- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.201
merhaba ben de yeni katıldım aranıza..ama çok fazla diyet yapıp yuılda iki kez inip inip çıkan biri olarak,minicik bir tavsiye vermek isterim..vücut az yemeye alıştığı zaman korumaya geçiyor..o nedenle çok az yememeye çalışmalıyız..salata posalı ve kalorisiz olduğu için mutlaka öğünlere eklenmeli..az yersen vücut buna alışıyo..kilo gitsin diye az yiyiyorum diyet bu demek değil mi :)))
iş yerinde yemek çıkımıyo bizim.... evden taşıyorum öyle kimseninde canını çektirmicek pratik şeylerle geçiştiriyorum en zengin menüm o yüzden sabah oluyor malesef ..... offf oooffffff....
çok teşekkür ederim canımHoşgeldin canım..
Akşamları su spor menü bildirimi yapıyorsun ve evet cumaları tartılıyoruz..
ya verirsin tabiki deAşkım o gluten belası benim ağrılarıda tetikliyormuş yemezsem ağrım olmazmış..
Seni çok iyi anlıyorum..
Ama ben ekmekten vazgeçememki....
Sıkmam benim aslan gibi rakibem var veririm..
Zaten haftaya girebiliyorum listeye herhalde verirsem tabi fazlaları..
Sen gel biz betüşle seni keyiflendiririz tatlım..
bende bu ay bitmeden 57 kilo olup bi yıl bitmeden 15 kilo verdim demek istiyorum :) ay kıııız dile kolay 15 kilo !!! ay ben 15 diyorum hatun 50 verdii beeeeHehhehkız 27 şubata 64 olmalıyım..
O zaman 1 yılda 50 kilo verdim diyebilirim
tatlım iki onerim var ikisini de uygula 1. bugun spor yapma yarın yap persembe yapma sana ceza yazmam, yapacaksan da en fazla leslie 1 mile yap hareket olsun meto calıssın diye, sakın bolgesel hareketler yapma, 2. bugun oglen salata yiyemiyosan ne bileyim makarna gibi bisey yesen, aksama da bi corba kaynat ic ve munkun oldugunca yesil cay bitki cayı ic. carsamba persembe yine bildigin gibi ye istersençenem düşük ondandır :)
yaaa ısrarla 67,7 diyo bu tartı sporumu sırf 66 görmek için uzatıyorum resmen ama olmuyor.....
Sende az vermedin be tatlım..bende bu ay bitmeden 57 kilo olup bi yıl bitmeden 15 kilo verdim demek istiyorum :) ay kıııız dile kolay 15 kilo !!! ay ben 15 diyorum hatun 50 verdii beeee
Ceza sahasını sevdim ceza almamak için de teşvik var engel var yoksa ceza sevdiğinden değil arkadaşlarhopla yine çekirge zıpla yine çekirge :) maşallah
hiii sporu benden fazla olmuş bu akşam geçerim ben seni....
bizim takıma gelen bi mazoşist oluyo zaten :))
maşallahhh....
ya verirsin tabiki de
bende bu ay bitmeden 57 kilo olup bi yıl bitmeden 15 kilo verdim demek istiyorum :) ay kıııız dile kolay 15 kilo !!!
tatlım iki onerim var ikisini de uygula 1. bugun spor yapma yarın yap persembe yapma sana ceza yazmam, yapacaksan da en fazla leslie 1 mile yap hareket olsun meto calıssın diye, sakın bolgesel hareketler yapma, 2. bugun oglen salata yiyemiyosan ne bileyim makarna gibi bisey yesen, aksama da bi corba kaynat ic ve munkun oldugunca yesil cay bitki cayı ic. carsamba persembe yine bildigin gibi ye istersen
hoşgeldin muskam nasılsın tatlım özlettin kendiniGünaydın bebişler!!
Ben geldiiiim...
Her izne çıkan gibi kilo aldımda geldim tabi..
Bu sabah 70,1 çıktım..
Ama regl olmuşum gece zamanıda değil anlamadım erkenden geldi kuruldu..
Sizleri özlemişim fıstıklar kalkın ve uyanıııın..
canım tamam sen cuma ya kadar menülerden muaf sın sonrasında menü ve mesajlarla bekliyoruztamam kaptanım bu hafta bildirim yaparım pek bişey yedigim soylenemez hiç tadım tuzum yok o kocaman iştahım gitti moralim çok bozuktoplight menu bildirimi cumaya kadar yapmayayim ama cuma bildirim yaparim teşekkür ederim
deryalım hoşgeldin hatırladın mı bilmem ben eski kaptanın yeterli paylaşımda bulunmadığın için daha önce diskalifiye edilmiştin o yüzden senden bu sefer düzenli bir paylaşım istiyorum tatlımarkadaşlar günaydın..aranıza dün katıldım..tekrar teşekkür ederim beni kabul ettğiniz için..
ben izmir deyim..öğretmenim..doğumdan sonra kilo alıp verdim..en son geçen yıl 77 e kadar düştüm..ama sonra tekrar 83 oldum..daha da artmadan hemen size başvurdum..kilo bildirimleri cumaları oluyor sanırım..dün sabah 83 tüm..diyetime çok dikkat edicem..sporu şu 1 ay yapamicam..ama sonrasında diyetime sporda eklicem..
