- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.001
Dinlemez şirinem dinlemeeeez...kız bi laf dinle 3 gun spor yapma !!!!! pazartesi ne olacak bak gor!!! cuma c.tesi pazar yine boyle az ye ama spor yapma sana ne dedim de zararlı cıktın en fazla 100 gr artı cıkar benim dedigim yanlıssa ama eksi cıkarsa en az yarım kilo oynar ve bu uc gunde bagırsakları calıstıracak seyler tuket git 1 lt yesil cay ic mesela ama bi laf dinle be hatun
Afferim sanaaaaaaa3 kaşık pırasa yedim. 1 yeşil elma
5. takımın şirin kaptan yardımcısı@btlbetul ya bende resmimin yanında mesajım cıksın istiyorum onu nerden yazıyosunuz kız bulamadım
Bi laf vardır ya bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeyaaa sen sabah yarım yumurta ye sonra kalk akşamın bu saateinde otur yemek ye :)))
Çok güzel bir menü tebrikler.Merhaba kizlar ,
2 yk beyazpeynir
1 haslanmis yumurta
maydanoz
4 zeytin
5 ceviz
öğle
yogurt
aksam
patlican kozlemesi uzeru yogurt ve ceviz
sonra cok aciktim 1 dilim peynir yedim
2 lt su 1 saatyuruyus disarda..20 dakika eliptik
Çok geçmiş olsun canım..Kızlar bugün hiç bir şey yapamadım acayip nezleyim ama çayları mı içtim suyu yeterli icemedim düzenli beslenemedim ekmek ve şeker yok tuketmiyorum çikolata ve tatlı ile aram yoktur
İyi geceler canım
Waaauwww helal kız sana...Kizlar sabahin korunde uyandim kilomu bildirmek icin 1.9 kilo verdim cok sukur simdiebrusonmez @kollontai gelsin bakalim kilolariniz:) saka bi tarafa ins herkesin bol bol eksi gorecegi bi cuma olur ins
Liste derken kendimi nereye ekleyeceğim hiçbir şey anlamadımkızlar listeyi ekledim, @nesrinb @d_mndcahromeo @helesekesete sizi listeye ben ekliycem @deryalimm07 canım sende bildiriminle beraber hedef kilonu yazarsan seni ekleriz listeye, listede adı olan arkadaslar direk kendilerini eklesinler bol kilo vermeli bi cuma diliyorum
Sen sadece kilonu yaz biz gireriz listeye canım.Liste derken kendimi nereye ekleyeceğim hiçbir şey anlamadım
Geçmiş olsun:/Eveeet...
Pazartesi 70,1
Dün 69,8
Bugün 70,8
Ama bu kilo değil..
Sabah uyandığımda sol kolum omuzdan parmak uçlarıma kadar şişti..
Saatimi nasıl çıkardığımı bilemedim o derece sıkmış ki bilezik saatlerdendi..
Allahtan yatarken yüzüklerimi çıkarmıştım..
Ve şükrediyorum allaha sadece şiş ağrı yok..
ben okulda olduğum icin suan yazamiyorum dün labaratuvardaki tartida kiyafetlerim ve kahvaltimla 55.5 kilo ciktimSen sadece kilonu yaz biz gireriz listeye canım.
Sağol canım ben alıştım artık..Geçmiş olsun:/
Keşke evden çıkmadan tartılsaydın bugün.ben okulda olduğum icin suan yazamiyorum dün labaratuvardaki tartida kiyafetlerim ve kahvaltimla 55.5 kilo ciktim
Geldim muskam da gidiciyim galibadysania aşkııım geldinmi......
Ay nihayet çok özledim kız seni..
Bitanem neler oluyor ya..Geldim muskam da gidiciyim galiba
Aşkım hemen git dr a Normal değil en azından ne olduğunu bilir içini rahatlatırsın.Kızlar Günaydın
Kilom sabit 60 beni gören herkes sana ne oldu diyor elim yüzüm hep sis eşim endişe etti doktora gidelim diyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum bişey var ama ne bilmiyorum. Kaptanımtoplight mumkunse izin istiyorum eğer izne ayrilirsam kaç hafta giremem?
Bilmiyorum sagligim çok kötü bozuldu o tatilden sonra üstelik kilo alma verme falanda yok alerjiler çıktı sadece ama şimdi de herkes kilo almisin diyor ama aynı kilodayim yüzüm gözüm sis içinde anlamadım kendimden korkmaya basladimBitanem neler oluyor ya..
Anlayamıyorum..
Vayyy vaayyy vaayyy5.TAKIM 452.ETAP***
dysania(60,0)2. kez bildirimde bulunmadı
kollontai (58,9
ebrusonmez (61.5
ermus (61,1/)bildirimde bulunmadı
ilkay80 (85.6
ycfa (63.1/61.2/1.9/% 3.01)
5. Takım Ortalaması:
ameliaa 71.5
ada81 75.5
btlbetul 67.6
Valla seni geçmek mümkün olamazzzKizlar sabahin korunde uyandim kilomu bildirmek icin 1.9 kilo verdim cok sukur simdiebrusonmez @kollontai gelsin bakalim kilolariniz:) saka bi tarafa ins herkesin bol bol eksi gorecegi bi cuma olur ins
Muskam sağolasın ilgin için sporu falanda bıraktım kalbime iyi gelmiyor yururum ancakAşkım hemen git dr a Normal değil en azından ne olduğunu bilir içini rahatlatırsın.
Günaydın Muskacımm.Günaydın güzeller.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?