- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.601
Simdi daha iyiyim canimnasıl oldun canım atlatabildin mi gribi ??
biraz kilo verdim diye gaza gelip iki tayt aldım spor yaparken giyerim seksü seksüüü dedim.... benim ebru şallıdan neyim eksik dedim...... giremedim ya taytlara :))) taş gibiymiş azcık esnek olaydı eyiydi.... pehhh....
Ben kiyafet almiyorum bu en cok esime yaradi:)
Kiz onu bile alamadim evde giymek icin bikac bisey alcaktim haftasonu cikmistik beceripte alamadim ya zayiflayinca alirim dedim simdi eskilere talimtayt kız kıyafet değil evde giymelik...
Kiz onu bile alamadim evde giymek icin bikac bisey alcaktim haftasonu cikmistik beceripte alamadim ya zayiflayinca alirim dedim simdi eskilere talim
Dedim artik alisveris yapmaya yapmaya bak umutmusum dedim esime oda begenmedin cikarsin yine diyo beceriksizsin diyemiyo:)amaan o kadar da değil artık... benim gibi küçük al.... seneye de giyersininşallah yani :)))))
Dedim artik alisveris yapmaya yapmaya bak umutmusum dedim esime oda begenmedin cikarsin yine diyo beceriksizsin diyemiyo:)
Bu mesajini simdi gordum gi 65.9 gorunce yersin canim nolcek bende 60 igoruyum ozaman yerim artik:)65.9 u gördüm mü yerim diyodum 65,1 i mi görmem lazım :)) offfffff.....
63 lerdeyim boyum 167sen kaç kilosun şimdi ki...boyun kaçtı...
Sende istanbuldamiydin canimhem de lüküs bir yere gidip lahmacun yicem :)))))
63 lerdeyim boyum 167
Sende istanbuldamiydin canim
Heee biraz boydan kurtariyomda 57 ye dusmek istiyorumsen pekte şişman değilsindir gı.... o kadar kompleks yapmana gerek yok bence :) şurda 3 kg daha versen fitsin...
Hadi yaaa en sevdigim arkadasimda inegoldeyakınlaştın bursa :)
75 kilodayken kaban almistim simdi buyuk geliyo onu giyince sanki annemin kabanini giymis gibi hissediyorum kendimi:) benim icin guzel disardan gorende birinden aldim sanir:)sen pekte şişman değilsindir gı.... o kadar kompleks yapmana gerek yok bence :) şurda 3 kg daha versen fitsin...
75 kilodayken kaban almistim simdi buyuk geliyo onu giyince sanki annemin kabanini giymis gibi hissediyorum kendimi:) benim icin guzel disardan gorende birinden aldim sanir:)
:) col kotu oluyo ya her dakks disarda olmdigim icin almak istemiyorum bi daha 60 a dussem bitane var kabanim onu giyebilirim ins pek giyememistim zstenbende 70 kg deyken almıştım acık küçük almıştım ablam bi ton söylendi giyemicen bunu da büyük alaydın dedi.. yeaaa dedim zayyıflıcam ben.... hiç inanmadıydı :)))) kabanı giyince oturamıyon öyle dardı :)) neyse verdikte şimdi azcık bollaştı bile daha da verince bende de öyle başkasından almışım gibi durcak zannımca :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?