günlük yemek listelerini akşamları mı ekliyoruz..
daha da düşürme canım nutellayı hemen şimdi bir daha yemiycem diye kendine söz ver ve o nutellayı çöpe at!!!!aranıza dün katıldığım için dünkü menümle işe başlayayım..
sabah :büyük bir bardak su..1 adet ceviz..
kahvaltı:2 dilim tam tahıllı ekmek 1 haşlanmış yumurta acı biber domates salatalık limonlu roka
öğle yemeği:8 kaşık pırasa yemeği 2 dilimtam tahıllı ekmek..
akşam 1 kase ezogelin çorba 2 dilim tam tahıllı ekmek salata biraz meze atıştırdım..burda ki 2 dilim fazla oldu..çünkü çorba vardı..
gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığı nutella sürülmüş bir parca tam tahıllı ekmek..
hayatımdan sekeri çıkarmaya çalışıyorum ilk defa şekersiz çay içmeye başladım..
normalde günde en az 4 yemek kaşığı nutella yiyen ben şimdi 1 tatlı kaşığına düşürmeye çalışıyorum..bunu daha da düşürücem..
Ceza sahasını sevdim ceza almamak için de teşvik var engel var yoksa ceza sevdiğinden değil arkadaşlar
1- Nutellayı bırakana kadar kahvaltıda ye..aranıza dün katıldığım için dünkü menümle işe başlayayım..
sabah :büyük bir bardak su..1 adet ceviz..
kahvaltı:2 dilim tam tahıllı ekmek 1 haşlanmış yumurta acı biber domates salatalık limonlu roka
öğle yemeği:8 kaşık pırasa yemeği 2 dilimtam tahıllı ekmek..
akşam 1 kase ezogelin çorba 2 dilim tam tahıllı ekmek salata biraz meze atıştırdım..burda ki 2 dilim fazla oldu..çünkü çorba vardı..
gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığı nutella sürülmüş bir parca tam tahıllı ekmek..
hayatımdan sekeri çıkarmaya çalışıyorum ilk defa şekersiz çay içmeye başladım..
normalde günde en az 4 yemek kaşığı nutella yiyen ben şimdi 1 tatlı kaşığına düşürmeye çalışıyorum..bunu daha da düşürücem..
daha da düşürme canım nutellayı hemen şimdi bir daha yemiycem diye kendine söz ver ve o nutellayı çöpe at!!!!
1- Nutellayı bırakana kadar kahvaltıda ye..
2- Akşam ekmek yerine ya biraz daha çorba iç yada sebze yemeği ye..
3- Rn az 20 dk yürü
4- 2 litreden az su içme..
Hoşbulduk kaptanım.. Bende sizi özledim..günaydınlarrrr
hoşgeldin muskam nasılsın tatlım özlettin kendini
canım tamam sen cuma ya kadar menülerden muaf sın sonrasında menü ve mesajlarla bekliyoruz
deryalım hoşgeldin hatırladın mı bilmem ben eski kaptanın yeterli paylaşımda bulunmadığın için daha önce diskalifiye edilmiştin o yüzden senden bu sefer düzenli bir paylaşım istiyorum tatlım
kızlar dün öğleyin yaptığım yürüyüşte boğazım ıkötü olmuş sanırım soğuk algınlığı oldu dün akşam sirke kekik suyu çörek otu yağı ne bulduysam içtim ama bugün burnum da akmaya başladı ama hastalanmamam lazım
ay ikimize de kocaman tebrikler bence :)))Sende az vermedin be tatlım..
Ben 2. derece obezdim hatırlatırım..
tamam sebzenin yanına iki dilim ekmek ekle bugun icin sadece, evet mekik de yok, vucudu arada dinlendirmezsen o sporlar seni sisirir,sen bu hafta dedigimi yap gııııbu gün öğlene karnıbahar yemeği yaptım getirdim azcık sebze olsun diye ...
sus kız susss 50 kilodan bahsediyo sen 15 diyon suss biz saklanalım bence :))) ayy bende çok heves ettiydim 2 ayda 10 kg verdim diyebilmeyi ama yemedi :)))) 8 kg ite kaka....
spor yapmayınca kendimi suçlu gibi hissediyorum :)) bölgeselde yapma diyosun mekik falan da yok yani.... kızım sen alıştırdın beni nasıl bilnç altıma girdiysen artık :)))
şaka dedim kız ben gevezeyim sen bana takılma :) bana da alışırsın zannımca :)[/QUOTE
Günaydın evet tanımıyorum çünkü kimseyi memnun oldum canım
Teşekkürler arkadaşlar bu sefer çok kararlıyım ilk defa böyle azimliyimm yardımlarınıza ihtiyacım var sevgil5sıkılıp bunaldıkca yaz topige bırakma diyetin sporun pesini yeter
iyi masallah baslangıc icin
aktif ol yeter canım biz her konuda yardımcı oluruz sana
evet haberim var o yuzden almıyorumçöpe miiiiiiii nayııır....... töbe çöpe atılır mı bi nutella kaç para senin haberin var mı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?