- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.761
:) cok iyiymis ozaman ins kilonuda artik korursun bidaha diyet miyet ugrasmazsindon't panic :) kaç kere durdu.... 72 de durdu 69 da bi daha durdu....9-10 gün sabit kaldım pes etseydim başladığım yere dönecektim çok şükür 67 lerdeyim :) daha önce çok pes edip hep 70 ten 77 ye geri döndüm.... o yüzden acele yok....
bi de bi yere yetişmeye çalışmıyorum ki .. yani geniş geniş rahat rahat gitsin... sağlam gitsin.... ben şu anki halimden de memnunum 70 küsurlara göre süper çok şükür.... kalsam bile çok dert etmem.... yıllardır 70 in altını görememiş biri olarak nimet bu rakam nimet :))
Olabilir canim almadigina sukret:) genelde siskinlik + cikarirKilom sabit kızlar reglden olabilir..
Yapalım o zamn :))yeşil çay zamanıııııııı içmeyen kalmasın hanıııııım.................
Oruç falan toparladı heralde :))Olabilir canim almadigina sukret:) genelde siskinlik + cikarir
Evet yaa kızlar verdikten sonra korumaya geçelim. Hep birlikte bi topik açıp ordada koruyalım.
Sonuçta hiçte kolay veremiyoruz bir daha al ver torba değil ya vucud sonuçta de mi???
Hayaller hayallerrrorlara gelelim de önce :)))
kız kabız olurunben bugün muz detoksu yapıyorum
Sabah
1 adet muz
1 bardak yağsız, laktozsuz süt
Ara
1 adet muz
1 fincan yeşil çay
Öğle
Sabahın aynısı
Akşam
Sabahın aynısı
Ara
1 adet muz
Zencefil, zerdeçal ve tarçın ilave edilmiş bir bardak süt
Tesekkur ettim canim valla bende sasirdim bana heves verdi ins cumaya daha iyi vermis olcam
Maden suyu limon yogurt kuru buldum bende onu yapcamben bugün muz detoksu yapıyorum
Sabah
1 adet muz
Ara
1 adet muz
1 fincan yeşil çay
Öğle
Sabahın aynısı
Akşam
Sabahın aynısı
Ara
1 adet muz
Vayyy maşallahhhh :))ben bugün muz detoksu yapıyorum
Sabah
1 adet muz
Ara
1 adet muz
1 fincan yeşil çay
Öğle
Sabahın aynısı
Akşam
Sabahın aynısı
Ara
1 adet muz
Kollontai ben dün 100 tane jj yaptım. Onu düşmüşmüydün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?