- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.241
Benim ev devamlı dolu abur cuburla
Bende yirim valla..
Ben de öyle yapmıştım..
Yoğurtla harika olur.
Tatlandırıcı kullanabilirsin..Benim icmek istediğim nescafe sekerliiii
Ben çiğ ıspanak salatasına takmıştım birara surekli yemek istiyordum cunku bol limonlu olunca tadi harika havuc ve mor lahanayla .Ama sonra arastirmalarima gore cig ispanak i tuketicekseniz sadece haftada 2 defa tuketin en fazla yaziyordu .icinde oksalat diye bir madde oluyormus haslaninca aktifligi giden. O vucuda zararliymis.btlbetul çig ıspanak nası yedin kız ???
Bende iki küçük bir büyük (!) çocuk var ablası Boyuna yiyolar..ayyy o çok zor bi durum.... banada arkadaşlar getirip duruyo azarlayıp yolluyorum :)))) napiim rejim dolayısıyla saldırganım acık....
Çorba içmede naparsan yap diyorsunTatlandırıcı kullanabilirsin..
Bende iki küçük bir büyük (!) çocuk var ablası Boyuna yiyolar..
Bende iki küçük bir büyük (!) çocuk var ablası Boyuna yiyolar..
Benim icmek istediğim nescafe sekerliiii
Anaaam o çorbamıydı....Çorba içmede naparsan yap diyorsunSizin kilo tablonuz ne kadar harika öyle ne kadar surede verdiniz o kadar kiloyu operasyon gecirdiniz mi normal yolla mi ??
Ta kendisi tatlış..o bir büyük enişte mi oluyo :))))
ay kız ne bilim çiğ hic cekici gelmedi banaBenim ev devamlı dolu abur cuburla
Bende yirim valla..
Ben de öyle yapmıştım..
Yoğurtla harika olur.
canım kilon azaldıkca yavaslayacak yapacak bisey yok, takılacak yavaslayacak, idare etcen biraz pes etmiycen :) ay seni gizli gizli ıspanak yerken hayal ettim bir anayyy yavaşlamasın daha çok yolum var..... arada takılmasına lafım yok ama lütfen ara ara hızlansın yani....
kız bu takım zayıflatıyor bak ben yıllardır 70 in altını görmemiştim..... bak şimdi 67 yi beyenmiyom :)
evet su öyle daha çabuk içiliyo....
ekmek dedi hiiiiii :)))
yıkadım kaba koydum işe getirdim bir de iş yerinde yedim :)))) gizli gizli yedim ama utandım yerken :))) Allah tan görmediler valla dillerinden kurtulamazdım :)
Bende öyle diyordum ama çiğ daha lezzetli..ay kız ne bilim çiğ hic cekici gelmedi banaama pismis olursa mmmmm
Bende öyle diyordum ama çiğ daha lezzetli..
Harikasınızz TEBRİK EDERİMMM. Çok iyi iradeAnaaam o çorbamıydı....
Sen neskafe niyetine deyince ben resme bile bakmadıydım...
Çorba iç canım....
Ben operasyon geçirmedim diyet+spor+5. takım
Biraz çorba veya yemek ye sindirimini düzenleesin.bende beğendim aslında öyle itici olmuyor... iki gün boyunca yedim :)))
Teşekkür ederim canımHarikasınızz TEBRİK EDERİMMM. Çok iyi irade
Teşekkür ederim canım
Bu ayın 27sinde 1 yıl olacak..
Biraz çorba veya yemek ye sindirimini düzenleesin.
Sadece salata yogurtla olmaz o iş..
Sıcak yemek iyidir.
valla yasak olmasa denerdim ama yasak çiğ sebze meyveBende öyle diyordum ama çiğ daha lezzetli..
valla yasak olmasa denerdim ama yasak çiğ sebze meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?