Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

onlardan var bende de... bende bi foto atiim akşama.....

Ttambolin yerine ben yeni bi alet gordum kurek aleti diye simdi onu slmak istiyorumda hemen soyleyemiyorum esime biraz zaman gecsin onu alacam bi incele derim canim...

o pahalı beyaaa :))) trambolin 99 tl :) onu alana kadar yürüyüş bandı daha bi ihtiyaç bence... bende olmadığından tabi...

bugun ki menum
toplam 865 kalori

sabah
3 dlm kız tb ekmegi
50 gr kaymak

oglen
1 kase corba

aksam
100 gr yogurt
150 gr yesil fasulye
150 gr bulgur pilavı
2 kivi

su 2 lt
spor
leslie 2 mile
jillian level 2
tiffany 10 dk
ceza
200 jj

Kizlar ben domuz gribi olmusum etrafinizda hasta kim varsa yaklasmayin sakin cok cabuk gecebiliyo biz disari bile cikmiycaz buyuzden kimseye gecmesin diye bugun yediklerime hic dikkat edemedim izne de ayrilmak istemiyorum 3 hafta falan ayrilmak gerekiyomus galiba
Okadar uzak kalmak istemiyorum burdan ama napacagimida bilemedim esimde diyet falan yok herseyi yeyip iileseceksin diyo napiyim bilemedim

cok gecmis olsun canım ya, tedavisi falan nasıl ki onun? bosver sen simdi diyeti falan da iyilesmeye bak bir an evvel olmadı bu hafta bildirim yapmazsın obur hafta iyilesmis olursan bildirimin ikiye bolunur, sen kilo isini takma kafaya ye ic iyiles bir an evvel !!

Cok saol canim ilaclari falan var iste 7 gunde iyilesme olur diyo doktorlar bende astimda var oyuzden biraz tehlikeliymis benim icin ama bisey olmaz RABBIMin izniyle ben takimin ortalamasini kotu yonde etkilersem uzulurum

Canim .cook gecmis olsun ..bol bol c vitamini al canim.surekli agzini ada cayi ile gargara yap boyle evdeki kimseye gecmesini engellersin..ben cook korktum donuz gribinden cok arastirdim..mutlaka agiz bakimi yspilmsliymis listerin varsa onunlada gargara yapin derim...nar yiyin , nar c vitamini deposu...

Cok saol canim agiz bakimi duymamistim ama gargara yapiyorum zaten bogazlarim falan cok agriyo evde maskeyle geziyorum esime ve ogluma gecmesin diye

Bugun menuuuu

sabah
2 yk beyaz peynir
1 adet haslanmi yumurtanin beyazı
4 yesil zeytin
maydanoz ve kirmizi biber
2 adet kizarmis form ekmek

ogle
bir kase yogurt
1 dilim tam bugdayli ekmek

7 tane kavrulmamis badem

aksam
3 adet et kofte
bir tabak dolusu salata
1 dilim tam bugdayli ekmek

2 lt su ictim suan cay iciyorum...

Cok saol canim agiz bakimi duymamistim ama gargara yapiyorum zaten bogazlarim falan cok agriyo evde maskeyle geziyorum esime ve ogluma gecmesin diye
Canim simdiden ogluna c vitamini bol bol berin ki vucud direnci olsun....cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…