- 29 Mayıs 2010
- 31.312
- 84.692
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.721
Ayyy cook kati kurallari varmis buranin yani mecbur kalabiliyor insan bazen cumartesi aksam misafirim var mecbur tabak hazirlayacam kendime ....birde ev sahibi yemezse misafirde uzanip almiyor pastalardan....eee ne olacak hep ceza mi alacam..zaten gunluk bir saat spor yapiyorum..ekstra sporu vucudum kaldirmaz sanirim bende yapmak istemem yoruluyorum bu sefer..hiiimmm neyse ben bi dusuneyim olmazsa beni listeye almayin..Daha ilk gunden kacamak:) neyse ben bisey demeyimkollontai keser hesabi:)
Ayyy cook kati kurallari varmis buranin yani mecbur kalabiliyor insan bazen cumartesi aksam misafirim var mecbur tabak hazirlayacam kendime ....birde ev sahibi yemezse misafirde uzanip almiyor pastalardan....eee ne olacak hep ceza mi alacam..zaten gunluk bir saat spor yapiyorum..ekstra sporu vucudum kaldirmaz sanirim bende yapmak istemem yoruluyorum bu sefer..hiiimmm neyse ben bi dusuneyim olmazsa beni listeye almayin..
Ceza almak kotu bisey degilki senin yararina ceza almak istemiyosan kacamak yapmiycaksin ziplamak yurumekten daha az zaman aliyo okadarda yorucu degil aslinda betuste listede degil mesela ama oda ceza yiyo bizim takimda olupta ceza almayan olmaz diye biliyorum amaAyyy cook kati kurallari varmis buranin yani mecbur kalabiliyor insan bazen cumartesi aksam misafirim var mecbur tabak hazirlayacam kendime ....birde ev sahibi yemezse misafirde uzanip almiyor pastalardan....eee ne olacak hep ceza mi alacam..zaten gunluk bir saat spor yapiyorum..ekstra sporu vucudum kaldirmaz sanirim bende yapmak istemem yoruluyorum bu sefer..hiiimmm neyse ben bi dusuneyim olmazsa beni listeye almayin..
Ceza almak kotu bisey degilki senin yararina ceza almak istemiyosan kacamak yapmiycaksin ziplamak yurumekten daha az zaman aliyo okadarda yorucu degil aslinda betuste listede degil mesela ama oda ceza yiyo bizim takimda olupta ceza almayan olmaz diye biliyorum amatoplight ve kollontai daha iyi bilir
Dogru soyluyosun canim kollontai demisti isteyeni takip ederim diye sen deyince geldi aklimayok istemezse ceza listesine girmeyebiliyor.... kendisi nasıl isterse öyle... zorla zıplatamayız kimseyi :)
Ben ziplayamiyorum kiiiyok istemezse ceza listesine girmeyebiliyor.... kendisi nasıl isterse öyle... zorla zıplatamayız kimseyi :)
Evet kesinlikle yararima biliyorum ...ceza sart yaniiiCeza almak kotu bisey degilki senin yararina ceza almak istemiyosan kacamak yapmiycaksin ziplamak yurumekten daha az zaman aliyo okadarda yorucu degil aslinda betuste listede degil mesela ama oda ceza yiyo bizim takimda olupta ceza almayan olmaz diye biliyorum amatoplight ve kollontai daha iyi bilir
Ben ziplayamiyorum kiii))iki atliyorum donra ip birbitine giriyor dusecem sanki ))deniyorum onun yerine yuruyus deniliyor ama zaten ben gunluk bir saat yuruyus yapiyorum onun ustune ceza agir geliyor ondan yazdim..ama sizlerin sohbetinide cook sevdim bi borek icin bu yapilir beaaaaa ))
Canim cezamiz ipsiz ip atlama iple cok iyi olurda biz ip olmadan zipliyoruzBen ziplayamiyorum kiii))iki atliyorum donra ip birbitine giriyor dusecem sanki ))deniyorum onun yerine yuruyus deniliyor ama zaten ben gunluk bir saat yuruyus yapiyorum onun ustune ceza agir geliyor ondan yazdim..ama sizlerin sohbetinide cook sevdim bi borek icin bu yapilir beaaaaa ))
Eee kolaymus ozaman....ipsiz zıplıyoruziple değil sen biliin beybi....
canım seni ceza listesinden cıkarıyorum, ceza yapmaya hazır oldugunda soylersin o zman eklerim seni tekrar listeyeEee kolaymus ozaman....)))
Canım bizde yıyoruz bazen. Olur öyle arada kilo verdiğin sürece çok da kasma.Ayyy cook kati kurallari varmis buranin yani mecbur kalabiliyor insan bazen cumartesi aksam misafirim var mecbur tabak hazirlayacam kendime ....birde ev sahibi yemezse misafirde uzanip almiyor pastalardan....eee ne olacak hep ceza mi alacam..zaten gunluk bir saat spor yapiyorum..ekstra sporu vucudum kaldirmaz sanirim bende yapmak istemem yoruluyorum bu sefer..hiiimmm neyse ben bi dusuneyim olmazsa beni listeye almayin..
Canım ben atladığımda ipsiz atlıyorumBen ziplayamiyorum kiii))iki atliyorum donra ip birbitine giriyor dusecem sanki ))deniyorum onun yerine yuruyus deniliyor ama zaten ben gunluk bir saat yuruyus yapiyorum onun ustune ceza agir geliyor ondan yazdim..ama sizlerin sohbetinide cook sevdim bi borek icin bu yapilir beaaaaa ))
Tamm kaptanım ellerine sağlık5.TAKIM 451.ETAP
dysania(60,0) bildirimde bulunmadı
kollontai (58,9
ebrusonmez (61.5
ermus (61,1/
ilkay80 (85.9)
ycfa (63.4
5. Takım Ortalaması: %
kızlar listeyi ekledim yarın öğleye kadar bildirim yaparsanız iyi olur ben 14 de yola çıkacağım o yüzden yola çıkmadsn listeyi ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?