- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.321
takımın kuralı betusum napiiiimkaçırdın kızı... dakka bir gol bir yani... hemen cezadan girilir mi olaya :)))
tesekkurler canım :) en guzeli kendin buyutmek zaten boylece hic bi guzelligini kacırmıs olmuyosun :) eskiden ne is yapıyodun ??Merhaba hosbulduk))
Boyum 1.60
Kilo.75.500
Calismiyorum kizim dogduktan sonra esim benim buyutmemi istedi mecbur ayrildim isten.3 yil olacak evde oturali)) kendimi spora kitap okumaya verdim...kizimin gelisimi icin ugrasiyorum oyunlar oynuyoruz evi dagitiyoruz topluyoruz zamanim boyle geciyor...
yeni evliymissiniiz hayirli uzun yillar dilerim size..
valla canım bende aldım oylece duruyo, midemde rahatsızlık var korktum kullanmaya, zayıflama da degil ama sanırım sıkılasma dda yardımcı oluyo:) @ilkay80 sen mi kullanıyodun tatlım ??Aranizda goji berry kullanip faydasini goren oldu mu...ben aldim ama korktum kullanmadim bisey olur diye vazgectim .dolapta duruyor kullansam mi acaba yaaa
Tesekkur ederim canimbence gayet başarılısın canım
vaaav bravo betül
Hoşgeldin canım
Bi egitim kurumunda rehberlik servisinde calisiyordum...takımın kuralı betusum napiiiim
tesekkurler canım :) en guzeli kendin buyutmek zaten boylece hic bi guzelligini kacırmıs olmuyosun :) eskiden ne is yapıyodun ??
valla canım bende aldım oylece duruyo, midemde rahatsızlık var korktum kullanmaya, zayıflama da degil ama sanırım sıkılasma dda yardımcı oluyo:) @ilkay80 sen mi kullanıyodun tatlım ??
Ayyy o kadar seye para verdimki sirf zayiflayayim diye esime yuzum kalmadi sunuda al bunuda al demeyene idüğü belirsiz bişiler bi de baya pahalı yani.... ben cimriyim galiba :)
kız goji berry meyvesi ucuz bisi, ben 200 gr 5 liraya mı ne aldım aktardanne idüğü belirsiz bişiler bi de baya pahalı yani.... ben cimriyim galiba :)
kız goji berry meyvesi ucuz bisi, ben 200 gr 5 liraya mı ne aldım aktardanama oylece duruyo daha tadına bakmadım
kız demedim bisi kızma, o 200 gr 1 ay gider gunde 2-3 tane yesen o yuzden ucuz dedim200 gr şeye 5 lira veremem benim için pahalı yani en azından....
Ben kilosu 80 tl idi 15 tl lik aldim bayagi var..birde sallama cayini aldim 25 tl idi..daha hic kullanmadim kullanan arkadasim bisey olmuyor kullan dedi ama karar veremedim..kız demedim bisi kızma, o 200 gr 1 ay gider gunde 2-3 tane yesen o yuzden ucuz dedim
Aynenkaçırdın kızı... dakka bir gol bir yani... hemen cezadan girilir mi olaya :)))
En iyisini yapmışsınız canm. Bende ne olursa olsun çocugumu bakıcıların eline veremem.Merhaba hosbulduk))
Boyum 1.60
Kilo.75.500
Calismiyorum kizim dogduktan sonra esim benim buyutmemi istedi mecbur ayrildim isten.3 yil olacak evde oturali)) kendimi spora kitap okumaya verdim...kizimin gelisimi icin ugrasiyorum oyunlar oynuyoruz evi dagitiyoruz topluyoruz zamanim boyle geciyor...
yeni evliymissiniiz hayirli uzun yillar dilerim size..
Her zaman sohbete katıl canm. Konu ne olursa olsun.Cok faydası oluyor insana.Motivasyonumuz sürekli canlı kalıyor.Geldim geldim) valla bana ceza verilecekse yuruyus ve eliptik bisiklet cezasi verilsinn..onun disinda yalan soylemeyeyim yapamam... ))))
gunluk menulerimi ne kadar spor yaptim yazarim musaitsem burada sohbet koyusa hemen damlarim)))
ooo hemen alkış olmazHosbulduk .okuyorum kurallari kilo yuzde hesaplama olayi nasil ??
zaten 3 .hafta listeye girebilecemisim ...bu cuma kilom baslangic olacak insallah...
tamam kabul ediyorum ...hani bi alkis banaaaaa
Motivasyon icin sart katilim ..17.00 dan sonra yemek yememe bolumundeydim once katilim azalinca buraya gelmeye karar verdim...Her zaman sohbete katıl canm. Konu ne olursa olsun.Cok faydası oluyor insana.Motivasyonumuz sürekli canlı kalıyor.
Bence de gereksiz betüşüm alıyon ama bi etkisi olmuyor. Sonra insanın içinde kalıyor.ne idüğü belirsiz bişiler bi de baya pahalı yani.... ben cimriyim galiba :)
Çok ucuza almışsın canmkız goji berry meyvesi ucuz bisi, ben 200 gr 5 liraya mı ne aldım aktardanama oylece duruyo daha tadına bakmadım
Ayyy insallah gitsede su kilolar dolapta beni bekleyen o kadaar cooookkk cicilerim var ki onlari giysem....ooo hemen alkış olmaz
Kilo verince görücen alkışııı
Bu cezalar ip mi yoksa jj mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?