Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tartiyi biz yeni aldigimizda heveslenip bi ciktik esimin yaninda obez yazdi bana ya cok kotu olmustu

nihahahaaa :)) obez de adama ağar gelmiştir....

Nasil 62 bana 57 normal kilo diyo

üst sınır 62 işte 63 olunca fazla kilolu yazıyor :)

ilk 30 gün sıfır kaçamakla gittim bir de çok katı karatay yaptım ... 2 öğün yedim.... zaten en çok kiloyu o dönemde verdim.... sonra tabi sapıttım azcık bitterlere daldım ki kollontai sağ olsun bana ceza yağdırdı başta aman diyodum ne karışıyo bu da ama dediklerini de yapıyodum bi yandan.... baktım çukulatama da karışıyo sırf ondan laf işitmiyim diye onu da azalttım... öyle yani çoktan bozmuştum da kollontai ve muska77 sağ olsun döndürdüler beni.... spor başta ben sadece mekik falan yapıyordum 60 tane bacak hareketi aç kapa o kadar... ben spora bu son 30 günde asıldım bununda sebebi kollontai dir bir de jillianı sardırdı başıma.... arada bitterimi de yiyip cezamı da alıyorum... bitterleri hafta sonu yiyiyrum kahve yanına... hafta içi yememeye çalışıyorum...

bu müsli 1 haftadır var evde dediğim gibi kampanyadan dolayı aldım... yoksa ben müsliye de karşıyım onun yerine bir tabak pırasa yemeyi tercih ederim :)

ben genelde sebze ağarlıklı yedim... sabah muhakkak kahvaltı yaptım..... en çok pırasa kabak tavuk balık yedim yoğurt yedim.... hamur işi 60 gündür yemedim... sevmediğim için bu hiç problem olmadı bak çok şükür :)) ama eskiden yeerdim yani börek mörek yağlı yağlı....

uzun soruya uzun cevap oldu :)

bende en geç 5.30 da yiyiyorum o saatten sonra kudursam da yememeye çalışıyorum... soda su geçiştiriyorum....

Ben rahat durmuyorum internetten elbise aldim bir 5 tane biri 42 beden olmasina ragmen resmen 36 gibi mumkun degil icine giremem kumas likrali ama nefes alamam uzerindede 42 yaziyor kalip mi kucuk ne ablama hediye edecem )))

iyi bari ablandan dua iste :)

Bende evde spor yaparken tayt giyiyorum rahat oluyor ...ama benim oyle pahali bisey degil tanesi 10 tl penye olanlardan....

yok kız benimki de ucuz 6 tl pentinin indirim varmışta kırmızı kırmızı da olunca elim yapıştı resmen bırakamadım :))) bana kırmızı deyin yeterki her şeyi satarsınız :)))

Abooww bana 64 diyo bu obezden düşmüşüm şükür fazla kilolu gösteriyor ama 64 imkansızzzz

zoru hemen başarırız imkanzsız biraz vakit alır....

Verelimde öyle dursun razıyım ben :)))

Cevabin icin sagol bende asilacam insallah..birde ac karnina bi 30 dakika yuruyus yapabilsrm kizim izin verse super olacak sonra kahvalti ...dedigin gibi iki ogun harika olacak..

Ben rahat durmuyorum internetten elbise aldim bir 5 tane biri 42 beden olmasina ragmen resmen 36 gibi mumkun degil icine giremem kumas likrali ama nefes alamam uzerindede 42 yaziyor kalip mi kucuk ne ablama hediye edecem )))
Evet kalıp kucuktur.Canım o yuzden netten kıyafet alısverısını çok ıyı bulmuyorum.Ama harıcı bırcok seyı netten alıyoruzz.
Çok begendıysen seneye gıyersın zaten dıyettesin.Verirsin mutlaka

Yaa bende diyetteyim demem asla
e memelekette de yapamıyom zaten. Buna ragmen kendılerınden ıkı lokma eksık yesek dıyette mısın dıyorlar bende aşırı sinir oluyorum.
Belki obezsin falan deseler bu kadar takmam. Ama dıyette mısın veya o dıyette laflarına hiç tahamulum yok.

Bende sahursuz tutuyorum. Regl şişkinliği olmasa veriyom da ama bu sefer veremedim. Dikkat edince insanın mıdesi de küçülüyor.
Ben en hizli kiloyu ramazanda sporsuz sadece iftar yaparak vermistim ama iftarda sarelle bile yemistim sahur yapmamistim herkes ramazanda kilo alir benim icin imkansiz olarak bir ayda 4-5 kilo verdim ustelik hemen almadim kiloyu ....

Ben diyete ilk basladigimda 7 de yiyodum aksam yemegimi oglum kacta yatarsa hemen bende yatiyorum 10 11 1 gibi falan yatarsabahta ben alistim 8.30 da ayaktayim cay diyete basladigimdan beri hic icmiyorum desem yeridir kahvaltidan once mutlaka limonlu su icerim

Ayy nette ben alisveris yapamiyom ya kredi kartim esimde bikere alsam ben biliyom tutamam kendimi yarayanida alirim yaramayanida

Diyete ihtiyacim mi varda yapayim de takma bosver banada diyolar amaaan ye bisey olmaz sonra diyet yaparsin diyolar sizin yedikleriniz midemi rahatsiz eder diyorum bende

Seni ozledik muskacim bi an once gel artik simdi cok daha iyiyim tatlim sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…