- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.781
Kolay gelsin o zamn ne diyelimmm.form çayıda içerim :)
Hepbirlikte inşallahTesekkur ettim canim valla bende sasirdim bana heves verdi ins cumaya daha iyi vermis olcam
O nasılmışşşMaden suyu limon yogurt kuru buldum bende onu yapcam
Ins canimHepbirlikte inşallah
Millet 5 gunde 2 kilo vermis sabah ac krnina ve gece yatmadan icilcekmis tabi midemi rahatsiz etmesin diye ben gece icicemO nasılmışşş
Maden suyu limon yogurt kuru buldum bende onu yapcam
Vayyy maşallahhhh :))
Ama muz sıkıntı yapmasın snra :))
Malum diyette pek önermiyorlar.
Kiz bunla cok kilo vermisler denemekte fayda varonuda yapalım bi gün :) kusur kalmasın....
daha önce yaptım bi sorun olmadı bakalım....
Kiz bunla cok kilo vermisler denemekte fayda var
Hımmm ıyımış.Millet 5 gunde 2 kilo vermis sabah ac krnina ve gece yatmadan icilcekmis tabi midemi rahatsiz etmesin diye ben gece icicem
Tarifi:) 1 maden suyu yarim limon 2 kasikyogurt
Bunlari karisturip icicen bugu gece basliyorum 14 subata kadar yapicam
ben yaptım bunu ama sadece iki gün çook tok tutuyor bende akşamları yapmaya başlayacam ...Millet 5 gunde 2 kilo vermis sabah ac krnina ve gece yatmadan icilcekmis tabi midemi rahatsiz etmesin diye ben gece icicem
Tarifi:) 1 maden suyu yarim limon 2 kasikyogurt
Bunlari karisturip icicen bugu gece basliyorum 14 subata kadar yapicam
Tamam canim ins acikmazsin sen bugundeneriz inşallah ben bu günü atlatayımda yarın katılıırım sana....
Sabah ac karnina midemi rahatsiz ederse diye denemedimde bende gece yapayim bi tadini seversem belki sabahta yaparimben yaptım bunu ama sadece iki gün çook tok tutuyor bende akşamları yapmaya başlayacam ...
sabah içilecek gibi değil aç karnına gitmez bence ben içemem ama tok karnına güzel gidiyor...Sabah ac karnina midemi rahatsiz ederse diye denemedimde bende gece yapayim bi tadini seversem belki sabahta yaparim
muz diyeti mi bu ?ben bugün muz detoksu yapıyorum
Sabah
1 adet muz
1 bardak yağsız, laktozsuz süt
Ara
1 adet muz
1 fincan yeşil çay
Öğle
Sabahın aynısı
Akşam
Sabahın aynısı
Ara
1 adet muz
Zencefil, zerdeçal ve tarçın ilave edilmiş bir bardak süt
Gercekten ya burda iki gun gunes acti hasta olugumuzdan kaldik evde simdi yine yagmur ve bunaltici bi havamerhaba kızlar
gojibery çayını içerken sizlere bakayım dedim...
bugün pek gelemedim yarın misafirim var diye birazda çoştummm) mutfak dolaplarından başladım ayyy şu kış bitsede yaz olsun kapı pencere açılsın .....ayyy her taraf oyuncak topla topla bitmiyor...zaten elimden geldikçe hiç biriktirmiyorum bakıyorum kızım oynamıyor mu hoooppp dolduruyorum poşete köylere gönderiyorum oynasın çocuklar....
Ise yaridimi peki sendedesabah içilecek gibi değil aç karnına gitmez bence ben içemem ama tok karnına güzel gidiyor...)
oyle ev hanımlığı zor vallaha ben çalışırken çok rahattım ....şimdi güya resim yapıyor kalemler heryerde kendi odasının duvarları zaten görmeniz lazım bak anne süpriz diyorGercekten ya burda iki gun gunes acti hasta olugumuzdan kaldik evde simdi yine yagmur ve bunaltici bi havabenim cocugun oyuncagida her yerde oynamasada dagitir artik diyorum evin hizmetcisi oldum anca temizlik yemek camasir bulasik kendime anca annem gekince bakabiliyorum kuafore falan gidip biraz bakim yapiyorum annem gidince de kulkedisi oluveriyorum hemen yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?