- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.961
Valla gorcez canim kimin hevesi kursaginda kalcak:)yoook oyle sevinme hemen
canım bizim takımda saglıklı diyet uzmanı @muska77 dir bende saglıksız tek ogun iki ogun nedir ne degildir, insan nasıl butun vucudunun canına okuyarak kilo verir onun uzmanıyım ben 6 ay iki ogun beslendim simdi mide ilaclarıyla ayakta duruyorum kısacası onermem, ayrıca yine soyluyorum senin spordan baska cıkıs yolun yok
ay valla dile kolay :) sagolasın canım
yok kız ben 60 gorur muyum hic 59.6yarın sabah 58.6 cıkmayı planlıyorum su bana meydan okuyanların hevesi kursagında kalsın ayrıca biraz daha azmet de su 27 subatta 64 ol lutfen gururumuzsun valla muskam
Seni baya azimli gordum ebru:)kollontai
06.00: 1 bardak limonlu ılık su
08:00:Yarım yum.dan ıspanaklı yumurta
1 kaşık kıyma- 1 tahıllı ekmek
14.00:10 hurma -1 kase yoğurt
Spor: 30dk yürüyüş
Su: 3 litre olur.
Başka bisey yersem eklerimm.
Sağol canm. Ama acıktımm.Seni baya azimli gordum ebru:)
u ic CanimSağol canm. Ama acıktımm.
Evet 3 bitti bileeS
u ic Canim
simdi hic canim bisey istemiyo mesela psikolojikte olabilir .Kahvaltida iste beyaz peynir yumurta zeytin cay yemistim oglen maden suyu aksamorta tabak bir bamya yemegi etsiz yaninada yagsiz salata yedim simdi bisey yesem mi ben 8 den sonra bisey yemiyorum genelde ?canim sen 2 ogume dayanamazsan ki oyle gorunuyo 3 ogun ye bence
karatay yapmiyorumda kendimi bi diyet olayina ait hissetmek icin onun soyledigi genel gecer seylere uymaya calisiyorumeee 2 yumurta yee az geldiyse. başın niye döndü bilemeyiz ya kansızlık falan varsa...karatay mı yapıyosun....
bari 4 de falan biseyler atsaydın agzına canım ya, nasıl dayanıcan sabaha kadar, saatte gec olduSağol canm. Ama acıktımm.
V
Valla gorcez canim kimin hevesi kursaginda kalcak:)
kaptanım bu betus cok fena yaaaa valla bak beni bana ispiyonluyo
yok kız ne torunu :)))))
kırıciiiiim butun rekorları alt ust ediciiiiiiim
aman onun kucagına yarın versem torunu sevecek sen bakma onaben 2017 de falan dusunuyorum cocugu
kollontai
06.00: 1 bardak limonlu ılık su
08:00:Yarım yum.dan ıspanaklı yumurta
1 kaşık kıyma- 1 tahıllı ekmek
14.00:10 hurma -1 kase yoğurt
Spor: 30dk yürüyüş
Su: 3 litre olur.
Başka bisey yersem eklerimm.
Yoookkk en gec 7den sonra bisey yeme bencesimdi hic canim bisey istemiyo mesela psikolojikte olabilir .Kahvaltida iste beyaz peynir yumurta zeytin cay yemistim oglen maden suyu aksamorta tabak bir bamya yemegi etsiz yaninada yagsiz salata yedim simdi bisey yesem mi ben 8 den sonra bisey yemiyorum genelde ?
Bende senin bunyeni cozemedim gi ac geziyon veremiyosun bide ye bakalim nolcekben söliiim benim hevesim kursağımda kalcak :))
Gozu korktuya neyi yariya dusurursem kar kardir diyo o bugun:)yumurta niye yarım kız zalim...
Bende senin bunyeni cozemedim gi ac geziyon veremiyosun bide ye bakalim nolcek
onu da yaptın vallaonu da yaptım demi :)))
Gozu korktuya neyi yariya dusurursem kar kardir diyo o bugun:)
kız bi laf dinle 3 gun spor yapma !!!!! pazartesi ne olacak bak gor!!! cuma c.tesi pazar yine boyle az ye ama spor yapma sana ne dedim de zararlı cıktın en fazla 100 gr artı cıkar benim dedigim yanlıssa ama eksi cıkarsa en az yarım kilo oynar ve bu uc gunde bagırsakları calıstıracak seyler tuket git 1 lt yesil cay ic mesela ama bi laf dinle be hatunaaz önce tartıldım 68,4 diyo yan yarında yok 66
3 kaşık pırasa yedim. 1 yeşil elmabari 4 de falan biseyler atsaydın agzına canım ya, nasıl dayanıcan sabaha kadar, saatte gec oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?