Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Daha ilk gunden kacamak:) neyse ben bisey demeyim kollontai keser hesabi:)
Ayyy cook kati kurallari varmis buranin yani mecbur kalabiliyor insan bazen cumartesi aksam misafirim var mecbur tabak hazirlayacam kendime ....birde ev sahibi yemezse misafirde uzanip almiyor pastalardan....eee ne olacak hep ceza mi alacam..zaten gunluk bir saat spor yapiyorum..ekstra sporu vucudum kaldirmaz sanirim bende yapmak istemem yoruluyorum bu sefer..hiiimmm neyse ben bi dusuneyim olmazsa beni listeye almayin..

50 tane zıplıcan beya bişi olmaz eritirsin işte :) isyan yokk :) kız başta bende söyleniyodum ama çok faydasını gördüm.... hatta zıplarken dizim falan ağrıyodu 70 küsurlardayken ama zamanla kolaylaştı.... bi sabah ceza almadığım halde içimden geldi 100 kere zıpladım felam :) yap yap faydası oluyo....

Ceza almak kotu bisey degilki senin yararina ceza almak istemiyosan kacamak yapmiycaksin ziplamak yurumekten daha az zaman aliyo okadarda yorucu degil aslinda betuste listede degil mesela ama oda ceza yiyo bizim takimda olupta ceza almayan olmaz diye biliyorum ama toplight ve kollontai daha iyi bilir

yok istemezse ceza listesine girmeyebiliyor.... kendisi nasıl isterse öyle... zorla zıplatamayız kimseyi :)

yok istemezse ceza listesine girmeyebiliyor.... kendisi nasıl isterse öyle... zorla zıplatamayız kimseyi :)
Ben ziplayamiyorum kiii ))iki atliyorum donra ip birbitine giriyor dusecem sanki ))deniyorum onun yerine yuruyus deniliyor ama zaten ben gunluk bir saat yuruyus yapiyorum onun ustune ceza agir geliyor ondan yazdim..ama sizlerin sohbetinide cook sevdim bi borek icin bu yapilir beaaaaa))

Evet kesinlikle yararima biliyorum ...ceza sart yaniii )

5.TAKIM 451.ETAP

dysania(60,0) bildirimde bulunmadı
kollontai (58,9
ebrusonmez (61.5

ermus (61,1/
ilkay80 (85.9)
ycfa (63.4
5. Takım Ortalaması: %

kızlar listeyi ekledim yarın öğleye kadar bildirim yaparsanız iyi olur ben 14 de yola çıkacağım o yüzden yola çıkmadsn listeyi ekleyeyim

ipsiz zıplıyoruziple değil sen biliin beybi....

Canim cezamiz ipsiz ip atlama iple cok iyi olurda biz ip olmadan zipliyoruz

5.TAKIM 451.ETAP

kollontai (58,9
ebrusonmez (61.5

ermus (61,1/
ilkay80 (85.9)
ycfa (63.4

btlbetul
sera59
ameliaa

arkadaslar liste dısı olup adını eklemedigim varsa kendini eklesin listeye ada81 sen sabah bildirimini yap canım senin kilonu ben ekliycem listeye

Canım bizde yıyoruz bazen. Olur öyle arada kilo verdiğin sürece çok da kasma.
Hem zaten bi saat yapıyorsan cezanı bu 1 saatten düşersin. Böylece çok da yorulmazsın. Ceza kısmı bızım ıyılıgımız ıcın takımımız arasında yaptığmız bir uygulama :))

Canım ben atladığımda ipsiz atlıyorum
Elimde ip varmış gibi kollarımı oynatırken zıplıyorum. Böyle daha kolay takılıp düşme derdi yookk.

Tamm kaptanım ellerine sağlık

5.TAKIM 451.ETAP

kollontai (58,9
ebrusonmez (61.5

ermus (61,1/
ilkay80 (85.9)
ycfa (63.4

btlbetul(67,6 / 67,6 / 0 / %0)- bildiğin sabit hırrrrrrrrrr
sera59
ameliaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…