Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlarr
menüm
sabah 2 dilim ekemek yumurta çay peynir
öğlen küçük porsiyon nohut yemeği turşu
yeşil çay arada ve akşam yoğurt ve bir dlim pasta....
bu arada sabah cezamı yaptım şimdi leslie 2 mil ve 50 mekik

maşallah iyi gidiyosunuz....

Kizlaaar yarin kac kilo gelecegim bilmiyorum bugun kendimi daha iyi hissettigim icin yarin diyete kaldigim yerden devam edicem:) ayran detoksu yapcam yarin bakalim nolcak

Kizlaaar yarin kac kilo gelecegim bilmiyorum bugun kendimi daha iyi hissettigim icin yarin diyete kaldigim yerden devam edicem:) ayran detoksu yapcam yarin bakalim nolcak
Bence yapma canm. En azından bir iki hafta daha hafif takıl ama detox zorlamasın seni.Sonuçta yeni toparladı vücudun.

Kızlar menümü yazayım.
Kahvaltı:
2 haş yum.
1 dil. karışık tahıllı ekmek
2 ç.k helva
Ara:1 mandalina
Öğle:
3 y.k taze fasulye
1dil.k.t ekmek
Ara: 1 muz
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Su: 1 litre anca olur.
1 bardak yeşil çay- 2 bardak civan perçemi
Spor: 15-20 dk yürüyüş
kollontai

eneee adım bu kadar gecince cevap yazayım dedim kız sen 64 olunca ben 56 falan olurum dugunden sonra aldıgım butun pantolonları kargoyla sana yollayacam, hepsi yepyeni duruyo, bana simdi de bol oluyolar da idareten giyiyorum, ama sen 64 ol hepsini sana yollayım sen tesetturlu degildin dimi canım ??
Cevabin icin sagol bende asilacam insallah..birde ac karnina bi 30 dakika yuruyus yapabilsrm kizim izin verse super olacak sonra kahvalti ...dedigin gibi iki ogun harika olacak..
ac karnına spor hic saglıklı degil canım onermem
hemde cok cok ozledim :)
Eneeee..
3. Olmusum ya la!
Rakibem tebrikler sanada askim.
valla cok guzel olmus rakibem mart listesinde belki ben de ilk bese girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…