- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.801
Caanim kimin ustune hayal kurduysak olmadi candy hepten gitti sende takili kaldin bence kimsenin usthne oynamayalim artik iyi gekmiyo:)
Kork korkkkk ama benim hedefime az kaldiya kilolar cok az gidiyo yaAynen yaa hastayken 1 kilo vermiş biri sonuçta
Korkuyorumm.
:))) ama meton da iyi calisiyomus bence yaglar seni cok sevdi:) azcik kotu davran onlara:)))bencede metabolizmamın psikolojisi bozuldu galiba :))
:) kuslar soylediaaa hemen de haberin olmuş :))
günaydın geleceğin çıtırları ,güzel insanlar
akşam eşim eve gelince azıcık konuştuk sanırım işe başlıycam daha belli değil ama umuyorum ki olur 5 yıldır çalışmıyorum neredeyse, en azından sigortalı çalışamadım maalesef..
bakalım azıcık heyecanlıyım içim kıpır kıpır dua edin bana da giriyim şu işe
bu 5 senede şehir değiştirdim ,evlendim, bir dünya ailevi sağlık sorunlarıyla boğuştum ve eve kapandım .. azıcık nefes almak istiyorum eşimin haberiyle de havalara uçtum resmen
umarım mutlulukta kilo verdiriyordurbu sabah azıcık abartmışım gibi hissettim menümü
sabah: 2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık
1 ç.bardağı tek şekerli çay
sabahla öğle arası 1 saat hızlı yürüyüş + 300 ip atlama
öğlen 3 kaşık taze fasulye
1 salatalık 3 kaşık yoğurt
sabah hurma tavsiyene uydum muskacım bakalım bir kaç gün daha deniycem saol tatlım tekrar)
ben abartı göremedim... çay şekersiz de olabilirmiş ama pekte mühim değil .... sporunu da yapmışsın aferimi kaptın :)
işinde hayırlı lsun inşallah :)
Kizlar 2 tepsi borek 2 tepside kurabiye yaptim az dinlendim evleride supurdum yaptiklarimin sadece tadini baktim ogle yemegimde o oldu daha ne yemek yapcam bilemedim bnim oglaninda bogazi hic yok1 isirik borek 1 de kurabiye yedi ahh dedim gencligim olaydi simdi ben hepsini gotururdum:))))
Kollontai + da bi seni geçsen tamamdır. Onu söylemek istemiştim. Ama pek anlatamadım.Gekdim kiz neyde ben kaldim:) ya ben sabah bi baktim 100 gr gitmis sok oldum ya
Sabahi hic abartmamissin canim issinde hayirliysa olur ins mutluyken yemekten kesilirsen kilo verirsin bazi insanlar mutluyken daha cok yergünaydın geleceğin çıtırları ,güzel insanlar
akşam eşim eve gelince azıcık konuştuk sanırım işe başlıycam daha belli değil ama umuyorum ki olur 5 yıldır çalışmıyorum neredeyse, en azından sigortalı çalışamadım maalesef..
bakalım azıcık heyecanlıyım içim kıpır kıpır dua edin bana da giriyim şu işe
bu 5 senede şehir değiştirdim ,evlendim, bir dünya ailevi sağlık sorunlarıyla boğuştum ve eve kapandım .. azıcık nefes almak istiyorum eşimin haberiyle de havalara uçtum resmen
umarım mutlulukta kilo verdiriyordurbu sabah azıcık abartmışım gibi hissettim menümü
sabah: 2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık
1 ç.bardağı tek şekerli çay
sabahla öğle arası 1 saat hızlı yürüyüş + 300 ip atlama
öğlen 3 kaşık taze fasulye
1 salatalık 3 kaşık yoğurt
sabah hurma tavsiyene uydum muskacım bakalım bir kaç gün daha deniycem saol tatlım tekrar)
Herkes kendine hedef koysa daha mı iyi sankii???Caanim kimin ustune hayal kurduysak olmadi candy hepten gitti sende takili kaldin bence kimsenin usthne oynamayalim artik iyi gekmiyo:)
Dayanamamda yarin tarti gunu var kizlara meydan okudum oyuzden yemedim napayimiyi dayanıyosun börek kurabiye kokusuna ..
ben eşime dedim ben zayıflayıncaya kadar o tarz şeyler bekleme benden .. eve girmiyo yani börek kurabiye falan ..
Beni gecemiycem tatlim cok iddaliyim:))))Kollontai + da bi seni geçsen tamamdır. Onu söylemek istemiştim. Ama pek anlatamadım.
Yani az mı??
Bence iyidir.Hergün 100 gram gitse 700 gramla haftayı kapatırsın.
Kız mesala salata çok yeeçok yiyince daha çok çıkarım 68 olursam ya gene.... 67 ye de razıyım dedirtiyor bu düşünce :)
bencede metabolizmamın psikolojisi bozuldu galiba :))
Yani herkesin hedefi var ama kisa vadede hedef koymak ve onu yapmak bana cok iyi geliyo seninle kapismakta iyi kiz:))Herkes kendine hedef koysa daha mı iyi sankii???
Hedefin kaçtı tatlımm.Kork korkkkk ama benim hedefime az kaldiya kilolar cok az gidiyo ya
Kiz ben dun 1koca tabak salata yedim 100 gr verdim yogurt yesem 200 verirdimKız mesala salata çok yee
2 tabak salata ye mesela maksat bağırsakları çalıştırsın.Metoyu hızlandırsın.
Çok ye dediysek makarna ekmek demedik yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?