- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.341
Ben kilosu 80 tl idi 15 tl lik aldim bayagi var..birde sallama cayini aldim 25 tl idi..daha hic kullanmadim kullanan arkadasim bisey olmuyor kullan dedi ama karar veremedim..
Evet zaten oturup bi avuç yıyılmıyorr.kız demedim bisi kızma, o 200 gr 1 ay gider gunde 2-3 tane yesen o yuzden ucuz dedim
Bu cezalar ip mi yoksa jj mi??
Hiç duymamıştım. Bir göz atayım.Motivasyon icin sart katilim ..17.00 dan sonra yemek yememe bolumundeydim once katilim azalinca buraya gelmeye karar verdim...
Evet zaten oturup bi avuç yıyılmıyorr.
O zamn bir daha hoş geldin aramıza :))Ayyy insallah gitsede su kilolar dolapta beni bekleyen o kadaar cooookkk cicilerim var ki onlari giysem....
Ayyy yok kiz zengin degiliz...ama simdi ben calismak cok istedim esim yok evde otur kizimiza bak dedi ..bende evde otur otur bunaliyom sunu al bunu al diyince yok diyemiyor ben evde bunalmayayim diye..gorev icabi dogunun en ucra yerindeyiz...gurbet herkesten uzak olunca cok bunaliyorum..oda sag olsun destek veriyor bana...ooooyyyyy anaaammm nettin sen siz zenginsiniz herhal :))) bi çaya 25 tl versem dibine kadar kullanırım.... adam demiyo mu hanım ocağıma incir ağacı diktin diye :)))
ooooyyyyy anaaammm nettin sen siz zenginsiniz herhal :))) bi çaya 25 tl versem dibine kadar kullanırım.... adam demiyo mu hanım ocağıma incir ağacı diktin diye :)))
ama jj yaptığımda kollarımı kaldıramıyorum.Çok fena ağrıtıyooorrrr.kolaya kaçma.... jj onlar :)
Bende evlendigimde 60 kiloydum yavas yavas kilo aldim hamile kaldigimda 67 idim doguma 86 ile girdim suan 75.500 takili kaldim....O zamn bir daha hoş geldin aramıza :))
Hepimizin acaba olucak mı bırdaha giyyecekmıyım dediğimiz kıyafetlerimiz var.
Bende yeni evlı sayılırım. 2 senelik
Düğün zamanı aldığım o kadar hoş kıyafetlerim var ama içinde patlatacakmış gibi duruyorumm.
Evlendiğimde 54 kiloydum. 1 sene kilomu korudum ama sonra olanlar oldu :)))
Şimdi 61 kiloyum.
Bari yarı yarı yapayım. 50 j.j 50 ipkolaya kaçma.... jj onlar :)
Almadım ki ben bilmiyom :))tadı nasıl kuru üzüm gibi mi yoksa acımtırak mı ? merak emtiştim...
Ttambolin yerine ben yeni bi alet gordum kurek aleti diye simdi onu slmak istiyorumda hemen soyleyemiyorum esime biraz zaman gecsin onu alacam bi incele derim canim...ben şimdi trambolin istiyorum yürüyüş bandı istiyorum ev için spor ayakkabısı istiyorum o yüzden para lazım yeaaa çok cimri olcam bir kaç ay :)
Neredesiniz ?Ayyy yok kiz zengin degiliz...ama simdi ben calismak cok istedim esim yok evde otur kizimiza bak dedi ..bende evde otur otur bunaliyom sunu al bunu al diyince yok diyemiyor ben evde bunalmayayim diye..gorev icabi dogunun en ucra yerindeyiz...gurbet herkesten uzak olunca cok bunaliyorum..oda sag olsun destek veriyor bana...
Gider insallah canımBende evlendigimde 60 kiloydum yavas yavas kilo aldim hamile kaldigimda 67 idim doguma 86 ile girdim suan 75.500 takili kaldim....
Kız o kadar aletin var ne edecen bi tane daha :))Ttambolin yerine ben yeni bi alet gordum kurek aleti diye simdi onu slmak istiyorumda hemen soyleyemiyorum esime biraz zaman gecsin onu alacam bi incele derim canim...
aynen canım katılım olmayınca hic verim alınmıyoMotivasyon icin sart katilim ..17.00 dan sonra yemek yememe bolumundeydim once katilim azalinca buraya gelmeye karar verdim...
Bu cezalar ip mi yoksa jj mi??
bak betusum cvp vermis sana jj yapılacak onlar :)kolaya kaçma.... jj onlar :)
benim spor malzemelerinden alsana hem ucuza geliyo hem yer kaplamıyoben şimdi trambolin istiyorum yürüyüş bandı istiyorum ev için spor ayakkabısı istiyorum o yüzden para lazım yeaaa çok cimri olcam bir kaç ay :)
memleketten uzakta zor valla insan alısana kadar cok zor, esin ne is yapıyo?Ayyy yok kiz zengin degiliz...ama simdi ben calismak cok istedim esim yok evde otur kizimiza bak dedi ..bende evde otur otur bunaliyom sunu al bunu al diyince yok diyemiyor ben evde bunalmayayim diye..gorev icabi dogunun en ucra yerindeyiz...gurbet herkesten uzak olunca cok bunaliyorum..oda sag olsun destek veriyor bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?