- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.561
Canim dibek kahvesi hic icmedim ama burda duyunca esime soyledim al diye oda alayim demisti ama unuttuk gitti:)Canım ben dibek kahve aldım.Tadı çok hafif ve güzell.Şekersiz içiliyorr. Sende sütlü veya buna benzer bişey dene.
Kizzz kollontai duymasin vallaCanıın çok isterse yarın kahvaltıda yee
Ahhh ahhhOlabilir canim sabirla bekliycen artik cuma gunu bana yenilmeyi
Buranın adetidir bi ısrar ederlerr. Sonrada sen zayıfsın yiyeceksin falan fillaannHeee ya bende asosyallestim kiz bisey yemeyim diye eger oyle ortamda kalirsam hemen midem bulaniyo ayy kuscam yiyemem diyorumm:) esimede surekli oyle diyorum bisey yedirmek istediginde oda noluyo ya sana diyo korkuyo yedirmiyo:)
Hafif bi kahve şekersiz içiliyorr.Canim dibek kahvesi hic icmedim ama burda duyunca esime soyledim al diye oda alayim demisti ama unuttuk gitti:)
Hmmm senin ictiginde aci olur ben onu sutsuz icemem kiHayır.
Sütsüz kremasiz sade nescafe.
Eh doğru söze ne denir?kıs ayı masraf kapısı valla, bitsede iyice zayıflayıp yaz alısverisi yapsak
ben alınsınlar diye yazdım muskam zaten, kac gundur cıss okumaktan fenalık geldi, zayıflama topigi mi yemek topigi mi anlamadım gitti
Ayyy ardon ya bilmiyodum yasak olduğunu..mmmmm nası cekti canımya da bi filtre kahve olsa ama kahve yasak bana
Oooo ebru hanım süper!Ben burdayımm. Öğlen sporumu yaptım akşam işim biterse biraz daha ekleme yapacağımm.
Şimdilik:
400 ip-20sol20sağ bacak hareketi-leslie 3 miil-20mekik-30jj-20helft squat -100 bisiklet.
Akşamda bi problem olmazsa(malum buralar karışık) yürüyüş yapacam.
O zamn iyiKizzz kollontai duymasin vallayemem ya evde yok zaten aldirmamda yapmamda
Hadi ya dikkat et kendine bosver cokta cikma disari ozamn evde yuruBen burdayımm. Öğlen sporumu yaptım akşam işim biterse biraz daha ekleme yapacağımm.
Şimdilik:
400 ip-20sol20sağ bacak hareketi-leslie 3 miil-20mekik-30jj-20helft squat -100 bisiklet.
Akşamda bi problem olmazsa(malum buralar karışık) yürüyüş yapacam.
Dahada yapacam öğlen 1 poğaça yedim eritmem lazımm.Eh doğru söze ne denir?
Ayyy ardon ya bilmiyodum yasak olduğunu..
Canını çektirdik tüh...
Oooo ebru hanım süper!
Öyle ama alışıyor insan daha güzel geliyor.Hmmm senin ictiginde aci olur ben onu sutsuz icemem ki
Kız yinemi cıs!Dahada yapacam öğlen 1 poğaça yedim eritmem lazımm.
Evet yaa herkesin ağzında zaten kötü şeyler duyuyorum.Moralim bozuluyor.Hadi ya dikkat et kendine bosver cokta cikma disari ozamn evde yuru
Ahh ahhh kollontai duymasınn.Öyle ama alışıyor insan daha güzel geliyor.
Kız yinemi cıs!
Anacım dişim ağrıyo de uydur bişeyler yeme..Ahh ahhh kollontai duymasınn.
Keser beniii
Güyaa bu hafta kapısacaktık daa ben hep cııssla ilerliyorum.
Hee yaa ben mi safımm.Anacım dişim ağrıyo de uydur bişeyler yeme..
Sağlık ve can acısı olunca ısrar edemiyorlar.
Bende gitmemeye çalışıyorum.Hee yaa ben mi safımm.
Hiçte aklıma gelmiyoor. Evde yeni yedim öğleyi fazla kaçırdım falan diyom ama. Dişim ağrıyor desem kimse ısrar edemezz.
Zaten bundan sonra çıkmayacam. Bi iş uydururum gitmem.
Verelim de gerisi düzeliirrr.Bende gitmemeye çalışıyorum.
Diyete başlayalı asosyal oldum :))
Cuma gorcem cnim:)Ahhh ahhh
Yok öyle yenilme gerekirse yarın detox falan yapayımm. Ama yenilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?