- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.381
Menun iyide aksamki ekmeklerBugun menuuuu
sabah
2 yk beyaz peynir
1 adet haslanmi yumurtanin beyazı
4 yesil zeytin
maydanoz ve kirmizi biber
2 adet kizarmis form ekmek
ogle
bir kase yogurt
1 dilim tam bugdayli ekmek
7 tane kavrulmamis badem
aksam
3 adet et kofte
bir tabak dolusu salata
2 lt su ictim suan cay iciyorum...
geçmişolsun canm. Teşhis koyuldu mu yoksa ıhtımal mıKizlar ben domuz gribi olmusumetrafinizda hasta kim varsa yaklasmayin sakin cok cabuk gecebiliyo biz disari bile cikmiycaz buyuzden kimseye gecmesin diye bugun yediklerime hic dikkat edemedim izne de ayrilmak istemiyorum 3 hafta falan ayrilmak gerekiyomus galiba
Okadar uzak kalmak istemiyorum burdan ama napacagimida bilemedim esimde diyet falan yok herseyi yeyip iileseceksin diyonapiyim bilemedim
Tatlım eşin haklı bir iyileşte biz 1 hafta falan idare ederizzKizlar ben domuz gribi olmusumetrafinizda hasta kim varsa yaklasmayin sakin cok cabuk gecebiliyo biz disari bile cikmiycaz buyuzden kimseye gecmesin diye bugun yediklerime hic dikkat edemedim izne de ayrilmak istemiyorum 3 hafta falan ayrilmak gerekiyomus galiba
Okadar uzak kalmak istemiyorum burdan ama napacagimida bilemedim esimde diyet falan yok herseyi yeyip iileseceksin diyonapiyim bilemedim
Canım boşver şimdi takımı herkes senın gıbı düşünseee oooCok saol canim ilaclari falan var iste 7 gunde iyilesme olur diyo doktorlar bende astimda var oyuzden biraz tehlikeliymis benim icin ama bisey olmaz RABBIMin izniyle ben takimin ortalamasini kotu yonde etkilersem uzulurum
Onlarda hasta demiştin ya peki onların ki de domuz gribi mi?Cok saol canim agiz bakimi duymamistim ama gargara yapiyorum zaten bogazlarim falan cok agriyo evde maskeyle geziyorum esime ve ogluma gecmesin diye
Teshis konuldi canim ama tv de gosterildigi gibi korkunc degil diyo doktor iste ben biraz risk grubundaymisim hastaligin seyri agir gecer diyo dinlenmek lazimmis falan filan benim oglum kucuk nasil dinleneyim ki RABBIM in izniyle buda gecergeçmişolsun canm. Teşhis koyuldu mu yoksa ıhtımal mı
Evet canim antibiyotik yok iste bunda farkli ilaclar varCanım boşver şimdi takımı herkes senın gıbı düşünseee ooo
Sen iyileşmene bak. Tedavi normal gırıp tedavısı gıbı mı??
Yok oglumda grip ama benimkinden degil onunkide farkli bi virusmus benimkinin gecme ihtimaki yokmus aslinda ilac kullandigim icin ama ben yinede onlemini alayim diye maskeyle geziyorumOnlarda hasta demiştin ya peki onların ki de domuz gribi mi?
Allah korusun yaa oğluna geçmemesi için dikkat et
Sabah yeseydin keske simdi degildekollontai 1 çay kasıgı tahın helvası yesem ceza yazar mısın?
canım ilk gunun oldugu icin bilgi vereyim ozellikle aksam menulerine cok dikkat ediyorum, aksam ekmek oldugu icin ve spor olmadıgı icin yarın cezan olacak bilgin olsun...Bugun menuuuu
sabah
2 yk beyaz peynir
1 adet haslanmi yumurtanin beyazı
4 yesil zeytin
maydanoz ve kirmizi biber
2 adet kizarmis form ekmek
ogle
bir kase yogurt
7 tane kavrulmamis badem
aksam
3 adet et kofte
bir tabak dolusu salata
2 lt su ictim suan cay iciyorum...
Evet yazarım sabah 1 cay kasıgı yersen yazmam ama bu saatte olmaz!!!kollontai 1 çay kasıgı tahın helvası yesem ceza yazar mısın?
Tamam ama daha bugun ogleden sonra basladim sizinle spora falan yarin baslayacaktim.bugun yediklerime dikkat ederek baslamistim....ozaman cezam neyse simdi soyleyin ki ben ogle kizimi uyutunca spor yapabiliyorum..cezamida yapayim aksam yapamam cunkuuucanım ilk gunun oldugu icin bilgi vereyim ozellikle aksam menulerine cok dikkat ediyorum, aksam ekmek oldugu icin ve spor olmadıgı icin yarın cezan olacak bilgin olsun...
Evet yazarım sabah 1 cay kasıgı yersen yazmam ama bu saatte olmaz!!!
İnşallah canm geçer tabiiTeshis konuldi canim ama tv de gosterildigi gibi korkunc degil diyo doktor iste ben biraz risk grubundaymisim hastaligin seyri agir gecer diyo dinlenmek lazimmis falan filan benim oglum kucuk nasil dinleneyim ki RABBIM in izniyle buda gecer
canım ilk gun yapamazsan muafta tutarız hic sorun degil, ben sadece faydası olsun diye bu listeleri tutuyorum,yarın ki cezan 150 jj yani 45 dk yuruyus :) yaptıgında cezamı yaptım diye yazarsan listede not alırım canım :) bu arada yapılan cezalar gunluk spora dahil degil, gunluk spora artı koymam icin 15 dk yuruyus yapman lazım en az ya da benzeri aktif bir spor :)Tamam ama daha bugun ogleden sonra basladim sizinle spora falan yarin baslayacaktim.bugun yediklerime dikkat ederek baslamistim....ozaman cezam neyse simdi soyleyin ki ben ogle kizimi uyutunca spor yapabiliyorum..cezamida yapayim aksam yapamam cunkuuu
Yemedim zatenSabah yeseydin keske simdi degilde
Tamm eksici şirineecanım ilk gunun oldugu icin bilgi vereyim ozellikle aksam menulerine cok dikkat ediyorum, aksam ekmek oldugu icin ve spor olmadıgı icin yarın cezan olacak bilgin olsun...
Evet yazarım sabah 1 cay kasıgı yersen yazmam ama bu saatte olmaz!!!
Tamam bisey soracam simdi ben nirmalde de 45 dakika yuruyus 15 dakika eliptik yapmayi planliyorum bu benim gunluk sporum olsun diye planliyorum. Bide bunun uzerine mi 45 dakika daha mi yapacam bu kismi anlamadimdacanım ilk gun yapamazsan muafta tutarız hic sorun degil, ben sadece faydası olsun diye bu listeleri tutuyorum,yarın ki cezan 150 jj yani 45 dk yuruyus :) yaptıgunda cezamı yaptım diye yazarsan listede not alırım canım :) bu arada yapılan cezalar gunluk spora dahil degil, gunluk spora artı koymam icin 15 dk yuruyus yapman lazım en az ya da benzeri aktif bir spor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?