Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kilosu 80 tl idi 15 tl lik aldim bayagi var..birde sallama cayini aldim 25 tl idi..daha hic kullanmadim kullanan arkadasim bisey olmuyor kullan dedi ama karar veremedim..

ooooyyyyy anaaammm nettin sen siz zenginsiniz herhal :))) bi çaya 25 tl versem dibine kadar kullanırım.... adam demiyo mu hanım ocağıma incir ağacı diktin diye :)))

Ayyy insallah gitsede su kilolar dolapta beni bekleyen o kadaar cooookkk cicilerim var ki onlari giysem....
O zamn bir daha hoş geldin aramıza :))
Hepimizin acaba olucak mı bırdaha giyyecekmıyım dediğimiz kıyafetlerimiz var.
Bende yeni evlı sayılırım. 2 senelik
Düğün zamanı aldığım o kadar hoş kıyafetlerim var ama içinde patlatacakmış gibi duruyorumm.
Evlendiğimde 54 kiloydum. 1 sene kilomu korudum ama sonra olanlar oldu :)))
Şimdi 61 kiloyum.

ooooyyyyy anaaammm nettin sen siz zenginsiniz herhal :))) bi çaya 25 tl versem dibine kadar kullanırım.... adam demiyo mu hanım ocağıma incir ağacı diktin diye :)))
Ayyy yok kiz zengin degiliz...ama simdi ben calismak cok istedim esim yok evde otur kizimiza bak dedi ..bende evde otur otur bunaliyom sunu al bunu al diyince yok diyemiyor ben evde bunalmayayim diye..gorev icabi dogunun en ucra yerindeyiz...gurbet herkesten uzak olunca cok bunaliyorum..oda sag olsun destek veriyor bana...

Bende evlendigimde 60 kiloydum yavas yavas kilo aldim hamile kaldigimda 67 idim doguma 86 ile girdim suan 75.500 takili kaldim....

ben şimdi trambolin istiyorum yürüyüş bandı istiyorum ev için spor ayakkabısı istiyorum o yüzden para lazım yeaaa çok cimri olcam bir kaç ay :)
Ttambolin yerine ben yeni bi alet gordum kurek aleti diye simdi onu slmak istiyorumda hemen soyleyemiyorum esime biraz zaman gecsin onu alacam bi incele derim canim...

Neredesiniz ?

Motivasyon icin sart katilim ..17.00 dan sonra yemek yememe bolumundeydim once katilim azalinca buraya gelmeye karar verdim...
aynen canım katılım olmayınca hic verim alınmıyo bizim haftasonları biraz sakin olur ama haftaici burdayız
Bu cezalar ip mi yoksa jj mi??

kolaya kaçma.... jj onlar :)
bak betusum cvp vermis sana jj yapılacak onlar :)
ben şimdi trambolin istiyorum yürüyüş bandı istiyorum ev için spor ayakkabısı istiyorum o yüzden para lazım yeaaa çok cimri olcam bir kaç ay :)
benim spor malzemelerinden alsana hem ucuza geliyo hem yer kaplamıyo foto yollamıstım sana hepsi 200e falan malolmustu
memleketten uzakta zor valla insan alısana kadar cok zor, esin ne is yapıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…