Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Boregi unutmussunuz kaptan yardimcim...[/QUOTE] o arada kaynamıs hamur isi yazmısım ona say artık

Öyle yapcam zaten. Bırak o yirttigini sansın

Bazilariniz alınacak ama rakibem haklı.
kıs ayı masraf kapısı valla, bitsede iyice zayıflayıp yaz alısverisi yapsak
ben alınsınlar diye yazdım muskam zaten, kac gundur cıss okumaktan fenalık geldi, zayıflama topigi mi yemek topigi mi anlamadım gitti
Coooooook hakli hemde o kizmasa bizim kacamaklara dur diyecegimiz yok saolsun
en onemli amacımız bu zaten tatlım, birbirlmize engel olacagız, gerekirse kızacagız ki bogazımıza dur diyelim, bak ne guzel sende betus de kestiniz abur cuburu kilo verme oranınız arttı
Hayır.
Sütsüz kremasiz sade nescafe.
mmmmm nası cekti canım ya da bi filtre kahve olsa ama kahve yasak bana

Ayyy bi lazanyadir gitmis valla:) napiyosunuz kizlar bence lazanya yiyen arkadas bunlari okuyunca tovbe eder bidaha da yemez benimde kuruyemislere kizmisti kollontai yaninabile yaklasmiyorum betus bile bitterleri biraktiya:)
Hahhaaa bende tatlıyı bıraktım sayılır. Biryerde tatlı görmeyeyim saldırırdım yaniii. Ama tabii artık öyle değil olsada yemiyorumm.Yesemde 1 taneyle nefsimi öldürmeye çalısıyorumm.

Ebru ve kollontaiyle yaristayimya kacamak yapmak isteyen ic sesime bi saydiriyorum hakediyomus gibi canida biseyler istiyoya sinir ediyo beni:)
Ayyy benim için çok sorunlu bi hafta oldu. Bu hafta sürekli biryerdeydım. Simdi yeni geldim eve. Malum dışarda olunca ikramlar falan insan yırtamıyorr.Ama 1 poğaçayla ucuz atlattım. Daha da çıkmıcam evden.

Boregi unutmussunuz kaptan yardimcim...
o arada kaynamıs hamur isi yazmısım ona say artık

ben alınsınlar diye yazdım muskam zaten, kac gundur cıss okumaktan fenalık geldi, zayıflama topigi mi yemek topigi mi anlamadım gitti

en onemli amacımız bu zaten tatlım, birbirlmize engel olacagız, gerekirse kızacagız ki bogazımıza dur diyelim, bak ne guzel sende betus de kestiniz abur cuburu kilo verme oranınız arttı
mmmmm nası cekti canım ya da bi filtre kahve olsa ama kahve yasak bana[/QUOTE]
Valla cok sukur canim esnek davransaydiniz daha fazla kacamak yapma egilimindeydim neyseki gecti artik

sen napiyon canim ya ev isini bitirdim ben simdi kahve icesim var ama sekersiz tiksinc geliyo neskafe de hic icmemek lazimmis galibba bi yerde okumustum
Canım ben dibek kahve aldım.Tadı çok hafif ve güzell.Şekersiz içiliyorr. Sende sütlü veya buna benzer bişey dene.

Ayyy benim için çok sorunlu bi hafta oldu. Bu hafta sürekli biryerdeydım. Simdi yeni geldim eve. Malum dışarda olunca ikramlar falan insan yırtamıyorr.Ama 1 poğaçayla ucuz atlattım. Daha da çıkmıcam evden.
Heee ya bende asosyallestim kiz bisey yemeyim diye eger oyle ortamda kalirsam hemen midem bulaniyo ayy kuscam yiyemem diyorumm:) esimede surekli oyle diyorum bisey yedirmek istediginde oda noluyo ya sana diyo korkuyo yedirmiyo:)

Boregi unutmussunuz kaptan yardimcim...
o arada kaynamıs hamur isi yazmısım ona say artık

mmmmm nası cekti canım ya da bi filtre kahve olsa ama kahve yasak bana[/QUOTE]
Hadii yaa sanada hersey yasakk.
Biran önce iyileste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…