- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.621
:) col kotu oluyo ya her dakks disarda olmdigim icin almak istemiyorum bi daha 60 a dussem bitane var kabanim onu giyebilirim ins pek giyememistim zsten
oKulaga cok hos geliyo vallaartık bu sene alma zaten.... seneye alırsın....fit fit....
Tartiyi biz yeni aldigimizda heveslenip bi ciktik esimin yaninda obez yazdi bana ya cok kotu olmustubmi hesabına göre bu boyda normal kilolu olmam için en fazla 62 kg olmalıymışım.... en az 6 kg lik yolum var.... 62 nin üstü fazla kilolu oluyormuşumbiliyoz yeaaaaaaa............
http://www.acibadem.com.tr/obezitemerkezi/detayli-vucut-kitle-hesaplama/
Nasil 62 bana 57 normal kilo diyobmi hesabına göre bu boyda normal kilolu olmam için en fazla 62 kg olmalıymışım.... en az 6 kg lik yolum var.... 62 nin üstü fazla kilolu oluyormuşumbiliyoz yeaaaaaaa............
Canim baslangic kilomuz hemen hemen ayni benim kilom 75.500 sanirim sen diyet yapali 60 gun olmus ..gunluk ne kadar spor yaptin ?? Bu 60 gunde hic kacamak yaptin mi ?? Birdeeee sunu soracam ev yemekleri yedin mi yoksa genelde salata musli falan mi gwcistirdin ayyy cevaplarsan sevinirim....76 kg iken obez yazdı remen...... abboooo bak obezdim diyom inanmıyonuz... obezliğinde seviyeleri var tabiki... ben level 1 miştim....
Ben rahat durmuyorum internetten elbise aldim bir 5 tane biri 42 beden olmasina ragmen resmen 36 gibi mumkun degil icine giremem kumas likrali ama nefes alamam uzerindede 42 yaziyor kalip mi kucuk ne ablama hediye edecemKiz onu bile alamadim evde giymek icin bikac bisey alcaktim haftasonu cikmistik beceripte alamadim ya zayiflayinca alirim dedim simdi eskilere talim
Bende evde spor yaparken tayt giyiyorum rahat oluyor ...ama benim oyle pahali bisey degil tanesi 10 tl penye olanlardan....ama tayt çok güzeldi kıpkırmızı :)))
Abooww bana 64 diyo bu obezden düşmüşüm şükür fazla kilolu gösteriyor ama 64 imkansızzzzbmi hesabına göre bu boyda normal kilolu olmam için en fazla 62 kg olmalıymışım.... en az 6 kg lik yolum var.... 62 nin üstü fazla kilolu oluyormuşumbiliyoz yeaaaaaaa............
Evet hatırladım canm.@dysania izinli ya doktor ona bi hafta diyet yapma demis oyuzden gelmiyo galiba
Yok hayatım hastayım.Reglim.ebrusonmez bugunde orucmusun canim
ayy ben nefret ediyorum diyette misin demelerinden.Bir de çatlayana kadar yiyorum üstüne diyette ondan yemiyor diyorlar yaa sinir oluyorum.Aca yeme anlayışları nasıl bilmiyorum.Merhaba herkese ,
sabah iş güç yemek hazırlığı anca gelebildim)) zaten ben hergün ancak bu saatlerden sonra gelebiliyorum...
yaaa tartı hep aynı gösteriyor bari 100 gr vermiş olsaydım keşkeeeeee(( gerçi çok yeni başladım ama çok beklentim var sanırım....
akşam misafirliğe gideceğiz orada sadece çay içeceğim... hemen diyecekler diyettemisin diye artık hep diyetteyim diye diye millet alıştı)
Kolay gelsin canm. Ben spor yapamam ama belki yuruyus yaparım. Kollontai ceza yazmasın diye birazcık yurusem ıyı :))kimsecikler yok ben spora geçiyorum gelirim yine byeeee
Hahhhaaayytttbiraz kilo verdim diye gaza gelip iki tayt aldım spor yaparken giyerim seksü seksüüü dedim.... benim ebru şallıdan neyim eksik dedim...... giremedim ya taytlara :))) taş gibiymiş azcık esnek olaydı eyiydi.... pehhh....
Ayy aynen bende sinir oluyorum ama artik demiyorummm yooooo ne diyeti yiyorum valla deyip gecistiriyorum....hatta kilo vermissem aaaa kilo vermissin diyet mi yapiyorsun diyorlar onada yooook kizin pesinden kosuyorum ondandir deli gibi yiyorum diyorum halbukiiiii yalan acim accc ;(((ayy ben nefret ediyorum diyette misin demelerinden.Bir de çatlayana kadar yiyorum üstüne diyette ondan yemiyor diyorlar yaa sinir oluyorum.Aca yeme anlayışları nasıl bilmiyorum.
Ben de öyleyim canm. Ya zayıflarsam olmazsa falan diyorum bu aralar bişey almıyom.Kiz onu bile alamadim evde giymek icin bikac bisey alcaktim haftasonu cikmistik beceripte alamadim ya zayiflayinca alirim dedim simdi eskilere talim
Ben en hizli kiloyu ramazanda sporsuz sadece iftar yaparak vermistim ama iftarda sarelle bile yemistim sahur yapmamistim herkes ramazanda kilo alir benim icin imkansiz olarak bir ayda 4-5 kilo verdim ustelik hemen almadim kiloyu ....Yok hayatım hastayım.Reglim.
boyun çok ıyıymiş canm benim 161 sen 58 olsan muhteşem ötesi olursun. Ben anca 53 5463 lerdeyim boyum 167
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?