- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.841
:) sevindim ozaman tatlimBencede sendebana iyi geldin canm. Ben hayatımda bu kadar spor yapmamıştımm.
Biz pulbiber de ekliyoruzz. Ayy çok hoş gerçekten.ben 1 kg hamsiyi 2 yemek kaşığı sıvı yağla tavada yapıyorum ızgara gibi oluyor tavsiye ederim
Ben dünün menüsü sandım daasaol canım inşallah :)
akşam yemeği daha pişirmedim, kararsızım ondan daha yazmadım tatlım .. akşama yazıcam hepsini
pul biber bu aklımda olsun folyoda nasıl yapıyorsun folyoda sebzeli somon yapıyorum ama hamsi hiç yapmadım eğer yag azsa veya yoksa hemen tarif listeme girerBiz pulbiber de ekliyoruzz. Ayy çok hoş gerçekten.
Kaptanım sen folyoda hiç denedin mi??
Merak ediyom nasıl olurr.
Evet canım öğlen maden suyu yetersiz bence 1 elma ye baribayanlar benim daha önceki menülerimi gorenlere sormak istiyorum ben sabah 80 gram beyaz peynir 35 gram zeytin bir haslanmis yumurta ve cay ictim . Oglendede normalde mecbur kalamdikca yemezdim bugunde sadece maden suyu ictim .Suan kendimi kotu hissediyorum .Yediklerim mi yetersiz geldi anlamadim halim yok başımda döncekmis gibi anlamadim
Sana 55 iyi canim bence ama 53 te olsan citir olursun :)))Hadi inşallah benim 55 heraldee
Folyoda sebzeli somonu nasil yapiyosun kaptanim bence somonu guvecte e ogluma yapiyorum firina veriyorumpul biber bu aklımda olsun folyoda nasıl yapıyorsun folyoda sebzeli somon yapıyorum ama hamsi hiç yapmadım eğer yag azsa veya yoksa hemen tarif listeme girer
Ooo sende bi dur sevineliimmm.tatlım ben yarına artı cıkmam onu hayal etme ben +1 kg yu bi gunde atan insanımki suan o kadar cok degilim +700 gr cıktım ben yarına ekside cıkabilirim yani
aynen 50×5 yapman lazım, mesela 60 yapıyan ya bugun 30×2 yapman lazım :)
amaaan bi haftadan bisey olmaz obur hafta ezer gecerim herkesihem yarın ola hayrola
yeni isin umarım gonlunce olur canımben seker gordugum menuye direk ceza basıyorum bilgin olsun bende kasıntı yapıyo
yaw ebrucum hele bi yarın olsun ben yarın artı cıkmam bugun 16.00 da kapatcam dukkanıhatta eksi bile cıkabilirim
Peynir 80 gram olmayabilir aslinda ben pinar beyazin minik kabi 20 gram diye tahminen oyle dedim kibrit kutusundan biraz fazlaydi .Ya ama karatay 2 öğün yeter diyor .Spora basliycam insallahcanım 85 gr peynir cok oncelikle onu soyleyim 50 gr ustune cıkma, ayrıca dengesiz bi menu oglen bisey yemen lazım tansiyonun dusmus olabilirayrıca senin diyetle vermen cok zor, sen ancak sporla verebilirsin kiloyu, o yuzden elbette diyet yap ama spor yap daha cok
Çarşamba sabah sabittim. Bugun sabah- 400 düm.Kac gundur sabittin 2 gunde 1 kilomu vercen kiz:)))
Aaa maşallah canım 10 aydır diyettesin kolay değill.kızlar ilk hedefim kesindir 24 subatta 57.0 oliciiiimboylece 10 ayda 15 kilo vermis olcam, diyete baslama tarihim 24 nisan listeme gore
canim sen 2 ogume dayanamazsan ki oyle gorunuyo 3 ogun ye bencePeynir 80 gram olmayabilir aslinda ben pinar beyazin minik kabi 20 gram diye tahminen oyle dedim kibrit kutusundan biraz fazlaydi .Ya ama karatay 2 öğün yeter diyor .Spora basliycam insallah
Yok ben hiç denemedim. Senin tarifin varsa ben alayım.pul biber bu aklımda olsun folyoda nasıl yapıyorsun folyoda sebzeli somon yapıyorum ama hamsi hiç yapmadım eğer yag azsa veya yoksa hemen tarif listeme girer
Kv yakinmi canim ne guzel arada sana geliyo benimki hic gelmezKızlar kusura bakmayın k.validem geldi aniden çıkmak zorunda kaldım.
Evet yaa birde bebek olması ihtimalini düşünce :))Sana 55 iyi canim bence ama 53 te olsan citir olursun :)))
Sorunn değill fıstık.Kızlar kusura bakmayın k.validem geldi aniden çıkmak zorunda kaldım.
Sana sadece az yiyon diye kızıyom kız..kim kızdırdı seni bakiim ben mi yoksa :)
Gördünmü kız 60?kızlar dun esim izinliydi, aksam da arkadaslarımız misafirlige geldi gece 4 e kadar oturduk, haliyle yedim biseyler, birde yıldonumumuz oldugu icin bize pasta almıslar ondan da yedim mecbur yoksa cok cok ayıp olurduregl de olamadım zaten 3 gun gecikti suan itibariyle az sonra tartıya cıkıcam ama resmen tırsıyorum 60 gorcem diye
İnşallah canım.ay artıdayım vallakızlar yeni uyandım, kahvaltı yapıcam simdi, saglam bi kahvaltı yapıp, saat 17.00 gibi bi kase corba icicem bugun aksam da bitki cayına abanıp yarın sabit cıkacagım insallah :)
aaaa çok sevindim.Teşekkür ederim işe yaradı bilee
Bir kaşıkta salçaBende yarın yapayım. Teşekkür ederim.
3 soğan 1 patates 1 kaşık pirinç başkane vardı??
Tamm tarifi aldım. Yağ yok tuz yok demii???Sana sadece az yiyon diye kızıyom kız..
Gördünmü kız 60?
Bende diyom nerde bu şirine diye..
İnşallah canım.
aaaa çok sevindim.
Bir kaşıkta salça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?