- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.541
Yol ben hergun içerim şekersiz nescafe.sen napiyon canim ya ev isini bitirdim ben simdi kahve icesim var ama sekersiz tiksinc geliyo neskafe de hic icmemek lazimmis galibba bi yerde okumustum
Bi kedi kadar olamicazmi kız boşver kurabiyeyiOglumla cizgi film izliyoruz ordaki kedi bile diyoki artik oburluk yapmiycam su gobegi eritmem lazim diyo
Gercektenmi 2 si biarada iciyosun dimi ben cok severim ama aldirmiyodum kac aydir bugun alayim ozaman bi sakincasi yok mademYol ben hergun içerim şekersiz nescafe.
Yok zaten yemem canim yasak olunca akla hep yemek geliyoBi kedi kadar olamicazmi kız boşver kurabiyeyi
Hayır.Gercektenmi 2 si biarada iciyosun dimi ben cok severim ama aldirmiyodum kac aydir bugun alayim ozaman bi sakincasi yok madem
Boregi unutmussunuz kaptan yardimcim...[/QUOTE] o arada kaynamıs hamur isi yazmısım ona say artıkBöreğiTE="kollontai, post: 45101568, member: 580107"]ozellikle yeni gelen arkadaslar, -menuleri diyet menusu olanları dısında tutuyorum- burası bir diyet takımı, amacımız ise zayıflamak ve siz daha isin basındasınız!!! ben 72 den 62 ye inene kadar tek bir kacamak yapmamıstım, alıstıra alıstıra bırakılmaz bazı seyler, seker cikolata ekmek vs yerseniz zayıflayamazsınız hamur isi yemenizin zaten bi acıklaması yok, bi acıklaması olsaydı bu takımda kilo vermeye calısmazdınız, ve ben 1 yıldır bu takımdayım ve diyetteyim benim gibi uzun suredir diyette olan bircok seyi yemeyen arkadaslarımız var takımda, yediginiz seyler ozendirirci seyler, diyet yapıyorsanız seker cikolata pizza lazanya nutella yiyemezsiniz soyleceklerim bu kadar, tek tek hergun uyarı yapmayalım!!!!
kıs ayı masraf kapısı valla, bitsede iyice zayıflayıp yaz alısverisi yapsakÖyle yapcam zaten. Bırak o yirttigini sansın
Bazilariniz alınacak ama rakibem haklı.
en onemli amacımız bu zaten tatlım, birbirlmize engel olacagız, gerekirse kızacagız ki bogazımıza dur diyelim, bak ne guzel sende betus de kestiniz abur cuburu kilo verme oranınız arttıCoooooook hakli hemde o kizmasa bizim kacamaklara dur diyecegimiz yok saolsun
mmmmm nası cekti canımHayır.
Sütsüz kremasiz sade nescafe.
inşallah öyledirr.Siskinliktir kiz belki
He vallaha hemde çok haklı bende kızıyorum kendime ama daha sıkı devam etmeliyiimm.Öyle yapcam zaten. Bırak o yirttigini sansın
Bazilariniz alınacak ama rakibem haklı.
Hahhaaa bende tatlıyı bıraktım sayılır. Biryerde tatlı görmeyeyim saldırırdım yaniii. Ama tabii artık öyle değil olsada yemiyorumm.Yesemde 1 taneyle nefsimi öldürmeye çalısıyorumm.Ayyy bi lazanyadir gitmis valla:) napiyosunuz kizlar bence lazanya yiyen arkadas bunlari okuyunca tovbe eder bidaha da yemezbenimde kuruyemislere kizmisti kollontai yaninabile yaklasmiyorum betus bile bitterleri biraktiya:)
Ayyy benim için çok sorunlu bi hafta oldu. Bu hafta sürekli biryerdeydım. Simdi yeni geldim eve. Malum dışarda olunca ikramlar falan insan yırtamıyorr.Ama 1 poğaçayla ucuz atlattım. Daha da çıkmıcam evden.Ebru ve kollontaiyle yaristayimya kacamak yapmak isteyen ic sesime bi saydiriyorum hakediyomus gibi canida biseyler istiyoya sinir ediyo beni:)
o arada kaynamıs hamur isi yazmısım ona say artıkBoregi unutmussunuz kaptan yardimcim...
Ben burdayımm. Öğlen sporumu yaptım akşam işim biterse biraz daha ekleme yapacağımm.Hu huuuu kizlar nerdesiniz
Aynen öyle yaaaCoooooook hakli hemde o kizmasa bizim kacamaklara dur diyecegimiz yok saolsun
Canım ben dibek kahve aldım.Tadı çok hafif ve güzell.Şekersiz içiliyorr. Sende sütlü veya buna benzer bişey dene.sen napiyon canim ya ev isini bitirdim ben simdi kahve icesim var ama sekersiz tiksinc geliyo neskafe de hic icmemek lazimmis galibba bi yerde okumustum
Bize mesaj veriyor deseneOglumla cizgi film izliyoruz ordaki kedi bile diyoki artik oburluk yapmiycam su gobegi eritmem lazim diyo
Olabilir canim sabirla bekliycen artik cuma gunu bana yenilmeyiinşallah öyledirr.
Yarın spor yapmayacam. Eğeer kas su toplamışsao zamn belli oluurr. Belkide kilomun tıkandığı yerdir..
Canıın çok isterse yarın kahvaltıda yeeYok zaten yemem canim yasak olunca akla hep yemek geliyo
Heee ya bende asosyallestim kiz bisey yemeyim diye eger oyle ortamda kalirsam hemen midem bulaniyo ayy kuscam yiyemem diyorumm:) esimede surekli oyle diyorum bisey yedirmek istediginde oda noluyo ya sana diyo korkuyo yedirmiyo:)Ayyy benim için çok sorunlu bi hafta oldu. Bu hafta sürekli biryerdeydım. Simdi yeni geldim eve. Malum dışarda olunca ikramlar falan insan yırtamıyorr.Ama 1 poğaçayla ucuz atlattım. Daha da çıkmıcam evden.
o arada kaynamıs hamur isi yazmısım ona say artıkBoregi unutmussunuz kaptan yardimcim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?