Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Baktigim bazi yerde millet hep musli yiyoda ondan dedim acaba tok mu tutuyo
Benim gittigim endokrin uzmani dediki ogle 3 yemek kadigi yogurt icine 2 yemek kasigi yulafezmesi koy ...tok tutar ogleyi boyle gecistirir dedi demedim dogru ama hergun hergun boggg yaniii

Ama bu hafta hastaydim ya dikkat edemedim meyveyi cok yedim yemek yapamadim disardan idare ettik oyuzden dedim
Meyve kilo aldiriyor gercekten bana meyve yeme demisti dr...ozellikle kury meyve hic yeme dedi kayisi ,incir gibi....ben bu ay c vitamini olsun diye ozellikle portakal ,nar mandalina yedim kilo aldigimi hissettim tartida gordum...normalde meyve yemezdim pek sevmem esim grip olmayalim diye bol bol yedirdi...

öksürüğe deiyi gelir canım bençoçukların odasına koyuyorum ama ortadan ikiye blüp
Kolay gelsin kaptanim memleket diyet yapanlara yaramiyo pek
yaa sorma annemin ayağıda kırık oluca sürekli gelen gidrn yemek haxırla yepenlerde var 4 çock canım çıkıyo

Benim gittigim endokrin uzmani dediki ogle 3 yemek kadigi yogurt icine 2 yemek kasigi yulafezmesi koy ...tok tutar ogleyi boyle gecistirir dedi demedim dogru ama hergun hergun boggg yaniii
Yulaf ezmesi deniycektim ben ama oyle herseyi yiyemiyorum corba icerim daha iyi onun yerine

Bende baya cok yedim esim kizdi diyete devam etmiyceksin diye zorla yedirdi valla normalde bazen yerdim sadece.simdi iyileseyim bi 14 subata 60 a dusmem lazim esimle yemege cikicaz ve giymek istedigim bi kiyafetim var tabi 60 a dusunce gelirse ins:)

Allah kolaylik versin beni de annem cagiriyoda simdilik gelmem diyorum kilolarimi vereyim ozaman gorusuruz diyorum cunku komsularimiz beni gorunce cok sasirmisti bu ne hal baya kiloalmissin ama boylede guzelsin diyolardi dalga gecer gibi

Günaydınn dün akşama arkadaşlara gşttik çok geç geldik yazamadım menümü
Kahvaltı 8. 30
iki dilim ekmek bir kk peynir 3 zeytin domates salatalık bir kupa nescafe
Öğlen 14.00
kuru fasulye 4kaşık
Üç kaşık bulgur pilavı
Ayran.
Akşam 19. 00
sebzeli etli güveç bir kase mercimek çorbası salata
Su 2 litre
Spor yarım saat eliptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…