi cıkıyo hep ertesi gune hatta ben 16.30 da falan yemeyi kesiyorum :)
cok gecmis olsun canım ya umarım bir an evvel saglıgınıza kavusursınız hastalık zor...
o zman gelsin 65 :)ben en geç 5:30 da yemeyi kesiyorum.... sonra içersem su içiyorum.... kahve içersem içiyorum ki onu bile artık içmiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?