Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dikkat edersen gelmez canim ben ayran detoksu yaptim 2 gunluktu ilk gun _700 gordum 2.gun yapamamistim cok tiksindim ama geri gelmedi giden

Dikkat edersen gelmez canim ben ayran detoksu yaptim 2 gunluktu ilk gun _700 gordum 2.gun yapamamistim cok tiksindim ama geri gelmedi giden

oda iyimiş bende bir hafta sonu denerim inşallah....dikkat ediyorum tabi ödüm patlıyor zaten kilolar geri gelecek diye... bu akşamda inşallah sporumu uzatabildiğim kadar uzatıcam.... sırf giden kalıcı olsun diye....

Korkma canim gelmez 1 gun yapiyosun sonucta

Maşallah canım menün çok güzel. Yürüyüş muhteşemmm

super olmus betusum bu :) bir de aklında bulunsun aksam 6 dan sonra yemezsen korumak cok kolay oluyo, benim oyle eksi cıkıyo hep ertesi gune hatta ben 16.30 da falan yemeyi kesiyorum :)

Yok canim dahada kotuyuz ama yediklerime dikkat ediyorum ben sadece meyveyi cok yiyebilirim spor yok zaten cuma yuzunuzu kara cikarmam ins
cok gecmis olsun canım ya umarım bir an evvel saglıgınıza kavusursınız hastalık zor...

ben en geç 5:30 da yemeyi kesiyorum.... sonra içersem su içiyorum.... kahve içersem içiyorum ki onu bile artık içmiyorum :))

Evet canim cok zor iyilesmekten baska bisey dusunemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…