- 29 Mayıs 2010
- 31.312
- 84.692
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.801
ben devam etmedim canım iki gün yaptım ama tok tutuyor .. ben biraz şipsevdiyim bişeye başlıyorum iki gün yapıp hooppp başka bişey arıyorum istikrar yok bende.....Ise yaridimi peki sendede
muz diyeti mi bu ?
:) yaramazlar ya havalr isinsada bebislerimizde rahat etseoyle ev hanımlığı zor vallaha ben çalışırken çok rahattım ....şimdi güya resim yapıyor kalemler heryerde kendi odasının duvarları zaten görmeniz lazım bak anne süpriz diyor) güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum ...Allahtan kuru boya cifle çıkıyor ) odasına karışmıyorum boyuyor ama diğer tarafları boyasa ayyy çıldırırım ama boyamıyor oda )ne yapsın evde otur otur oda sıkılıyor bişey diyemiyorum bazen
:) bende cabuk sıkılirımben devam etmedim canım iki gün yaptım ama tok tutuyor .. ben biraz şipsevdiyim bişeye başlıyorum iki gün yapıp hooppp başka bişey arıyorum istikrar yok bende.....
Tamam canim kolay g3lsinben kaçtım bari bugun 20 dakika eliptik yapayım çok yoruldum daha fazla yapamam ...
Hadi yaa faydası oluyor mu??ben yaptım bunu ama sadece iki gün çook tok tutuyor bende akşamları yapmaya başlayacam ...
evetKollontai ben dün 100 tane jj yaptım. Onu düşmüşmüydün.
kızlar takım olarak dokulmusuz resmen baska da bisey diyemiycem]5.TAKIM 451.ETAP
dysania(60,0)2. kez bildirimde bulunmadı
kollontai (58,9)sabit
ebrusonmez (61.5) Sabit
ermus (61,1/)bildirimde bulunmadı
ilkay80 (85.9/85.6/0,30/%0,34)
ycfa (63.4/63.1/0.3/%0.47)
5. Takım Ortalaması: %0,135
kızlar ermus pazardan beri girmiyor ben ekliyorum listeyi
ameliaa (71.9/71.5/0.4/%0.55)
ada81 baslangıç tarihi 2 şubat başlangıç kilo 75.5 güncel kilo 75.5 hedef kilo 60
betuş 67,6 sabit
Teşekkür ederim ellerine sağlık o kadar uğraşıyorsun.evet
kızlar takım olarak dokulmusuz resmen baska da bisey diyemiycem
Hadi yaa faydası oluyor TE]
Canim iki gun yaptim tokluk hissi veriyor ama sonra yapmadim o yuzden cok faydali mi bilmiyorum...
canım sen iyice toparlan, seni ceza listesine pazartesi alıcamkollontai menumu yazayim
Sabah
1dilim tb ekmegi
1Dilim peynir
4 zeytn
yarim salatalik
ogle
ayran corbasi yagsiz tuzsuz
aksam
2 catal guvecte ispanak
2 yk yogurt
su2lt
spor yapamadim canim biraz halsizligim var daha
Tamam canimcanım sen iyice toparlan, seni ceza listesine pazartesi alıcam
Meyveden baska bisey yememissin kiz bugunkollontai menüm
Kahvaltı: 1dilim k.tahıllı ekmek.
Menemen-helva
Öğle: meyve tabağı
Ara: 1 havuç
1 elma
1 dilim k.tahıllı ekmek
Akşam maden suyu kürü
1 litre sulandırılmış yeşil çay
1 litresu 1 litre elma çayı
1 bardak form çayı
Spor: 50jj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?