- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.681
KOtu oldu ama iyide oldu tabi belki bukadar kilo bile veremezdimBayağı kötü bi durum olmuşşşş
BeTusun dedigi sinir kiloymus anladim sonradan ben normal sinirlardayim suan ama ideal kilom degil:)Boya göre farkediyor olabılır. Veya alt üst sınıra göre
Iyi yapiyosun kiz ozledik cunku seniBende iyiyim askim pazartesi den sonra sizinleyim.
Ama dayanamayıp arada bakıyorum yinede.
Aynen hayatım. Tartı korksun senden artıkınAynen duserim tabi domuz gribini bile yendim ben tartiyimi yenemiycemm pehhhh (pehhhh betusten alintidir:) )
Doğru kızzz. Dönüm noktası olmuşKOtu oldu ama iyide oldu tabi belki bukadar kilo bile veremezdim
iyi akşamlarr
menüm
sabah 2 dilim ekemek yumurta çay peynir
öğlen küçük porsiyon nohut yemeği turşu
yeşil çay arada ve akşam yoğurt ve bir dlim pasta....
bu arada sabah cezamı yaptım şimdi leslie 2 mil ve 50 mekik
Vay iyiymiş. Fobin ne kııııhttp://www.gazetevatan.com/inanilmaz-degisim--34533-galeri-magazin-fotogaleri/?Sayfa=1 işte bu en büyük fobim.......
Bence yapma canm. En azından bir iki hafta daha hafif takıl ama detox zorlamasın seni.Sonuçta yeni toparladı vücudun.Kizlaaar yarin kac kilo gelecegim bilmiyorum bugun kendimi daha iyi hissettigim icin yarin diyete kaldigim yerden devam edicem:) ayran detoksu yapcam yarin bakalim nolcak
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ren-bozoglu-son-goruntusuyle-sasirtti.901604/http://www.gazetevatan.com/inanilmaz-degisim--34533-galeri-magazin-fotogaleri/?Sayfa=1 işte bu en büyük fobim.......
Kizzz ben evlenmeden once 45 kiloydumm
Oyle agir yapmiycam ya ayran corbasi yapip ben sadece ogle ve aksam yiycemBence yapma canm. En azından bir iki hafta daha hafif takıl ama detox zorlamasın seni.Sonuçta yeni toparladı vücudun.
Ayyy sen olmüş bitmissin.Kizzz ben evlenmeden once 45 kiloydumm
Anladımm. O zamn olur..Oyle agir yapmiycam ya ayran corbasi yapip ben sadece ogle ve aksam yiycem
Ama univ gidince 53 oldum evlenincede 57 en ideali oydu ama korumak ne mumkun isteAyyy sen olmüş bitmissin.
Ben 54 düm
eneee adım bu kadar gecince cevap yazayım dedimnihahahaaa :)) obez de adama ağar gelmiştir....
üst sınır 62 işte 63 olunca fazla kilolu yazıyor :)
ilk 30 gün sıfır kaçamakla gittim bir de çok katı karatay yaptım ... 2 öğün yedim.... zaten en çok kiloyu o dönemde verdim.... sonra tabi sapıttım azcık bitterlere daldım kikollontai sağ olsun bana ceza yağdırdı başta aman diyodum ne karışıyo bu da ama dediklerini de yapıyodum bi yandan.... baktım çukulatama da karışıyo sırf ondan laf işitmiyim diye onu da azalttım... öyle yani çoktan bozmuştum da kollontai ve @muska77 sağ olsun döndürdüler beni.... spor başta ben sadece mekik falan yapıyordum 60 tane bacak hareketi aç kapa o kadar... ben spora bu son 30 günde asıldım bununda sebebi kollontai dir bir de jillianı sardırdı başıma.... arada bitterimi de yiyip cezamı da alıyorum... bitterleri hafta sonu yiyiyrum kahve yanına... hafta içi yememeye çalışıyorum...
bu müsli 1 haftadır var evde dediğim gibi kampanyadan dolayı aldım... yoksa ben müsliye de karşıyım onun yerine bir tabak pırasa yemeyi tercih ederim :)
ben genelde sebze ağarlıklı yedim... sabah muhakkak kahvaltı yaptım..... en çok pırasa kabak tavuk balık yedim yoğurt yedim.... hamur işi 60 gündür yemedim... sevmediğim için bu hiç problem olmadı bak çok şükür :)) ama eskiden yeerdim yani börek mörek yağlı yağlı....
uzun soruya uzun cevap oldu :)
bende en geç 5.30 da yiyiyorum o saatten sonra kudursam da yememeye çalışıyorum... soda su geçiştiriyorum....
iyi bari ablandan dua iste :)
yok kız benimki de ucuz 6 tl pentinin indirim varmışta kırmızı kırmızı da olunca elim yapıştı resmen bırakamadım :))) bana kırmızı deyin yeterki her şeyi satarsınız :)))
zoru hemen başarırız imkanzsız biraz vakit alır....
ac karnına spor hic saglıklı degil canım onermemCevabin icin sagol bende asilacam insallah..birde ac karnina bi 30 dakika yuruyus yapabilsrm kizim izin verse super olacak sonra kahvalti ...dedigin gibi iki ogun harika olacak..
hemde cok cok ozledim :)
valla cok guzel olmus rakibem mart listesinde belki ben de ilk bese girerimEneeee..
3. Olmusum ya la!
Rakibem tebrikler sanada askim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?