- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.641
Ayy dün de içemedim betüşüm. İçelim bariiiyeşil çayyyyyyy............
Tartiyi biz yeni aldigimizda heveslenip bi ciktik esimin yaninda obez yazdi bana ya cok kotu olmustu
Nasil 62 bana 57 normal kilo diyo
Canim baslangic kilomuz hemen hemen ayni benim kilom 75.500 sanirim sen diyet yapali 60 gun olmus ..gunluk ne kadar spor yaptin ?? Bu 60 gunde hic kacamak yaptin mi ?? Birdeeee sunu soracam ev yemekleri yedin mi yoksa genelde salata musli falan mi gwcistirdin ayyy cevaplarsan sevinirim....
Kizlar tam 1 saat yuruyus yaptim yuruyus bandinda ...iyi geldi bugun erken aksam yemegimi yiyecem sizler kac gibi yiyorsunuz ben genelde 16.30 yiyorum...sonra cay suuu 23.00 gibi yatiyorum sabah 06.30 kizim yanimiza geliyor..uyaniyoruz bir saat yatakta konusuyoruz oynuyoruz 07.30 da ayaktayiz..
Ben rahat durmuyorum internetten elbise aldim bir 5 tane biri 42 beden olmasina ragmen resmen 36 gibi mumkun degil icine giremem kumas likrali ama nefes alamam uzerindede 42 yaziyor kalip mi kucuk ne ablama hediye edecem)))
Bende evde spor yaparken tayt giyiyorum rahat oluyor ...ama benim oyle pahali bisey degil tanesi 10 tl penye olanlardan....
Abooww bana 64 diyo bu obezden düşmüşüm şükür fazla kilolu gösteriyor ama 64 imkansızzzz
Verelimde öyle dursun razıyım ben :)))bende 70 kg deyken almıştım acık küçük almıştım ablam bi ton söylendi giyemicen bunu da büyük alaydın dedi.. yeaaa dedim zayyıflıcam ben.... hiç inanmadıydı :)))) kabanı giyince oturamıyon öyle dardı :)) neyse verdikte şimdi azcık bollaştı bile daha da verince bende de öyle başkasından almışım gibi durcak zannımca :)))
Düsersin canm düşersin. Ne kalmış ki şunun şurasında:) col kotu oluyo ya her dakks disarda olmdigim icin almak istemiyorum bi daha 60 a dussem bitane var kabanim onu giyebilirim ins pek giyememistim zsten
Artık değilsin önemli olan buı :))76 kg iken obez yazdı remen...... abboooo bak obezdim diyom inanmıyonuz... obezliğinde seviyeleri var tabiki... ben level 1 miştim....
Cevabin icin sagol bende asilacam insallah..birde ac karnina bi 30 dakika yuruyus yapabilsrm kizim izin verse super olacak sonra kahvalti ...dedigin gibi iki ogun harika olacak..nihahahaaa :)) obez de adama ağar gelmiştir....
üst sınır 62 işte 63 olunca fazla kilolu yazıyor :)
ilk 30 gün sıfır kaçamakla gittim bir de çok katı karatay yaptım ... 2 öğün yedim.... zaten en çok kiloyu o dönemde verdim.... sonra tabi sapıttım azcık bitterlere daldım kikollontai sağ olsun bana ceza yağdırdı başta aman diyodum ne karışıyo bu da ama dediklerini de yapıyodum bi yandan.... baktım çukulatama da karışıyo sırf ondan laf işitmiyim diye onu da azalttım... öyle yani çoktan bozmuştum da kollontai ve muska77 sağ olsun döndürdüler beni.... spor başta ben sadece mekik falan yapıyordum 60 tane bacak hareketi aç kapa o kadar... ben spora bu son 30 günde asıldım bununda sebebi kollontai dir bir de jillianı sardırdı başıma.... arada bitterimi de yiyip cezamı da alıyorum... bitterleri hafta sonu yiyiyrum kahve yanına... hafta içi yememeye çalışıyorum...
bu müsli 1 haftadır var evde dediğim gibi kampanyadan dolayı aldım... yoksa ben müsliye de karşıyım onun yerine bir tabak pırasa yemeyi tercih ederim :)
ben genelde sebze ağarlıklı yedim... sabah muhakkak kahvaltı yaptım..... en çok pırasa kabak tavuk balık yedim yoğurt yedim.... hamur işi 60 gündür yemedim... sevmediğim için bu hiç problem olmadı bak çok şükür :)) ama eskiden yeerdim yani börek mörek yağlı yağlı....
uzun soruya uzun cevap oldu :)
bende en geç 5.30 da yiyiyorum o saatten sonra kudursam da yememeye çalışıyorum... soda su geçiştiriyorum....
iyi bari ablandan dua iste :)
yok kız benimki de ucuz 6 tl pentinin indirim varmışta kırmızı kırmızı da olunca elim yapıştı resmen bırakamadım :))) bana kırmızı deyin yeterki her şeyi satarsınız :)))
zoru hemen başarırız imkanzsız biraz vakit alır....
