Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Millet 5 gunde 2 kilo vermis sabah ac krnina ve gece yatmadan icilcekmis tabi midemi rahatsiz etmesin diye ben gece icicem
Tarifi:) 1 maden suyu yarim limon 2 kasikyogurt
Bunlari karisturip icicen bugu gece basliyorum 14 subata kadar yapicam
Hımmm ıyımış.

]5.TAKIM 451.ETAP

dysania(60,0)2. kez bildirimde bulunmadı
kollontai (58,9)sabit
ebrusonmez (61.5) Sabit

ermus (61,1/)bildirimde bulunmadı
ilkay80 (85.9/85.6/0,30/%0,34)
ycfa (63.4/63.1/0.3/%0.47)
5. Takım Ortalaması: %0,135

kızlar ermus pazardan beri girmiyor ben ekliyorum listeyi

ameliaa (71.9/71.5/0.4/%0.55)
ada81 baslangıç tarihi 2 şubat başlangıç kilo 75.5 güncel kilo 75.5 hedef kilo 60
betuş 67,6 sabit

Millet 5 gunde 2 kilo vermis sabah ac krnina ve gece yatmadan icilcekmis tabi midemi rahatsiz etmesin diye ben gece icicem
Tarifi:) 1 maden suyu yarim limon 2 kasikyogurt
Bunlari karisturip icicen bugu gece basliyorum 14 subata kadar yapicam
ben yaptım bunu ama sadece iki gün çook tok tutuyor bende akşamları yapmaya başlayacam ...

merhaba kızlar
gojibery çayını içerken sizlere bakayım dedim...
bugün pek gelemedim yarın misafirim var diye birazda çoştummm ) mutfak dolaplarından başladım ayyy şu kış bitsede yaz olsun kapı pencere açılsın .....ayyy her taraf oyuncak topla topla bitmiyor...zaten elimden geldikçe hiç biriktirmiyorum bakıyorum kızım oynamıyor mu hoooppp dolduruyorum poşete köylere gönderiyorum oynasın çocuklar....

muz diyeti mi bu ?

Gercekten ya burda iki gun gunes acti hasta olugumuzdan kaldik evde simdi yine yagmur ve bunaltici bi hava benim cocugun oyuncagida her yerde oynamasada dagitir artik diyorum evin hizmetcisi oldum anca temizlik yemek camasir bulasik kendime anca annem gekince bakabiliyorum kuafore falan gidip biraz bakim yapiyorum annem gidince de kulkedisi oluveriyorum hemen yaaaa

oyle ev hanımlığı zor vallaha ben çalışırken çok rahattım ....şimdi güya resim yapıyor kalemler heryerde kendi odasının duvarları zaten görmeniz lazım bak anne süpriz diyor ) güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum ...Allahtan kuru boya cifle çıkıyor ) odasına karışmıyorum boyuyor ama diğer tarafları boyasa ayyy çıldırırım ama boyamıyor oda)ne yapsın evde otur otur oda sıkılıyor bişey diyemiyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…