- 29 Mayıs 2010
- 31.312
- 84.692
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.741
Gunaydinarkadaslar liste dısı olup adını eklemedigim varsa kendini eklesin listeyeada81 sen sabah bildirimini yap canım senin kilonu ben ekliycem listeye
Hadi yaa ama incelme varmis5.TAKIM 451.ETAP
dysania(60,0) bildirimde bulunmadı
kollontai (58,9
ebrusonmez (61.5
ermus (61,1/
ilkay80 (85.9)
ycfa (63.4
5. Takım Ortalaması: %
btlbetul(67,6 / 67,6 / 0 / %0)- bildiğin sabit hırrrrrrrrrr
sera59
ameliaa
Hayirli olsun canim .insallah istedigin gibi olur hersey bende hayatimda ilk defa 3 yildir evdeyim bi bunaldim bi bunaldim anlatamam calismak bayana cok iyi geliyor...Günaydınn @ kollontai canım ben listeye eklemeyi beceremedimmm
Geçen hafta 85.9
bugün 85.6
Fark - 300
Yüzdem 0.34 (doğru hesaplamışımdır inş)
Pazartesi. 86.4 tüm sanırım bunada şükür:)
Kızlar bana dün iş teklifi geldi bizde kabul ettik okul kantini işleticem ama zaman çok kısıtlı ve çok hazırlığımız var onun için bir süre izin istiyorum sizden gene fırsat buldukça uüramaya çalışırım içim kıpır kıpır çok heyecanlıyımmm
Ayyy ne guzel isin hayirli olsun cocuklara bisey verirken sende yeme sakin haaa tamam mi:)Günaydınn @ kollontai canım ben listeye eklemeyi beceremedimmm
Geçen hafta 85.9
bugün 85.6
Fark - 300
Kızlar bana dün iş teklifi geldi bizde kabul ettik okul kantini işleticem ama zaman çok kısıtlı ve çok hazırlığımız var onun için bir süre izin istiyorum sizden gene fırsat buldukça uüramaya çalışırım içim kıpır kıpır çok heyecanlıyımmm
Hadi yaa ama incelme varmisdysania yada oyle olmustuya bi ara
Bende evde cok sıkılıyodum ama simdi keyfini cikariyorum calissam oglumu verip gidemem bakiciya onunla buyuyoruz:)Hayirli olsun canim .insallah istedigin gibi olur hersey bende hayatimda ilk defa 3 yildir evdeyim bi bunaldim bi bunaldim anlatamam calismak bayana cok iyi geliyor...
Hayirli olsun canim .insallah istedigin gibi olur hersey bende hayatimda ilk defa 3 yildir evdeyim bi bunaldim bi bunaldim anlatamam calismak bayana cok iyi geliyor...
Teşekkür ederim kızlar inşallah herşey güzel olur yüzüme gözüme bulaştırmadan çıkarım içindenAyyy ne guzel isin hayirli olsun cocuklara bisey verirken sende yeme sakin haaa tamam mi:)
:) valla boyle dusunmen cok guzel ben olsam isyaaaaaaaan ederdim olgunlasiyorum senin bu durumlarda gosterdigin tutum karsisindaolur böyle vakalar arada durur normal bunlar...vücut kilo alırken çok kaldığı kiloya tekrar düşünce takılırmış orda kilo korumaya geçermiş... falan filan... sonuçta kaçamak yapmadım aburcubur yemedim.... sağlıklı bir durum bence...no problem...
Hersey gonlunce olsun ins canim senin icin iyi olur tabi farkli bi ugras sonucta yapamam diye dusunme yaparsin yaparsin:)Teşekkür ederim kızlar inşallah herşey güzel olur yüzüme gözüme bulaştırmadan çıkarım içinden
Yemem canım yemem:) koşturmakta iyi gelecek bana inşallah
Çok heyecanlıyım üç gün var önümde ve herşey ayarlanacak dua edin bana kızlarr
Tebrrik ederrim hayatım. İnsallah gönlünce olur.Günaydınn @ kollontai canım ben listeye eklemeyi beceremedimmm
Geçen hafta 85.9
bugün 85.6
Fark - 300
Allah yardım etsin canm. Çok az bir süre kalmışTeşekkür ederim kızlar inşallah herşey güzel olur yüzüme gözüme bulaştırmadan çıkarım içinden
:) valla boyle dusunmen cok guzel ben olsam isyaaaaaaaan ederdim olgunlasiyorum senin bu durumlarda gosterdigin tutum karsisinda
Teşekkür ederim kızlar inşallah herşey güzel olur yüzüme gözüme bulaştırmadan çıkarım içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?