Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaçırdın kızı... dakka bir gol bir yani... hemen cezadan girilir mi olaya :)))
takımın kuralı betusum napiiiim
tesekkurler canım :) en guzeli kendin buyutmek zaten boylece hic bi guzelligini kacırmıs olmuyosun :) eskiden ne is yapıyodun ??

Aranizda goji berry kullanip faydasini goren oldu mu...ben aldim ama korktum kullanmadim bisey olur diye vazgectim .dolapta duruyor kullansam mi acaba yaaa
valla canım bende aldım oylece duruyo, midemde rahatsızlık var korktum kullanmaya, zayıflama da degil ama sanırım sıkılasma dda yardımcı oluyo:) @ilkay80 sen mi kullanıyodun tatlım ??

Bi egitim kurumunda rehberlik servisinde calisiyordum...

En iyisini yapmışsınız canm. Bende ne olursa olsun çocugumu bakıcıların eline veremem.

Geldim geldim ) valla bana ceza verilecekse yuruyus ve eliptik bisiklet cezasi verilsinn..onun disinda yalan soylemeyeyim yapamam...))))

gunluk menulerimi ne kadar spor yaptim yazarim musaitsem burada sohbet koyusa hemen damlarim )))
Her zaman sohbete katıl canm. Konu ne olursa olsun.Cok faydası oluyor insana.Motivasyonumuz sürekli canlı kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…