Bayağı kötü bi durum olmuşşşşTartiyi biz yeni aldigimizda heveslenip bi ciktik esimin yaninda obez yazdi bana ya cok kotu olmustu
Boya göre farkediyor olabılır. Veya alt üst sınıra göreNasil 62 bana 57 normal kilo diyo
Evet kalıp kucuktur.Canım o yuzden netten kıyafet alısverısını çok ıyı bulmuyorum.Ama harıcı bırcok seyı netten alıyoruzz.Ben rahat durmuyorum internetten elbise aldim bir 5 tane biri 42 beden olmasina ragmen resmen 36 gibi mumkun degil icine giremem kumas likrali ama nefes alamam uzerindede 42 yaziyor kalip mi kucuk ne ablama hediye edecem)))
Yaa bende diyetteyim demem aslaAyy aynen bende sinir oluyorum ama artik demiyorummm yooooo ne diyeti yiyorum valla deyip gecistiriyorum....hatta kilo vermissem aaaa kilo vermissin diyet mi yapiyorsun diyorlar onada yooook kizin pesinden kosuyorum ondandir deli gibi yiyorum diyorum halbukiiiii yalan acim accc ;(((
Ben en hizli kiloyu ramazanda sporsuz sadece iftar yaparak vermistim ama iftarda sarelle bile yemistim sahur yapmamistim herkes ramazanda kilo alir benim icin imkansiz olarak bir ayda 4-5 kilo verdim ustelik hemen almadim kiloyu ....
Ben diyete ilk basladigimda 7 de yiyodum aksam yemegimi oglum kacta yatarsa hemen bende yatiyorum 10 11 1 gibi falan yatarsabahta ben alistim 8.30 da ayaktayim cay diyete basladigimdan beri hic icmiyorum desem yeridir kahvaltidan once mutlaka limonlu su icerimKizlar tam 1 saat yuruyus yaptim yuruyus bandinda ...iyi geldi bugun erken aksam yemegimi yiyecem sizler kac gibi yiyorsunuz ben genelde 16.30 yiyorum...sonra cay suuu 23.00 gibi yatiyorum sabah 06.30 kizim yanimiza geliyor..uyaniyoruz bir saat yatakta konusuyoruz oynuyoruz 07.30 da ayaktayiz..
Ayy nette ben alisveris yapamiyom ya kredi kartim esimde bikere alsam ben biliyom tutamam kendimi yarayanida alirim yaramayanidaBen rahat durmuyorum internetten elbise aldim bir 5 tane biri 42 beden olmasina ragmen resmen 36 gibi mumkun degil icine giremem kumas likrali ama nefes alamam uzerindede 42 yaziyor kalip mi kucuk ne ablama hediye edecem)))
Imkansiz niye olsun muskayi goz onune al imkansiz olsa oda yapamazdi ama senin boyun uzun ya ne sanslisin 60 lara dussen manken gibi olcan kizAbooww bana 64 diyo bu obezden düşmüşüm şükür fazla kilolu gösteriyor ama 64 imkansızzzz
Eneeee..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-11#post-42378159 kızlar ocak ayı listesinde ben vemuska77 ilk 10 dayız herkes kendisine bakabilir
Diyete ihtiyacim mi varda yapayim de takma bosver banada diyolar amaaan ye bisey olmaz sonra diyet yaparsin diyolar sizin yedikleriniz midemi rahatsiz eder diyorum bendeYaa bende diyetteyim demem asla
e memelekette de yapamıyom zaten. Buna ragmen kendılerınden ıkı lokma eksık yesek dıyette mısın dıyorlar bende aşırı sinir oluyorum.
Belki obezsin falan deseler bu kadar takmam. Ama dıyette mısın veya o dıyette laflarına hiç tahamulum yok.
Kiz sahursuz nasil dayaniyon sahur orucun en sevap olan tarafi bence atlamaBende sahursuz tutuyorum. Regl şişkinliği olmasa veriyom da ama bu sefer veremedim. Dikkat edince insanın mıdesi de küçülüyor.
Seni ozledik muskacim bi an once gel artik simdi cok daha iyiyim tatlim sen nasilsin
Demistin dogruya kiz bende su siralar balik hafizasi varYok hayatım hastayım.Reglim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?