ıyi geceler sevgili diyetdaşlarım,
Bugün pc açmıycam dedim onun için yazamadım, evi biraz toparladım daha bir sürü işim var, temizlik yapmam lazım ama Masal gündüz hiç uyumuyo emerkem uyuyo yarım saat yatağına yatırcağım sırada uyanıyo... böle oluncada hiçbir iş yapamıyorum

(
iki- üç gündür çok iyi gidiyorum çok şükür bozmadan, bugün
sabah:domates,salatalık,üç zeytin, peynir , yumurta ( hergün değil iki günde bir yiyeyim diyorum )
ara;bir bardak süt
öğlen; ıspanak yemeyi, bir bardak ayran
ara; elma
akşam;çorba ( tavuksuyu ), çok az tavuk haşlama, salata
şimdide rezene içiyorum, 3.5 litre falanda su içmişimdir.
çok zor oluyo öğün atlamamaya çalışmak ve araları unutmamak, çünkü pek fırsatım olmuyo ama bu sefer dengeli beslenmeye çalışıyorum inşallah işe yarar,
bu arada salı akşamı spora gittim, gitmeden önce babam aradı aman kızım haseki, cerrappaşa, çapa hasta kaynıyo sakın ha çocupu bi yere çıkarma bize bile getirme diyo, şu domuz gribi olayı acayip stres yaptı, neyse eşim biz arabada bekleriz gelmeyiz yanına sıkılırsa eve götürürüm dedi, iyi dedim
spor yapıyorum ama gözüm sürekli telde, huzursuzum 35 dakika falan geçti tel çalmaya başladı eşim çabuk gel dedi tamam dedim ağlıyo heralde dedim sonra soyunma odasında çantamı falan topluyorum bi daha aradı telaşlı bir şekilde bağrıyo hadi gelsene çabuk diye, Allahım noluyoruz dedim bende başladım ağlamaya, bir yandanda dua ediyorum Allahım nolur kötü bişey olmasın diye, anahtarı nasıl bıraktım nasıl koşar adım çıktım bilmiyorum, ayakkabılarımı bile değiştirmedim, kapıda bekliyolardı bişey yokmuş çok şükür çok ağlamış eşimde üzülmüş
Gelirken arabada olmıycak böle gitmiyim en iyisi diye düşünüyodum, eşim sen git ben evde bakarım diyo bakalım bide öle deniycez ama yine ağlıycak çünkü akşam saati tam mızmızlık ve uyku saati emip uyumak istiyo, tam gaza gelmişken napcam bilmiyorum, bacaklarım resmen kas katı yağ sporsuz kesinlikle gitmiycek gibi duruyo, dün spor yaparken nasıl eriyceksiniz bakalım diye düşünüyodum, bide spor yapmazsam çok zor yani işim...
Herşeyin hayırlısı Allahtan, ben dilersem ateş su alır mı? cedric, çok istiyorum, çok diliyorum.
Allahıma çok şükür bugüne kadar neyi canı gönülden dilediysem oldu, bu seferde zayıflmayı çok istiyorum inşallah olur.
Biraz önce eşim yanıma geldi, bişeyler yiyo ( söylemiyeyim ) bakim iradeni ölçüyorum diyo :)))
Yasmin ve Ohcanımadeğsinde emziren anneler,
Yasmin herşeyden yiyosun az yiyosun galiba,bebeiş ek gıdalara geçmiştir heralde 7,5 aylık nasıl herşey yiyo mu? biz daha geçmedik dr geçme diyo bende korkuyorum bu sefer alışamıycak diye yavaş yavaş meyvelerden veriyorum.
ohcanımadeğsin sen nasıl besleniyosun ve bebiş kaç aylık Allah analı babalı büyütsün, 20 kg vermişsin galiba dikkat ettim derken nasıl bir program izledin daha ayrıntılı yazarmısın, diyet yapmadan sadece dikkat mi ettin...
Marsa eşinin süprizi çok güzel, aranızın düzelmesine çok sevindim...
Cholotagirl senin senin yaptığına ddb dikkatli dengeli beslenme mi ne deniyo bununla ilgili bir site vardı galiba, biraz baktım ama onlarınki daha değişik bişey miydi acaba herşeyden doyuncaya kadar yiyolarmıydı ne bana uymamıştı yani :)) tabii migrosta buluşuruz ama şu domuz gribi vakkası biraz dinsinde çok korkuyorum kalabalık mekanlardan, hafta sonu forum ist a gittik Masal arabasındaydı adamın biri resmen üstüne hapşurdu ya

((
Canzi aynen canım akşam yemeğinden sonra hep ne yesem diye düşünür dururum bende, şimdiki diyette hiçbirşey yok,
ama bir meyveninde zararı olmaz heralde ya değil mi? herkese soruyorum bunudene bakalım hapı eşimde biber kapsülü kullandı bir ayda 6 kilo verdi hemde diyet falan yapmadı, ama ilacın kasları eritmesinden falan korkuyorum sende iyice araştırdın mı yan etkisi falan olmasın
Kaliste balık çorbasının tarifini banada verirmisin...sebzeler süper, canım küçücük küçücük lahana istedi :))
Bide brokoliyi nasıl yapıyorsunuz haşlayıp üzerine limon soslu mu? Kereviz salatası şu yoğurtlu mayanezli cevzili den değil dimi? :))))
Cedric kerevize portakal mı koyuyosun? değişik bişeye benziyo, bu arada tartının oynamasına sevindim darısı başımaaaaa
Reyhanxx54 torununuzu Allah analı babalı büyütsün, nasıl büyüyolar anlaşılmıyo her ay farklı bişeyler yapıyolar, hayatıma renk geldi resmen keşke daha önce olsaydı...
herkesi öpüyoruma.s.